• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

CASOPIS - Lektoriranje.

Autor 9A2KL, 18. Srpanj 2007, 15:47:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2KL

Nemogu se oteti dojmu sa koliko je "paznje" "lektoriran" casopis. Narocito rubrika ARG. Otvoreno prvenstvo zagreba. Tu sam tek vidio koliko razlicitih imena imamo. I Krišto Zoran, Ali i Toni Žabjačan. Tako je lijepo poredano da se nezna koje je ime, a koje prezime. Po nekoj logici bi trebalo biti ili ime na prvom mjestu ili prezime, a ne da se malo stavi prvo ime pa onda malo prvo prezime. Toliko o novcanim sredstvima za lektoriranje casopisa. A cini mi se da bas nisu mala.

73's de Leon 9A9L

9A7YY

E moj Leone, opet vučeš vraga za rep. :P

Dogodine lijepo ne platiš pretplatu na "kupusni list"  i voila.
Vuk gladan a novci na broju.

9A2D

Vi neki privilegirani koji ste dobili to glasilo možete nas, obične smrtnike samo navlačiti na grijeh. Moj klub taj broj još nije dobio (ja nisam pretplaćen).

73 de 9a2d

9A7WA

Ima li toga za kupiti na kiosku, da se i ja nasmijem, pretplata ne dolazi u obzir !!

9A7WA

9A6AA

Citat: 9a2kl  u 18. Srpanj 2007, 15:47:30
Nemogu se oteti dojmu sa koliko je "paznje" "lektoriran" casopis. ...

Jel' tako Leone da lektor(ica) nema veze s time što si napisao?
'Ajd' priznaj!

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2KL

Ako nema lektorica, onda ima glavni urednik koji nije ni pogledao da je tabelu slagao netko tko nema pojma da idu ili sva imena prva pa onda prezimena. Ipak mislim da je lektorica ta koja je to trebala uociti i obavjestiti glavnog urednika da upozori ARG managera na tablicu i da mu nalozi da istu ispravi.

A tebi cestitka na clancima. Dao si si truda sa Pordenone i sa legendama amaterizma.

73's de Leon 9A9L

9A6AA

Citat: 9a2kl  u 19. Srpanj 2007, 18:54:39
... A tebi cestitka na clancima. Dao si si truda sa Pordenone i sa legendama amaterizma.

E, za ovo zaslužuješ pivo u jednom od restorana u Budvi. Po izboru...

9A6AA
"DX never sleeps..."