• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Čestitke!!!

Autor 9A2EY, 21. Veljača 2007, 14:56:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2EY

Bravo za 9A6XX!
Hrvoje je dobitnik Godišnje nagrade HZTK za 2006. godinu. Povjerenstvo je visoko ocijenilo Hrvojeva postignuća i aktivnosti u protekloj godini, a posebno sudjelovanje na WRTC-u u Brazilu i ekspediciji na Baleare u sklopu RDXC-a.
Hrvoje samo naprijed, a svi mi ostali vrijedno radimo i o tome pišimo. Tako će nas lakše prepoznati.
Pozdrav & 73
      Željko, 9A2EY

9A5CW

73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A6XX

Hvala Željko na prvoj informaciji o nagradi i naravno zahvala svima koji su direktno ili indirektno sudjelovali u mojim aktivnostima u protekloj godini, a koje su smatram bile samo nadogradnja na moj dosadašnji rad.

Prvenstveno hvala članovima Radiokluba "Pazin" koji su uvijek bili gotovo bezuvjetna podrška.

Nadam se da će ova nagrada biti poticaj mladima da se više uključe u razno razne projekte te znak da se rad mladih prepoznaje.

73,
Hrle - 9A6XX

9A1UN

Cestitam Hrle

Za nas druge ostaje napravit bolji plasman u Rusiji 2009 ops. treba se prije kvalificirat... idem se spremat za rdxc koji je za 3 tjedna, sigurno ce se bodovat.

73 Davor 9a1un / pw5g

9A7WA

Ako se ne varam i ako se gleda Brazil onda je 9A1UN napravio bolji
  plasman od navedenog iako je jedva otišao tamo, u ostalo ne ulazim,
  zna se mlada generacija, ja bi reko predsjednikov čovjek a dokaz
  više da su počeli u izvršnom odboru sami sebe predlagat, što po
  meni nije u redu nikako, ne ulazeći u to je li netko zaslužio ili
  nije.Treba li boljeg dokaza kako tu nešto nije u redu.

73  de 9A7WA

9A5K

Citat: 9a1unCestitam Hrle

Za nas druge ostaje napravit bolji plasman u Rusiji 2009 ops. treba se prije kvalificirat... idem se spremat za rdxc koji je za 3 tjedna, sigurno ce se bodovat.

73 Davor 9a1un / pw5g

Rusija je ipak 2010.-te, ako se ne varam... :-)
A to ti ionako nema veze što se ovog tiče....
Na sreću, puno nas se ne bavi ovim hobijem zbog nagrada, dnevnica i tome slično...
Da ne bude zabune, smatram da je Hrle svoju nagradu zaslužio..
I to na prijedlog Mate, 9A4M... inače iskreno sumnjam da bi do toga došlo.. :twisted:

I stoga, moje čestitke još jednom.

73,
9A5K / PT5N

9A6XX

7WA: ne znam o kakvim dokazima pričaš?! mene je kandidirao 9A4M a  plasman na WRTCu vjerujem nije bio jedini argument mog odabira - o tome bi vjerojatno više mogao reći 9A4M i članovi IO, a vjerojatno ćeš to moći pročitati i u službenom obrazloženju HZTKa.

Mene bi bilo sram da je WRTC jedini razlog zbog kojega bi primio nagradu. Em sam došao posljednji od hrvatskih sudionika, em je u velikoj mjeri izostala promocija i unapređenje tehničke kulture kod svih 9A timova. To što su nominirani uglavnom WRTC sudionici također govori o stanju hrvatskog radioamaterizma, a tome nije kriv ni HRS ni 9A6A, bivši tajnik, ni buduća tajnica...

Da 9A6XX osvoji nagradu HZTK, pa to vam je tako kada živimo u hobiju s toliko samozatajnih likova, koji će se eventualno pojaviti i reći "to je trebalo tako", "netko drugi je trebao reći tako", "evo pogledajte kako se to radi", "ja sam napravio to, to, to i to, pa šta?".

73,
Hrle - 9A6XX

9A6AA

Citat: 9A7WA... ja bi reko predsjednikov čovjek a dokaz
  više da su počeli u izvršnom odboru sami sebe predlagat, što po
  meni nije u redu nikako, ne ulazeći u to je li netko zaslužio ili
  nije.Treba li boljeg dokaza kako tu nešto nije u redu.

73  de 9A7WA
Svašta!
Znači, ako je "presjednikov čovjek" ( :!: ) onda ne valja, a ako je ...

Citat: 9a5k...to na prijedlog Mate, 9A4M... inače iskreno sumnjam da bi do toga došlo.. :twisted:

I stoga, moje čestitke još jednom.

73,
9A5K / PT5N

...onda valja!

Ma, čovjek je zaslužio bez obzira tko ga je predložio. I to ti je.
Sve sama ljubomora, zavist i podmetanja...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2SB

Hrvoje,pošto si nagrađen kao član HRS-a i vrsni radioamater,iskreno ti čestitam i osjećam da sam i ja kao član HRS-a nagrađen.....SRETNO.

9A6AAG

Citat: 9a6xx
Da 9A6XX osvoji nagradu HZTK, pa to vam je tako kada živimo u hobiju s toliko samozatajnih likova, koji će se eventualno pojaviti i reći "to je trebalo tako", "netko drugi je trebao reći tako", "evo pogledajte kako se to radi", "ja sam napravio to, to, to i to, pa šta?".

73,
Hrle - 9A6XX

de si Hrle, ljudino kršna...ajde, ajde..pusti naklapnje, ti si od "malih nogu" pokazivo znakove uspješnosti pa se ovome i nije za čuditi, ja vjerujem da ćeš ih u svom "radnom vijeku" bar xx sakupiti tj osvojiti....nego; daj mi reci između ostaloga...kako stvari stoje sa tvojim privatnim, kućnim PPS-om...daj  se malo pohvali...znam da si govorio da ćeš jednog dana cijelu svoju sobu opremiti  "vrhunskim" uređajima i antenama...pa me zanima jel ti se bar 10% sna ostvarilo?!?!?  :)

lijepi pozdrav, Gagi

PS: stvarno je krajnje vrijeme da se vidmo, mislim da je red na tebi da dodješ u Karlovac, obečajem; neću te više čvenkati :)))

9A6NFG

Uz najbolje čestitke i samo naprijed de 9A1AAM Amaterski radio klub Rovinj 73

9A5K

Citat: 9A6AA....
Sve sama ljubomora, zavist i podmetanja...

9A6AA

Naravno, to ti najbolje znaš, kao i uvijek... a pogotovo ovo zadnje...

73,
9A5K

9a6c

Jako sam sretan što je Hrvoje dobio nagradu HZTK. em što je mlad, em što ima rezultata, em što može još koga navući na ovu igru.

Ono što me žalosti, jest da u čitavom IO HRS nije bilo nikoga tko bi dao ijedan glas za 9A8A i 9A5K i što to nikome ne smeta.

Možda bi bolje prošli da su umjesto na sedmom mjestu zasjeli na sedamnaestom? A možda su ipak premalo radioamateri da bi na početku karijere dobili jedno takvo priznanje? Ili je možda ipak samo u pitanju posljednja rečenica iz Emirovog posta?

Kako očekivati da nas prepoznaju drugi, kad ni unutar samih sebe nismo to u stanju.

Ne dvojim da je Španga bez pogovora zaslužio kandidaturu, ali mi nula bodova za ovu dvojicu ne idu u glavu.

U moj bi IO svakako ušli.

G

9A5CW

Krešo i Mark su umjesto papira zaslužili spomenik na samom vrhu Bilogore, naravno u obliku 6 metarskog špeka!
Ipak je to bolje od komada papira nepoznate marke!
73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A5K

Citat: 9A5CWKrešo i Mark su umjesto papira zaslužili spomenik na samom vrhu Bilogore, naravno u obliku 6 metarskog špeka!
Ipak je to bolje od komada papira nepoznate marke!
73

To se traži.... ali molim još i koju gredicu luka i poneko pivo uz to da lakše klizi.... :-)

73,
9A5K