Autor Tema: Prikaz vremena slanja postova  (Posjeta: 1062 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A2QF

  • Average Member
  • ***
  • Postova: 111
Prikaz vremena slanja postova
« u: 20. Ožujak 2007, 23:09:43 »
Svaki puta kada otvorim stranu zadnjih postova,sam sebe ulovim u nedoumici.Vrijeme pisanja posta pokaže nam se u jednom vremenu na stranici posta,a kada otvorim meni interesantnu temu, pokazuje se drugo vrijeme.
       Možda sam ja toliko neuk,pa ne kužim da je 10,00 sati isto što i 22,00 sata. Za mene dan traje 24 sata a ne dva puta po 12 sati.
       Istina često mi ni 24 sata dnevno nisu dovoljna da izvršim sve obaveze koje sam preuzeo,ali i ja moram odspavati koji sat,da mogu koliko toliko kasnije opet funkcionirati.
       Web majsterici sam poslao davno jednu molbu za pomoć,ali odgovor nisam primio,valjda ne stigne ni ona pročitati pristigle poruke na svoju stranicu ili nezna kako mi pomoći,a u tom slučaju neka proslijedi moj vapaj za pomoć,onome tko to eventualno može.
       Isto tako primjetio sam da se otvaraju nove teme,koje za mene nemaju veze sa našim hobijem,a onda se na tim stranicama izmjenjuju diskuje i misli dvoje ili troje sudionika,mislim da tu diskusiju mogu voditi i direktno preko svojih adresa,a ne provocirati druge sa nebuloznim temama,naprimjer o TROLOVIMA.

  73 svima 9a2qf Zdenko

Offline 9A7WA

  • Život posvećen forumu
  • *******
  • Postova: 1.026
Prikaz vremena slanja postova
« Odgovori #1 u: 20. Ožujak 2007, 23:25:46 »
Apsolutno si u pravu ovo zadnje, trebali bi to prebacit na private
     jer stvarno nema nikakove veze sa ovim hobijem, pa tamo mogu
     pisat kolko ih volja.


                                             73   de 9A7WA