• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A2JG

Je Vlado, elemenat, nije i ne može bit kemijski, nego "zna se" - nepoćudan, da kuda će.
Malo pomalo, ja skinuo YK9SV, ostali bandovi slijede.

73 , Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2D

E, vi Dalmatinci! Kod vas su mi se oduvijek prvo sviđale Dalmatinke, pa vi ostali.

73 de 9a2d

9A7YY

Brzo bi se ja tebe odrekao da si napisao da ti se najprije sviđaju Dalmatinci pa sve ostale  ;)

9A2JG

Branko ostavi se foruma, YK9SV cipa na 10 i na 14 SSB by  numbers.

GL es 73,
Koki 9A2JG

P.S. Za koji dan ti počima Revilla Gigedo, parićaj se...

9A7YY

Reka san ti da sam na dva monitora, jedan clx drugi forum.
Lipo se nadopunjavaju.

Idem sad u Vis, pozvala me ekipa da im budem taktičar  na regati.
Jedri se u trokut, a ja znam koji vitar puše.

9A2JG

Jugo po škorupu, jedva da će finit.
Iman i ja više monitora, ali je svugdi isti program, nažalost.

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Čitam na Statistika foruma : Najnoviji član zica. Znači, više ni pozivna oznaka nije uvjet. Ili se ja varam?

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 03. Studeni 2007, 14:03:19
...Znači, više ni pozivna oznaka nije uvjet...

Tvrdnja nije točna. Dezinformiraš registrirane korisnike Foruma.
Oprosti što te podučavam, ali to je samo obavijest da je susutav za registarciju korisnika zaprimio želju osobe da to učini pod imenom "zica".

Naravno, ovakva prijava neće proći.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Ti dezinformiraš sudionike foruma, jer ja bjelodano stavi upitnik iza svoga (istinskog) pitanja. Ovo nije prvi put, ne samo pod ovom webmastericom, da sam vidio neko ime, nadimak ili slično, ali sada prvi put regiram. Bilo bi jedino mjerodavno da webmasterica izjavi da se niko nije registrirao pod nečim drugim , osim pod pozivnom oznakom.

Posebna je priča, da li su sve poz. oznake važeće, u sustavu HRS-a, sa ili bez članarine, i još puno toga...

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 03. Studeni 2007, 14:36:52
Ti dezinformiraš sudionike foruma, jer ja bjelodano stavi upitnik iza svoga (istinskog) pitanja...

Tvoja rečenica u izvornom obliku  izgleda ovako:

Citat: 9A2JG  u 03. Studeni 2007, 14:03:19
... Znači, više ni pozivna oznaka nije uvjet.

A to nikako nije upitna, već rečenica u kojoj nešto zaključuješ, dapače, iznosiš tvrdnju.

Sorry, nisam ti se ni trebao javljati, već te ostaviti da živiš u neznanju.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A8DU

Citat: 9a2d  u 03. Studeni 2007, 00:48:53
E, vi Dalmatinci! Kod vas su mi se oduvijek prvo sviđale Dalmatinke, pa vi ostali.

73 de 9a2d

Dragi Kefa i jabi Dalmatinke .73 9a8du
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Izvlačenje jedne od (ukupno) tri rečenice iz cijeloga posta jest izvlačenje iz (očitog) konteksta. Pa valjda se vidi upitnik iza slijedeće rečenice! Ja stvarno jesam upitao sebe i čitatelje kako je to moguće!

Problem je puno dublji.
Naime, postavljam pitanje kako može neko komunicirati na forumu, a u isto vrijeme ga nema u 9A kolbuku jer nije platio članarinu?
Kako se može javljati znak, za kojega legalni vlasnik znaka tvrdi da on nije ništa pisao?
Kako legalni vlasnik znaka može zlorabiti gostoprimstvo vlastitog sajta, i na forumu iznositi laži?
Kako legalni vlasnik znaka može neuvijeno pozivati na vjersku i nacionalnu podvojenost, i ne snositi ikakve sankcije?
Kako vlasnik ove stranice ne kazni webmastericu što nije sankcionirala takve sudionike?
Kako meni (a čujem i vidim i drugima) se mijenja zaporka bez moga znanja? I budala znade da je onda znamo i ja i onaj koji hoće! To je onda šala-mala, a ne zaporka!

To su samo neka od pitanja koja su se morala riješiti odavno, a sigurno prije predizbornog vrenja.
Bez obzira za željom za rješavanje tih i takvih pitanja, trebalo bi uspostaviti konsensus za ponašanje ovih 14 dana, da nam se ne smiju ljudi po Europi.
Kažnjavanje neće tome pomoći, bez obzira o kome se radi.

73, Koki 9A2JG

P.S. Pitanja i "navođenje" ko je što bio u djelatnoj državnoj službi možemo ostaviti za iza Skupštine.

9A2JG

Čitam jučer : Uhapsilo Jemence u Italiji! Njih 20.  Sad možemo odahnit. Valjda će ih držat u ćuzi do Skupštine?
Tribalo bi...
Vidim uvatilo i onoga šta nan je reka : A kad razarač Split opet dođe, Radio Split se neće čuti...
Opet će doć, samo on, s lisicama na rukama. Evo, mi već počeli skupljat lovu da mu kupimo jedan mali, mini stereo, da ima šta slušat Radio Split na Bilicama.
Pomalo, doće i ovi za Morinj. Čujem, već su dva utekla. Neka, izručit će nan ih nama prijateljska zemlja.
Jedan po jedan, marku po marku, euro po euro...

73, Koki 9A2JG

P.S. Nećemo o braniteljima, nekima smeta, a neki se i nelagodno osjećaju, Spomenica visi, a bili nigdje.

9A3OW

Citat: 9A2JG  u 07. Studeni 2007, 05:34:55

73, Koki 9A2JG

P.S. Nećemo o braniteljima, nekima smeta, a neki se i nelagodno osjećaju, Spomenica visi, a bili nigdje.

???  :(
::)
DAmir , 9a3ow
DSP
DAmir , 9A3OW
JN85FV - Vrbovec

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 03. Studeni 2007, 15:21:15
...Naime, postavljam pitanje kako može neko komunicirati na forumu, a u isto vrijeme ga nema u 9A kolbuku jer nije platio članarinu?

Može. Nigdje ne piše da na Forumu mogu kominicirati samo članovi HRS-a. Hrvatsku pozivnu oznaku mogu legalno posjedovati i osobe koje nisu članovi HRS-a, pa prema tome, ne moraju ni biti u callbooku.

.. Kako se može javljati znak, za kojega legalni vlasnik znaka tvrdi da on nije ništa pisao?

Svatko može reći da nešto što je napisano pod njegovim znakom nije on napisao, pa i ti. Evo, ovo što sada pišem nisam ja napisao... Sigurno si ti skrušeno sjedio u drugoj sobi dok je 9A7LFZ pisala onaj post pod tom oznakom? Ili je bilo suprotno?

Kako legalni vlasnik znaka može zlorabiti gostoprimstvo vlastitog sajta, i na forumu iznositi laži?

Gostoprimstvo čega? To ti ono dođe kao da si gost u svojioj kući. "Sajta" ?. Možda mi je promaklo, ali čini mi se da još nismo uveli pisanje "po Vuku"...

Kako vlasnik ove stranice ne kazni webmastericu što nije sankcionirala takve sudionike?

Da je kazni, zbog čega? Webmastrica odlično radi svoj posao, a nije ona kriva što se nitko, pa ni ti, nije htio prihvatiti posla urednika HRS web stranica...

Kako meni (a čujem i vidim i drugima) se mijenja zaporka bez moga znanja? I budala znade da je onda znamo i ja i onaj koji hoće! To je onda šala-mala, a ne zaporka!

Tvoje predznanje glede problematike koju navodiš preskromno je i krhko da bi shvatio da ipak "budala ne znade da je onda znate i ti i onaj koji hoće".

Bez obzira za željom za rješavanje tih i takvih pitanja, trebalo bi uspostaviti konsensus za ponašanje ovih 14 dana, da nam se ne smiju ljudi po Europi.

Ljudi po Europi su nam se smijali i prije više od 14 dana. Očigledno smatraš da se na Forumu treba civilizirano ponašati samo 14, ili možda "čak"mjesec dana uoči izbora.

Kako legalni vlasnik znaka može neuvijeno pozivati na vjersku i nacionalnu podvojenost, i ne snositi ikakve sankcije?

Jedan takav već je pod sankcijama.

Kažnjavanje neće tome pomoći, bez obzira o kome se radi.

Hoće, hoće, i te kako...

Pitanja i "navođenje" ko je što bio u djelatnoj državnoj službi možemo ostaviti za iza Skupštine.

"Djelatna državna služba"? Pojma nemam što bi to trebalo biti. Što bi onda trebalo biti "ne djelatna državna služba"?

Parooole, parole, paroleee...!

9A6AA

"DX never sleeps..."