Autor Tema: DX Bilten  (Posjeta: 1073 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A1AA

 • Global Moderator
 • Život posvećen forumu
 • *****
 • Postova: 1.824
DX Bilten
« : 18. Kolovoz 2007, 11:44:03 »
U zadnjem DX biltenu 22a/2007 u post scriptumu Dean napisa:

bilten 21/07 poslan u HRS na objavu 03.08. (iza 15h) – no nije objavljen na webu
bilten 22/07 poslan u HRS na objavu 11.08. (iza 13h) – no nije objavljen na webu

Zašto  :o

Iako pratim i druge DX biltene vrlo rado pročitam i skinem na HDD i Deanov bilten.
Zahvaljujem mu se, u svoje ime i ime mojih kolega za koje znam da se služe tim biltenom, na uloženom trudu i žrtvovanju svog slobodnog vremena.

Kada je Dean već napravio Bilten ne kužim zašto nije na ovim web stranicama objavljen.
Vjerujem da će se neko opravdanje (kao i uvijek) naći ali treba naći rješenje za razlog neobjavljivanja koji će (možda) biti naveden u opravdanju. Tu je poanta ;)

73, Ivo 9A1AA

Offline 9A5CY

 • Master in Training
 • *****
 • Postova: 352
Odg: DX Bilten
« Odgovori #1 : 18. Kolovoz 2007, 13:36:46 »
Pozdrav,
žao mi je ako je moj P.S. možda kompromitivan na račun HRS-a, ali sam time samo zelio svratiti pozornost redovnim citateljima da im ja bilten redovno pripremam, i koliko toliko redovno šaljem (čak i u vrijeme god. odmora). Kad se on ne objavi na vrijeme, gubi svoj smisao pa sam zamolio odgovorne za objavu DX vijesti da to malo brze azuriraju. Znam da nam je Silva prezatrpana raznoraznim zahtjevima korisnika weba i ne zelim je puno gnjaviti i moliti da objavi bilten. Ali bi molio da mi se da do znanja kako ja to sam mogu objaviti na webu. Na žalost, unazad 2-3 tjedna ne dobijam nikakve odgovore. Nikoga ne prozivam za to, samo zelim da se bilteni na vrijeme nadju na webu radi zadrzavanja kvalitete istog. Stoga je moj P.S: bio informacija čitateljima i poruka HRSu da riješimo problem pravovremenog objavljivanja biltena. No, ostavimo nešto za riješavati na Jarunu pa bi ovu temu preskočio, barem što se tiče riješavanja problema preko foruma.
Usput i to, zamolio sam Emira da mi pomogne da se bilten nakon nekoliko dana ipak objavi, a što je nakon njegove reakcije i učinjeno.
Hvala Emiru i Silvi,  vidimo se

Dean  9A5CY


Offline 9A6JRZ

 • Master
 • ******
 • Postova: 601
  • Osobna stranica - 9A6JRZ - Zoran Rendula
Odg: DX Bilten
« Odgovori #2 : 18. Kolovoz 2007, 14:43:43 »
Najjednostavnije rečeno treba još netko uz Silviju da administrira tako veliki site. Ne vjerujem da su oba mail-a protumačena kao Spam, ali može biti da jedan od njih je. Ja sam se na poslu još malo opekao zbog mail-a (10 % plaće), jer nisam telefonski provjerio da li je stigao mail. Na kraju se gospođa kojoj sam poslao mail ispričala da nije pogledala u spam box (nakon dva mjeseca je nazvala direktora).
Neshvatljivo mi je bilo što su mi neki mail-ovi od Martina (9A2JK) bili protumačeni kao spam, a imali su uredan naslov i tekst poruke (bez dodatka).
Preduvjet da Silvija dobije pomoć je da je traži :)
73 de 9a6jrz