• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Repetitor RV60 (R6) na Roti ne radi

Autor 9A4CD, 09. Kolovoz 2007, 09:00:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2D

Koki, to je stvarno moja stranica, QRX malo da osmislim kako da zeznem one Jemence.

73 de 9a2d

9A2JG

Vlado, znam da je tvoja, ali sam htio naglasiti da bi trebala biti interaktivna, HI! Vidiš kakve nam se sve opcije nude, da gostujemo na raznoraznim privatnim stranicama, sve go' Krleža!

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Radio upravo preko R5 na Biokovu! Pa neka neko kaže da nova garnitura nije učinkovita!
Valjda neće trebati RPG za R2.

73, Koki 9A2JG

9A2Y

Dragi Koki
   Obrati se STRUČNOJ SLUŽBI HRS-a ,pa ćeš dobit kvalitetnu informaciju zašto ne radi R-2 na Hvaru.Mislim da bi se inače trebali obraćati istoj, za sve nastale  probleme, putem e-maila,a ne na Forumu.
          Pozdrav Milan

9A8DU

Citat: 9A2JG  u 05. Siječanj 2008, 09:32:20
Je Adame, bija je jedan mali most, i tu su bili financi i vojska. Kad su Talijani, pod "sjajnim" D'Anunzio-vim idejama, a pod sramnim Rapalskim ugovorom anektirali Rijeku, baš su tu smjestili granicu. Povijest se ponovila 1941. Nekidan je bio diplomatski skandal između nas i Italije, ne zbog ZERP-a, nego zbog činjenice da su jednu zgradu iz "okupirane" Rijeke stavili na svoju poštansku marku.
Nažalost, stalno triba stat atento. Ka i u hobiju, da ti neko ne podmetne tuđu vezu, HI!

Je Djani, u pravu si. Ja san Vas naložija, i uteka leć. Ma isto ne mogu konkurirat u ŽTP Tehnička radiona Knin jer neman kvalifikaciju. A nemaju koga primit, jer su svi KV ložači otišli u Zagreb.

Večeras se gre u fratara pivat. Užežin Tri kralja. Mir, zlato, tamijan. Svaka sličnost sa naša tri k....a je slučajna.

73, Koki 9A2JG

P.S. Kefa jedva čekan stranicu. Ali, pazi, mora bit interaktivna. Vidiš da nan i drugi nude svoje stranice sa svojim "uratcima" da sudjelujemo. Na kraju ove balade, ispada da nisi Baja ako nemaš svoju stranicu.
;D
Što su nam braća Srbi  napravili 1991???
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Kako sam ja među prvima reagirao da repetitor R2 ne radi, valjda je red napisati da je proradio danas oko 15 sati.
Neću ulaziti u poznate dubioze rada/nerada R2 da ne bi opet išli u off topice, i da mi ne brišu postove oni za koje sam glasao.
Smatram kulturom dijaloga da, nakon mjesec dana što R2 ne radi, osoba zadužena za repetitore u HRS-u, napiše dvije riječi, ipak, kao jedina mjerodavna osoba.
A zato ovaj topic i postoji, zar, ne?

73, Koki 9A2JG

9A4DB

E,e a sad ce valjda i skupstina (izborna) CHL-a skoro  ::)

9A7WA

A koliko takovih klubova još ima u 9A, sam bog zna, jedan
sigurno u mom QTH  Grubišno Polje, koji nije zadnjih deset
  godina napravio ni jednu vezu, ali egzistira na papiru samo
zato što to nekima odgovara poradi članstva (CB), a pravih
tamo već odavno nema, stare uređaje su pobacali u smeće,
a navodno nekih stotinjak tisuća qsl karata je odvezao
lokalni komunalac na deponiju. I sad nek mi netko kaže
da ovo nije tužno.

73   de   9A7WA

9A8DU

Citat: 9A2JG  u 11. Siječanj 2008, 17:30:26
Kako sam ja među prvima reagirao da repetitor R2 ne radi, valjda je red napisati da je proradio danas oko 15 sati.
Neću ulaziti u poznate dubioze rada/nerada R2 da ne bi opet išli u off topice, i da mi ne brišu postove oni za koje sam glasao.
Smatram kulturom dijaloga da, nakon mjesec dana što R2 ne radi, osoba zadužena za repetitore u HRS-u, napiše dvije riječi, ipak, kao jedina mjerodavna osoba.
A zato ovaj topic i postoji, zar, ne?

73, Koki 9A2JG
???
Pozdrav ,Koki pošteni,prepošteni takav sam i sam? Koki zar zato što si glasovao za novo rukovodstvo? citiram;i da mi ne brišu postove oni za koje sam glasao; završen citat,
Koki ,i kod nas u Slavoniji ponekada neradi repetitor,koliko znam i naši predstavnici su ili veći dio njih glasovali za novo rukovodstvo,ali nije problem  repetitor ,problem je podobnost.
73 Drago 9a8du (Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2FW

Sada kad ste se lipo počastili, hoće li netko reći da li je taj R6 proradio?
  Ako nije, onda ga triba odmah aktivirati, a ovaj topic ugasiti.

73,de 9a2fw

9A8DU

Citat: 9a2y  u 04. Siječanj 2008, 21:57:12
Gospodo s Vama stvarno ne želim polemizrirat jer jasam čovjek jednog drugog kova, a sve u vezi R2 možete pročitati na mojem blogu http://9a2y.hr,a možete davati i komentare jer sam Vam to omogućio.               Veselite se
???
Pozdrav,pokušao sam potražiti narečenu adresu,"SERVER NOT FOUND"?
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Nikola, uvatija si se (nehoteć) na baketinu, ka svojedobno i Duško. Naime, mi smo samo nastavili pisati o problematici R2/R5 pod (starim) naslovom u vezi problematike R6 na Roti.

To što su stare snage pokušale trenirati strogoću nad materijalnim sredstvima koje nisu njihovo privatno vlasništvo, jest razlog zašto se išlo u širinu pisanja, i što čitatelju-namjerniku ne bi (redovito) ništa bilo jasno.

Glede zaključavanja teme, to radi onaj koji je otvorio topic, a to nisam ja. Da nije bilo pod tim naslovom, pisanje bi bilo pod nekim drugim.

I na kraju, ipak čekamo da se oglasi i osoba zadužena za repetitore, ako ima šta za reć.

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Citat: 9A2JG  u 12. Siječanj 2008, 08:50:25
Nikola, uvatija si se (nehoteć) na baketinu, ka svojedobno i Duško. Naime, mi smo samo nastavili pisati o problematici R2/R5 pod (starim) naslovom u vezi problematike R6 na Roti.

To što su stare snage pokušale trenirati strogoću nad materijalnim sredstvima koje nisu njihovo privatno vlasništvo, jest razlog zašto se išlo u širinu pisanja, i što čitatelju-namjerniku ne bi (redovito) ništa bilo jasno.

Glede zaključavanja teme, to radi onaj koji je otvorio topic, a to nisam ja. Da nije bilo pod tim naslovom, pisanje bi bilo pod nekim drugim.

I na kraju, ipak čekamo da se oglasi i osoba zadužena za repetitore, ako ima šta za reć.

73, Koki 9A2JG
;) :P
Pozdrav Koki ,moje čestitke,vidim unaprjeđenje.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Citat: 9A7WA  u 11. Siječanj 2008, 20:38:05

A koliko takovih klubova još ima u 9A, sam bog zna, jedan
sigurno u mom QTH  Grubišno Polje, koji nije zadnjih deset
  godina napravio ni jednu vezu, ali egzistira na papiru samo
zato što to nekima odgovara poradi članstva (CB), a pravih
tamo već odavno nema, stare uređaje su pobacali u smeće,
a navodno nekih stotinjak tisuća qsl karata je odvezao
lokalni komunalac na deponiju. I sad nek mi netko kaže
da ovo nije tužno.

73   de   9A7WA
:-[
To je vaše "ZRCALO",moram se pohvaliti da naši Osječki ,odnosno klubovi u Osječko Baranjskoj županiji odlično rade,rade njihovi članovi,to je naše "ZRCALO".
73  Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2FW

Je Koki, ali i sam si vidio da ne štima , pa si počeo pisati pod R2, a ne vući dalje bidni R6 koji je ovdje upao ni kriv ni dužan.
73`s de 9a2fw.