• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

10ghz atv qso I - 9A

Autor 9A3XZ, 14. Lipanj 2004, 07:38:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3XZ

jucer 13.06. smo bili na ucki jn75cg Emil 9a6nse i ja (tovar) ,uprkos vrlo losem vremenu i propagacijama uspjeli smo ostvariti 2 qso-a i to sa alessandrom iw3rmr(udine) te guido iw6atu(ancona)..dobiveni raporti su b5t5 odnosno laicki receno slika je bila supericka kao i ton(6,5mhz)...zao mi je sto nije bila ni jedna stanica iz S5 al nadamo se boljoj aktivnosti u 9.mjesecu!!!eto toliko, o pojedinostima (ako budem imao volje za pisati) u casopisu ....73 de 9a3xz & 9a6nse

p.s.isto tako zahvala velika gordanu 9a6aiv i 9a6psm silviu iz rijeke koji su nam dosli pruziti moralnu podrsku...:)))
Mladen

9A4FW

Mislim da ovo svakako zasluzuje svoje mjesto u casopisu kao i Markova EME veza na 6m. Hvataj se pera  :D

73 de Zeljko, 9a4fw

9A6AA

Tražio sam Mladena jučer na Chatu, ali se negdje sakrio ...
Upravo sam mu to htio predložiti.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3XZ

mada sam ja covjek od lemilice...al potrudit cu se samo da skinemo neke slikice jos sa kamere....73
Mladen

9A2SB

Hello dečkić,moja iskrena čestitanja tebi i društvu sa ove i one strane veze.GL i čujemo se de Zlatko 9A2SB

9A3XZ

ostavi se cestitka nego daj 100 ojra ....sta se ne javljas na telefon!? :lol:  :lol:  :lol:
Mladen

S51FU

Ahoj MLADicu moj ....
Imas li kakvu fotografiju sa Ucke,
na kojoj bi se vidjelo
zgrade i tornjeve?
gl, DD+

9A3XZ

danilo imam kako ne.......nije nije jos radar postavljen to spada u sferu spijunaze.... :lol:  :lol:  :lol: bum ti poslal slikce da vidis kako to izgleda...nema problema...zivijo!!!
Mladen

S51FU

Zahvaljujem na obecanju .... i cekam!
--------------------------------------------
Jos dva pitanja:
1. posto sam zadnji puta bio na Ucki prije 40 godina,
   reci mi, da li je asfalt sada do vrha?
2. postoji li gore tabla: "SLIKANJE ZABRANJENO!" ?
-------------------------------------------------------------
Moram li ici na stari put vec u Matuljima,
ili pak negdje ispred ulaska u tunel?

Oli je pak bolje, da ustedim malo bencina,
pa lijepo u miru zaboravim sve skupa?

gl, DD+

9A3XZ

danilo,asfalt je do odasiljaca i veza ,a zatim cca.100metara je do kule(1400asl) planinski puteljak
-nema table zabranjeno slikanje
-sa strane istre dodjes do tunela zatim skrenes lijevo i cestom  gore,ne mozes promasiti
-a benzin da mozes ustediti ako ostanes doma no medjutim kod nas u istru su svi dobrodosli neko svojim ulaskom ,a neko izlaskom :lol:  :lol:  :lol:
Mladen

9A6NSE

Slikice sa Učke ču vam ja plasirati,pošto sam ja sve to zabilježio mojom digitalnom kamerom!!! Pozdrav dečki!!! P.S.-Mladenu 9A3XZ su jako emocije radile,mijenjao je obline i boje lica kako i godišnje doba!!! Čak je i talijanu na engleskom rekao:I"am verry happy!!! Naravno,on ga nije razumio,pa je to morao ljijepo kazati na talijanskom jeziku,pa je onda talijan isto bio HAPPY!!! I tako smo svi bili HAPPY!!!  73 de 9A6NSE !!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: