• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A2JG

Da se g. Emire baviš analizom moga pisanja nisam znao, ali čovjek svaki dan nešto nauči.

Ljudi šta idu stariji gledaju cjelinu, bit i sadržaj, a ne komponente, ali, šta češ, nismo svi isti.

Po ne znam koji put, ti ocjenjuješ šta je dobro, a šta loše, pa i rad webmasterice, očekuješ bez pogovora. Žalosno.Znači, 9A RA javnost nema pravo na svoj sud o njenom radu, i samo je tvoja (odličan!) ocjena točna.

Ljudi nam se smiju zadnjih 12 mjeseci, pri čemu je svaki sudionik (shodno napisanom) dao svoj doprinos. Doprinos su dali i rukovodni i izvršni organi koji nisu sankcionirali negativnosti, počevši od nekih pojedinaca između sebe. Tu je i webmaster imao svoj udio. Slažem se da je realna mogućnost da je samo izvršavala zapovijedi, ali to je ne amnestira.

Što se tiče Vuka i Gaja, Anića i Babića, isto ko što sam te pozvao na IQ test, pa ko izgubi neka plati, tako te zovem na provjeru znanja hrvatskog književnog jezika, koji bi se trebao koristiti i ovdje.

Svoje skromno znanje iz kompjutera nigdje ne ističem, jer nema čemu, ali ako nešto napišem , znam što sam napisao!
Ti, veliki istinoljubac, ni jednom jedinom riječi se nisi osvrnuo kada sam dokazao da mi čitaju i prepravljaju privatne poruke. Zašto? Pa vrlo jednostavno, jer si ti dio te i takve strukture, vrana vrani oči ne kopa!

Sve daljnje odgovore od mene možeš čitati poslije 17. studenoga 2007. uvečer.

Pozdrav svima, a ne samo njima,
Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4GL

A-Hoj,

Citat: 9A2JG
Po ne znam koji put, ti ocjenjuješ šta je dobro, a šta loše, pa i rad webmasterice, očekuješ bez pogovora. Žalosno.Znači, 9A RA javnost nema pravo na svoj sud o njenom radu, i samo je tvoja (odličan!) ocjena točna.

Emire, daj se skoncentriraj. Samo javnost ima pravo na sud i pravo na ocjenu, ti nisi javnost  ;D ;D ;D Koki je i on može ocjeniti što je dobro a što ne, a ti nisi dobar  ;D

Citat: 9A2JGTu je i webmaster imao svoj udio. Slažem se da je realna mogućnost da je samo izvršavala zapovijedi, ali to je ne amnestira.

Webmaster je tehnička osoba a ne dio vlasti. Webmaster MORA izvršavati odluke poslodavca (vlasti) te ne snosi odgovornost za odluke poslodavca. Webmaster je tu da web, forum i email funkcioniraju u tehničkom smislu. Izvršavanje odluka poslodavca (ako su one u skladu sa zakonima) nije i ne može biti krivica već je to profesionalna obaveza.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 07. Studeni 2007, 09:16:39
...Ti, veliki istinoljubac, ni jednom jedinom riječi se nisi osvrnuo kada sam dokazao da mi čitaju i prepravljaju privatne poruke. Zašto? Pa vrlo jednostavno, jer si ti dio te i takve strukture, vrana vrani oči ne kopa!

Istinoljubac jesam. Eto, i ti katkada pogodiš u sridu...
Nije mi poznato da si ti dokazao da ti je itko prepravljao privatne poruke. Kako si mogao tako mirno prijeći preko toga?

Sačekati ću da se Branko, 9A7YY, oglasi glede tvoje izjave da pripadam "toj i takvoj strukturi" (dakle, onoj koja čita i prepravlja tuđe privatne poruke), a onda ću ti ja odgovoriti.

Na dio ostalog pametovanja odgovorio ti je 9A4GL.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7YY

Citat: 9A6AA  u 07. Studeni 2007, 10:27:07

Sačekati ću da se Branko, 9A7YY, oglasi

A što sad tebe boli Emire?
Svojevremeno je moj uzor Drago 8DU napisao nešto poput ovoga:

ako te nešto svrbi očeši se o neku ogradu a mene pusti na miru

Dajem ti na znanje.
Za razliku od tebe nemam nikakvog posla u HRS-u ni oko njega, zato tvoj rad podliježe javnoj kritici a moj ne.

Kad si prihvaćao takve obveze, trebao si znati i to da li ćeš se moći nositi s njima ili ne.

Točka, ne očekuj daljnju prepisku s moje strane.

9A6AA

Citat: 9A7YY  u 07. Studeni 2007, 17:01:13

Vrlo inteligentno.
Malo ih je kojima si uzor, ali nađe se i pokoji takav.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A8DU

Citat: 9A6AA  u 03. Studeni 2007, 14:30:51
Citat: 9A2JG  u 03. Studeni 2007, 14:03:19
...Znači, više ni pozivna oznaka nije uvjet...

Tvrdnja nije točna. Dezinformiraš registrirane korisnike Foruma.
Oprosti što te podučavam, ali to je samo obavijest da je susutav za registarciju korisnika zaprimio želju osobe da to učini pod imenom "zica".

Naravno, ovakva prijava neće proći.  Eh valah i ti si bohlan svahkom loncu pohklopac,rekli bi moji Bosanci,hajde bolan bio poij jednu kahvicu pozivam te u Osijek,na dobar fiš paprikaš.73 Drago 9a8du

9A6AA
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Kad već savjetujem Mirka, onda i ja trebam biti konzekventan, i danas zatvoriti i ovaj topic. Nije mi teško, ali još samo par riječi.
Kao što nas je i ovdje, naš vrijedni Drago 8DU, "počastio" vrijednim uratcima, tako je nastavio i pod topicom QSL-ke...
Neću se ja bavit njime, ima ko treba, ali nekoliko riječi o stranici.
Samim time što webmaster, do dana Skupštine (kako 4GL lijepo napisa, slušajući zapovijedi poslodavca ) dopušta takvo pisanje, diskvalificirao je sebe i svog nalogodavca, u sve dane ugovora svojega. Off-topic, vrijeđanje po više osnova i pozivi za raslojavanje HRS-a, su u opreci sa postojanjem i radom HRS-a, pa i ove stranice. Gledajući sve to zapitam se, zašto su ljudi kažnjavani, i zašto se ostali ne kažnjavaju. Zašto nema Đanija?
Nije bitan ni Đani, ni Branko, ni Koki, bitno je nedemokratsko ozračje koje je, korak po korak, "preživilo" do dana Skupštine!
Između ostaloga i djelovanjem webmastera "po nalogu".
Čitajući neke postove i komentare, sve do noćas, samo sam se još jednom uvjerio u sve naprijed navedeno.

Zadnjih par dana vidim pola naslova na stranici hrvatski, pola engleski. Jesmo li mi to već u EU, ili da glasači iz dijaspore mogu razumit i pročitat?
Kad se tako stranica otvori, piše mi HI, 9A2JG. Zašto onda , kad se u cijelosti otvori na hrvatskom ne piše npr. Bog/Merhaba ? Primjerenije od HI ?

Pisao bi i o potezima i mjerama HZTK zadnjih par dana, ali bi se shvatilo kao predizborna aktivnost , pa ćemo o tome sutra.

Ukratko, molimo Boga da delegatima prosvitli pamet, ostalo ide svojim tokom...

Koki 9A2JG/p

9A2JG

Bog je velik, prosvitlija je kome je triba, a kome nije, valjda nije moga...
Evo i ja nastojim zatvorit topic (jer sam ga ja i otvorija) ali nema te komande.
Nema likovanja, nema revanšizma , rad , rad i samo rad, prvenstveno sa mladima, samo nas to izvlači. Previše sam vidio sijedih glava, to nije dobro za RA pokret. Neko će reć da od glave riba smrdi, ni ja ne volim što nam je predsjednik HZTK starija osoba, ali, pometimo mi prvo u svojoj kući.

Drago mi je što sam bio na Skupštini zbog puno stvari. Jedna od tih je što sam sazna ko piše "u ime" 9A8DU. Mizerija.

Idemo pogledat drugo poluvrijeme (ne mandata, nego) utakmice. Nadam se da su i svi ostali delegati sretno stigli kućama.

73, Koki 9A2JG/p

9A3LI

Citat: 9A2JG  u 17. Studeni 2007, 20:54:59
Drago mi je što sam bio na Skupštini zbog puno stvari. Jedna od tih je što sam sazna ko piše "u ime" 9A8DU.
Mizerija.

Mizerija ?
Jeremija?
Debeli šef ?
Sir Oliver ?
Bob Rock ?
Grunf ?
General War ?
Veliki Cezar ?
ili
Broj Jedan osobno ?
;D ;D ;D ;D

9A8DU

Citat: 9A2JG  u 17. Studeni 2007, 20:54:59
Bog je velik, prosvitlija je kome je triba, a kome nije, valjda nije moga...
Evo i ja nastojim zatvorit topic (jer sam ga ja i otvorija) ali nema te komande.
Nema likovanja, nema revanšizma , rad , rad i samo rad, prvenstveno sa mladima, samo nas to izvlači. Previše sam vidio sijedih glava, to nije dobro za RA pokret. Neko će reć da od glave riba smrdi, ni ja ne volim što nam je predsjednik HZTK starija osoba, ali, pometimo mi prvo u svojoj kući.

Drago mi je što sam bio na Skupštini zbog puno stvari. Jedna od tih je što sam sazna ko piše "u ime" 9A8DU. Mizerija.

Idemo pogledat drugo poluvrijeme (ne mandata, nego) utakmice. Nadam se da su i svi ostali delegati sretno stigli kućama.

73, Koki 9A2JG/p 8)Otkriven i uhićen!,za lažno predstavljanje na RA forumu
,osoba se nalazi u pritvoru, i u tjeku je kriminalistička obrada ,i ispitivanje svjedoka,jedan od svjedoka je i poznati RA, 9A2JG.,Odvjetnica oštećenog , Inače njegova susjeda najavila je odštetni zahtjev ,u iznosu jedan RA uređaj YAESU FT-2000 D 73 9a8du
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Citat: 9A2JG  u 17. Studeni 2007, 08:35:50
Kad već savjetujem Mirka, onda i ja trebam biti konzekventan, i danas zatvoriti i ovaj topic. Nije mi teško, ali još samo par riječi.
Kao što nas je i ovdje, naš vrijedni Drago 8DU, "počastio" vrijednim uratcima, tako je nastavio i pod topicom QSL-ke...
Neću se ja bavit njime, ima ko treba, ali nekoliko riječi o stranici.
Samim time što webmaster, do dana Skupštine (kako 4GL lijepo napisa, slušajući zapovijedi poslodavca ) dopušta takvo pisanje, diskvalificirao je sebe i svog nalogodavca, u sve dane ugovora svojega. Off-topic, vrijeđanje po više osnova i pozivi za raslojavanje HRS-a, su u opreci sa postojanjem i radom HRS-a, pa i ove stranice. Gledajući sve to zapitam se, zašto su ljudi kažnjavani, i zašto se ostali ne kažnjavaju. Zašto nema Đanija?
Nije bitan ni Đani, ni Branko, ni Koki, bitno je nedemokratsko ozračje koje je, korak po korak, "preživilo" do dana Skupštine!
Između ostaloga i djelovanjem webmastera "po nalogu".
Čitajući neke postove i komentare, sve do noćas, samo sam se još jednom uvjerio u sve naprijed navedeno.

Zadnjih par dana vidim pola naslova na stranici hrvatski, pola engleski. Jesmo li mi to već u EU, ili da glasači iz dijaspore mogu razumit i pročitat?
Kad se tako stranica otvori, piše mi HI, 9A2JG. Zašto onda , kad se u cijelosti otvori na hrvatskom ne piše npr. Bog/Merhaba ? Primjerenije od HI ?

Pisao bi i o potezima i mjerama HZTK zadnjih par dana, ali bi se shvatilo kao predizborna aktivnost , pa ćemo o tome sutra.

Ukratko, molimo Boga da delegatima prosvitli pamet, ostalo ide svojim tokom...

Koki 9A2JG/p
???Vrijeme u kojem živimo je ne samo teško,već i čudno kao št je čudno sve što neznamo što je ,ni zašto se i kako događa.a događa se na našoj koži,te tako saznah da se netko treba i samnom baviti, kao što jednom reče pokojni uzoriti kardinal Kuharić, citiram"ŽIVIMO U VREMENU NEMORALA" završen citat. 73 Drago 9a8du (Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4GL

A-Hoj,

Citat: 9A2JG  u 17. Studeni 2007, 08:35:50
Samim time što webmaster, do dana Skupštine (kako 4GL lijepo napisa, slušajući zapovijedi poslodavca ) dopušta takvo pisanje

molim da me se ne citira ukoliko se nezna citirati jer se dovodi čitateljstvo u zabludu. Odluka i zapovjed nije isto, provoditi i slušati nije isto. Od 3 citirane moje riječi dvije su promjenile značenje. Moram se ograditi od takve laži jer ja to jednostavno nisam niti rekao niti napisao te je ovakvim iskrivljenim citiranjem nanešena velika šteta mojoj časti i ugledu, da ne kažem da se ovime blati moje ime. Molim autora citata ispriku  :o :o :o ;D ;D ;D

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !

9A2JG

Ispričavam se 4GL ako sam te nepreciznim navođenjem uvrijedio.
Čitatelju je jasno da mi to nije bio cilj, nego skrenuti pažnju na ukazani odnos naredbodavac-izvršitelj. Inače, tek su mi navečer rekli da si i ti bio na Skupštini, žao mi je što u osobnom kontaktu nismo riješili sve (možebitne) nesuglasice.

Ostaj mi zdravo i veselo.

73, Koki 9A2JG/p

P.S. Jutro je uvijek pametnije od večeri.

9A4GL

A-Hoj,

Citat: 9A2JG  u 18. Studeni 2007, 06:38:41
Ispričavam se 4GL ako sam te nepreciznim navođenjem uvrijedio.

Isprika prihvaćena i sve pet. Samo da se zna da "slušati zapovjedi" i "izvršavati odluke" nije isto, i nema potrebe za takvim pjesničkim figurama. Netko bi poslije mogao napisati da sam rekao da je i pušku držao. Naime na temelju takvih pjesničkih figura su se punili topici sa 15 stranica puni laži i mržnje a to nam više ne treba. Da ne kažem da su neki i paranoju dobili  ;D ;D ;D

Citat: 9A2JG  u 18. Studeni 2007, 06:38:41
Inače, tek su mi navečer rekli da si i ti bio na Skupštini, žao mi je što u osobnom kontaktu nismo riješili sve (možebitne) nesuglasice.

Riječ "možebitne" je na mjestu, jer mi nemamo nesuglasica i uvijek možemo popiti kavu. Ovo ovdje tak i tak nije zaozbiljno, već virtualno i ti i ja znamo da se pravi posao radi drugačije i drugdje. Tko hoće raditi taj ne radi na forumu. Eto nekada sam i ja nešto radio a sada pišem i ne radim.

Šteta što se nismo upoznali, bila bi mi čast.
Nadam se da si nisi prehladio u Zagrebu. Sretno i veselo i tebi bilo.

73 de Tihomir, 9a4gl

P.S. Ja sam pametniji navečer nego ujutro :)
-----------

9A2D

GL, nisam baš siguran da tvoje tvrdnje u vezi rada i pisanja previše "drže vodu". Po toj logici ja bih mogao napisati da, tko labrće na 3675 ništa ne radi, ili tko radi u contest-ima ništa ne radi, itd., itd.
Vidiš, ja pišem, ali i radim, ali ono što mene u okviru ovog hobija zanima, a ne ono što ti ili tvoji istomišljenici smatraju "pravim radom".

Imaš pravo na mišljenje, ali i ne na omalovažavanje drugih, naročito ne njihova rada.

73 de 9a2d