• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Brzina ucitavanja HRS WEB-a

Autor 9A5TD, 11. Lipanj 2007, 13:19:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5TD

Ne znam kako je kod drugih, ali ja sam primjetio da se nove stranice HRS-a strahovito sporo ucitavaju u odnosu na stare. Na DSL-u se to i ne vidi bas tako jako ali na 64K vezi barem 2-3 puta sporije nego prije. Mozda ne bi bilo lose da je portal optimiziran za sporije konekcije. Ako je greska kod mene onda druga stvar, ali posto pristupam sa vise lokacija i svuda je isto cisto sumnjam u gresku na mojoj strani.....

73....

9A6AA

Nema dileme: znatno sporije se učitava.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A5AND

Sporo je, ali je webmaster jos sporiji uvaziti primjedbe clanova na izgled weba.

73 de 9a5and

9A5ADH

Potpisujem sve navedeno.
Uzgred, KAJ JE SA POVRATOM PODATAKA NA STRANICE RK BRDOVEC ???.
Oprostite kaj vičem.

73, Davor

9A4QV

Nemam takvih problema,
ovdje sve leti... normalno

:P
QV

9A5ADH

QV, ti nas he..., ili tebi zaozbač HRS dela k'o munja ???
... malo sam gruntal, i znam kaj je ::).
Red Bull, daje ti krilaaaa  ;D

ADH

9A4QV

Ma ne, ozbiljno to radi ok kod mene, ne vidim nekih problema tipa malo sporije ili slicno, sve ok.
Inace, da ti kazem, da ne stignem doci do vas, imam obaveza, tako da nazdravite jednu i za mene, hvala na pozivu u svakom slucaju.

QV

9A7WA

Meni je zastava sakrivena, fali mi dio znaka (logo) HRS-a, pa zar stvarno moram kupiti veći monitor
   jer na ovom laptopu ne ide više od 1024x768, može li se to prilagoditi većini ili moram u šoping ako
   nema drugog rješenja.

73   de   9A7WA

VE3ZIK

Rezolucija je grozna.

Cak ni svi radioamateri nemaju 1024 x 768...
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A4QV

Citat: VE3ZIK  u 12. Lipanj 2007, 21:44:25

Cak ni svi radioamateri nemaju 1024 x 768...

Pa svi radioamateri nemaju ni KW i stupove sa velikim antenskim sistemima pa rade i takmice se.
Na 1280x1024 se sve vidi, cak se vide i oni sakriveni korisnici sa druge strane weba  ;D

Ne znam sta se imate uzrujavati, pa stranice nemaju nikakvih novosti, one su cisto postavljene da tu stoje i da se ekipa ima gdje prepucavati, hehe.

dakle ideja vodilja je bila " NO news - GOOD news "

QV

9A3HP

Kod  mene  je  jakoooo  spora  konekcija  i  varira  od  maksimalnih  64 kb/sec  do  nula  protoka  podataka, kad  sam  daleko  od  bazne  stanice  a  koristim  GPRS  konekciju  i  Hombox
e  da  je  meni  UMTS  ;D   nebi  se   bunio  ovako   napravio  sam  nekoliko  antena jer  onaj komadić  takozvane  original  antenice  slabo  radi

Molim   ako  je  netko  upoznat  sa  tim  problemom  nek  mi  pomogne,   džaba  mi  vanjska  antena  kad  je  nemogu  uštekati. >:( 

Meni  cijeli  forum stane   na  monitor  bez  greške (HP  monitor  17''), ništa  ja nemoram  skrolati  lijevo  desno  ,  inače  je  1024 x 768, standard,  800x600  nije  više  , pa  sam  i  ja  morao   prebaciti  na  standardnu  vrijednost(iako  ja  mogu  u  mom   OS   spustiti  na 300x200  najmanje) ;D