• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tiskanje QSL-ki

Autor 9A2D, 03. Ožujak 2007, 09:25:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2D

Nije da reklamiram firmu. Preko Aćima, YU1YV tiskao sam full color QSL-ke (pogledaj na oglasnik). Priprema prijedloga odvila se u 24 sata jer je Aćim vrlo brz i kooperativan, par mail-ova i sve je bilo dogovoreno. Za cijenu od 30 € za 1.200 komada sa organiziranom dostavom u 9A i to sve za 2-3 tjedna mislim da je potpuno OK. Još nekoliko naših operatora je tiskalo kod njega.
Prezentaciju i izgled možete pogledati na http://www.myspace.com/yu1yv .

Moje preporuke za dobar posao.

73 de 9a2d

9A6AA

A čija je priprema?

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3JB

Lijpi pozdrav svima

ponuda je O.K.

U Varaždinu se može tiskati color QSL kartica s plastifikacijom prednje strane za 15 lipa komad , što je povoljnije i koliko ja znam do sada najkompletnija i najeftinija ponuda za takvu izradu.

Priprema može biti na obje strane uz fotografije određene visoke rezolucije .

Upravo se priprema jedna velika serija  , pa ukoliko ima zainteresiranih
još stignete ući u ovu sriju.

GL de 9A3JB

9A2D

Sve njegovo, ti daješ ideju (npr. foto za prednju i/ili zadnju stranu, podatke koje želiš staviti naprijed ili sa stražnje strane), ima tipskih tablica ako želiš, sa par mail-ova se dogovorite. Trljao sam ih među prstima bar sto puta i ni traga boji, neki čudan tisak, ne bi vjerovali, isto i sa prednje i zadnje stranice, nije lakirano nego kao neki mat, piše se odlično, ne briše se. Gramaža standardna, mislim da je 250.

Pitajte ljudi, pitajte, stvarno je i povoljno i brzo i bez puno mudrovanja.

73 de 9a2d

9A2TK

Citat: 9a3jb

Upravo se priprema jedna velika serija  , pa ukoliko ima zainteresiranih
još stignete ući u ovu sriju.

GL de 9A3JB

Kome se javiti?
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A3JB

Za sve informacije se možete javiti meni na mobitel 095 902 11 43  ili na
marinko.marusic@zg.t-com.hr

Kako sve kartice prolaze kroz moje ruke ,imam uvid u sve do sada otisnute , pa tako znam da  ove spadaju u sam vrh što se tiče kvalitete.

Ovo nije kikakova reklama  niti guranje bilo koga , nego samo želja da se konačno dobija super kvaliteta za super cijenu , te da se  i 9A stanice unificiraju što se tiče dimenzija QSL karata .

9A3JB

9A2D

Kako sve kartice prolaze kroz moje ruke ,imam uvid u sve do sada otisnute ...

He, he, koja samouvjerenost. Moju sigurno nisi vidio od kada si QSL manager iako ih šaljem.

Da li je tih 15 lipa sa PDV ili bez, mi bi za klub nešto. Da li mogu pitati da li je uključena i priprema?

73 de 9a2d