• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

4O6AA

Autor 9A4OE, 21. Srpanj 2007, 13:39:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4OE

4O Montenegro

9A6AA  Emir planira raditi iz Crne Gore od 13.08 do 19.08 kao 4O6AA  EU-163 Sv. Nikola via H.C.
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A2JG

Radio đetića u 1309 na 7 SSB, signal nije bog zna što, ali, da se radit. Neka mu je sa srećom.
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7WA

Edit by 9A5BEE i objasnjenje zasto je ova poruka editirana

copy/paste: 
  Na forumu nije dozvoljeno:
.....
*Vrijeđanje i omalovažavanje sudionika foruma radi vjerske, nacionalne, spolne ili rasne pripadnosti kao ni poticanje na mržnju i zlostavljanje
.....
.....
*One poruke koje sadrže bilo što od gore navedenog bit će trajno obrisane

Poruka je spremljena u originalnom obliku. Zalbe na mail. Na PM ne odgovaram. Na daljnju raspravu isto tako.

9A2KL

Kao prvo to nije kroz 4O nego je to znak 4o6AA, sto ce reci da je znak izdan na osobu a ne na CEPT. Drugo, stvarno nije u redu takvim rjecima napadati covjeka jer istini za volju kakv god je da je ali jako puno daje za radio-amaterizam i u radio-amaterizam. Pokazao je to i sa svim oko IOCA diploma i sa lunjanjima po jadranskim otocima i propagirajuci Hrvatske ljepote i hrvatski radioamaterizam po svijetu. Stekao je ipak neki image po cijom svijetu i tavom necem se treba odati duzno priznanje. Dali netko treba biti uvlakac, ulizica ili slicno ako zeli raditi na dobrobiti i popularizaciji hrvatskog radioamaterizma.??? Dragi kolega 9A7WA, iz tvojih se rjeci na ovom topicu a i iz drugih pisanja cita neko ogorcenje. To sto si penziji iliti mirovini ne znaci da trebas biti ogorcen na ljude koji ti nisu za to ni najmanje krivi. I ja sam u penziji vec 15 godina (sto je koliko mi se cini dvostruko vise od tebe) i isto tako ne svojom voljom i ne pada mi na pamet da "castim" ljude svakakvim epitetima. Ako vec imas potrebu nekoga kritizirati onda to ucini na neki normalan nacin a ne ovako kako si napao Emira. Vjerujem da njegovo "uvlacenje" tebi nije nanijelo nikakvu stetu(bas kao ni meni ni drugima) ali vjeruj mi donekle znam koliko troskova ima svaka ekspedicija po moru. I ne vidim u cemu je uvlacenje trosenje vlastitih novaca u aktiviranje novog otoka i nove IOTA-e. Ako mene pitas Emir je hrvatski radioamater ima domovnicu i putovnicu i za ovaj nas amaterizam je dao vise nego neki koji su dobili neke hrvatske prestizne nagrade. Osobno da ti kazem da se ja u privatnom zivotu sa njim pocesto posvadjam, da je za neke nase sukobe cak morao i predsjednik HRS-a arbitrirati ali ja sa svoje strane nakon 40 godina materizma moram priznati njegove zasluge za amaterizam u hrvatskoj. Ne zelim daljnju polemiku na tu temu, ali jednostavno nisam mogao presutiti ovo neargumentirano i bezrazlozno pljuvanje .

73's de Leon 9A2KL
73's de Leon 9A9L

9A2D

Jutro je oduvijek bilo pametnije od večeri. Tko večera vino, doručkuje vodu.
Mirko, stvarno si ga sad pretjerao.

73 de 9a2d

9A2JG

Samo sam htio izvijestiti svekoliku RA 9A javnost da je proradio i, ništa više. Žao mi je što je diskusija išla u krivom smjeru. Što jedan svojedobno napisa : Možemo mi počet od superheterodina ili quada, opet ćemo završit na QSL-kama!
Ko ugasi letriku u kupeu?

73, Koki 9A2JG

9A7WA

Jesam, pretjerao sam  A L K O H O L , ali kajati se kasno
    je, nadam se da bar druge nisam vrijeđao ali to ću  vidit
    kad sve pročitam.

73   de   9A7WA

9A2JG

Upravo radio i Dakija na 7050. Strašan QRM! GL momci!
73, Koki 9A2JG

9A6R

Nisam još čuo kolegu 4o6aa.Do kad će biti aktivan sa tog ostrva?Hvala

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7YY

Citat: 9a6r  u 19. Kolovoz 2007, 16:12:56
Nisam još čuo kolegu 4o6aa.Do kad će biti aktivan sa tog ostrva?

Evo šta piše na 425 Dx news, ti si bliže oltaru pa bi morao i bolje misu čut  ;)

4O     - Emir, 9A6AA, plans  to be active  on the bands  as 4O6AA from  Sveti Nikola    Island    (EU-163)    between    13    and    19    August

9A3ASI

Citat: 9a6r  u 19. Kolovoz 2007, 16:12:56
Nisam još čuo kolegu 4o6aa.Do kad će biti aktivan sa tog ostrva?Hvala

9A6R

Pozdrav
evo ga radi na 7059.10,sretno

73s
sinisa
9a3asi

9A5BEE

maknut citat. edit by 9A5BEE
Na zalost, direktno vrijedanje sudionika na forumu nije dozvoljeno. 9a7wa iduca tri dana nema mogucnost pisanja postova ali moze citati forum i ima pristup ostatku menija na glavnoj stranici. Iako nema niti jednog tipfellera u postu, svaka cast ako je to 7WA pisao pod utjecajem alkohola, on nece biti uvazen kao razlog ili opravdanje za navedeni post.

9A2D

Prvi put da se slažem sa odlukom (ma ja bi ga kaznio i u slijedećih 100 godina, ako treba i u zagrobnom životu !).

73 de 9a2d

9A2JG

Ne polemizira mi se , nego konstatira. Cijeli se život zalažem za red i zakonitost , pa bi bila bedastoća napisati riječ protiv svega ispred napisano. Ipak, usudit ću se ispričat kratku pričicu što nam je ispriča profesor prava, na studiju, a kada smo debatirali o kažnjavanju, pro et contra.

"Svi ste vi, manje , više, vozači. Dogodi se nezgoda, nesreća ili smrtni slučaj u saobraćaju gdje ste bili direktni sudionik. Vi ste krivi. Ako imate savjest, Vi ste sebe osudili. Ako je nemate, zaludu Vas sud osudi na ikoju kaznu."

To je opora istina. Svako kažnjavanje je u direktnoj vezi s osnovnim postavkama Orwela, i inih satelitskih američkih filmova, a gdje redovito glavne uloge imaju policajci, koji kažnjavaju, poništavaju, istrebljuju, izoliraju, stavljaju eksplodirajuće narukvice. To je druga faza globalizacije.
One koje nisu uspjeli pretvorit u poslušne zombije, njih treba kaznit, izolirat, i , dakako, na kraju , poništit.
Goleme količine mesa koje jedu turisti u hotelima, stiglo iz Argentine, Bugarske i inih GMO-welcome zemalja, samo pripomaže prvoj fazi. Ako ste slučajno vegetarijanac, tu je Natural Wealth, prvi rođak GMO, nećete nam uteć.
Nema veze što mi proizvodimo goleme količine izvorno visoko kvalitetnog mesa. Bitan je cilj.

Muškarci počmu pit oko 11. g. Žene nešto kasnije, ali su žešće.
Ne poznam osobno sudionike rasprave, pa samim time nemam pravo na ijedan komentar. Samo ću pripomenuti da mi je i supruga jedna iz plejade prerano otpisanih u pretvorbi i privatizaciji na hrvatski način, i to prije 11 godina. Sve probleme vezane uz prerano penzioniranje imam u vlastitoj kući, i stvarno ih razumijem.

Valjda će danas proradit Talijan sa šoltanskih otoka, čekamo ga...

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Dobi li ko QSL-ku ?

73, Koki 9A2JG