• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kup Jadrana

Autor 9A8A, 22. Veljača 2007, 07:59:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8A

Bok!

Gdje se mogu naći rezulatati KUPA JADRANA 2006. ??
Kada odeš na Podjelu nagrada KV i UKV u Kraljevici, pa na KUP JADRANA pojave se rezultati KUPA JADRANA 2005 ....?????

73's Mark

9A8A

Vračam se u TOP TEN..!

Jel zbilja nitko nezna gdje da nadjem te rezultate..??

Ne bih bio dosadan ali 9A2Z bi želio znati svoj plasman..??
Ajde malo pomognite..??

73's Mark

9A1AA

Dobio sam informaciju da će rezultati biti objavljeni u časopisu broj 1. od 2007. koji treba izaći ovih dana, ali ne kužim zašto se ne može to staviti i na web stranicu 8O

Nadam se samo da časopis broj 1. neće dočekati i mjesec ožujak :roll:

73, Ivo 9A1AA
73, Ivo 9A1AA

9A2D

To što ne kužiš, to ti je zato da pretplatnici časopisa saznaju i stvari koje ne mogu saznati na druge načine. To ti rade i ugledniji časopisi. Braco, lova, pomnoži par tisuća pretplatnika koji žude za takvim informacijama i to ti je to.

73 de 9a2d

9A1AA

A to je to Kefa. Samo ima i za to rješenje.
Jedan kupi časopis. Skenira to i u pdf formatu eto ti ga na forumu, webu a i šire. Provjereno na CQ magazinu :roll:

73, Ivo 9A1AA
73, Ivo 9A1AA

9A8A

Bok !

Ma tu je očito netko sa posta složio krivu adresu i usmjerio nas na rezultate od 2005.g, a trebao je na 2006.g. ako rezultati postoje ?

73's Mark

9A2D

Ivo, imaš pravo. Naši moćnici još uvijek nisu shvatili da osnovnu cijenu časopisa ne određuje broj tiskanih primjeraka, naročito ne u malim količinama. Časopis se može pripremiti a tiskati ga danas može (ne mislim vrijeđati) svatko, konkurencija je jaka. Vjerujem da nova tajnica ima i iskustava u tome te može, osim managerskih sposobnosti udovoljiti i izazovu vremena <budući da radi za lijepu plaću>, a ne samo lijepih trenutaka.

73 de 9a2d

9A3ST

Iz pravila natjecanja sa službenih stranica organizatora:
-------------------------------------------------------------------------------------

13. Rezultati
Prijavljeni rezultati bit će objavljeni na Internetu (www.hamradio.hr) najkasnije do 15. studenog 2006. Neslužbeni rezultati bit će poslani i elektronskom poštom svim natjecateljima koji log pošalju na taj način.

Primjedbe na rezultate upućuju se na istu adresu kao i log, u roku od 8 dana nakon objave neslužbenih rezultata.
Službeni rezultati bit će objavljeni na hamfestu, a obavijest o tome bit će poslana natjecateljima zajedno s rezultatima, a oglasit će se i putem Interneta i u časopisu Radio HRS

------------------------------------------------------------------------------------

Je li netko od natjecatelja dobio elektronskom poštom rezultate?

9A8A

Citat: 9A3ST

Je li netko od natjecatelja dobio elektronskom poštom rezultate?

Ja nisam..??

9A3AG

http://www.hamradio.hr/modules.php?name=News&file=article&sid=686

pa ti si prvi Mark u prijavljenima (al tko zna kaj UBN radi)  :D

73, Saša 9A3AG

9A8A

Citat: 9a3ag
pa ti si prvi Mark u prijavljenima (al tko zna kaj UBN radi)  :D

OK, to sam vidio (prijavljene rezultate) ali HRS poziva ljude na proglašenje pobjednika, podjelu plaketa..itd..a nema rezultata? Po mojem, logično bi bilo da se uz pozivnicu objave i rezultati da si ljudi mogu planirati vrijeme, a ne da se "uvale" rezultati iz 2005.g. ?? Zato smiješno zvući da se ljudi prijave u HRS u vezi dolaska u Kraljevicu...

73's Mark