• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9a7yy crna lista

Autor 9A7YY, 13. Veljača 2007, 20:12:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Mnogi od vas su me zvali telefonom i raspitivali se kakva je to lista zbog koje sam izbačen sa foruma.
Za radoznale, evo je.

Callsign         Qso's         

9A1AKL         3
9A1AYZ         2
9A1CBM              1
9A1CCB         2
9A1CDH         18
9A1CLH          1
9A1CPB          1
9A1CUV          4
9A1CZZ          2
9A1HCD          3
9A2CB         1
9A2CE         4
9A2DM         3
9A2DM/P         4
9A2KO         2
9A2NY         1
9A2OF         1
9A2SY         1
9A2VR         1
9A2XM         1
9A2XY         1
9A3AAN         1
9A3CC         1
9A3FY         1
9A3HB         1
9A3KR         3
9A3LM         5
9A3LW         1
9A3OF         1
9A3PM         1
9A3PT         1
9A3PZ         2
9A3TA         1
9A3XZ/P         2
9A4DU/P         2
9A4EP         1
9A4KJ/P         1
9A4NA/P         1
9A4NP         1
9A4PJ         2
9A4XX         1
9A4ZZ         2
9A5ADS/P      1
9A5AMC         4
9A5AZK         1
9A5BS         4
9A6ABK         1
9A6AVC         1
9A6AVS         2
9A6AZV         1
9A6DLY         1
9A6GIM         1
9A6NF         1
9A6PKT         2
9A7P         1
9A8DX         1
Grand Total      111

9A6R

ONI SU DOBILI TVOJE KARTICE...ŠTA IH BRIGA HI
STOJ MI DOBRO

PRVAK DRŽAVE U MLAČENJU PRAZNE SLAME(NEDA MI SE NABRAJAT OSTALE TITULE)
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2DM

9a1czz, 9a1czz/p 9a2dm, 9a2dm/p, 9a5z te posebne pozivne oznake za koje sam bio manage qsl 100%, a koliko znam 9a7yy nikad radio ili primio qsl

73 9a2dm
lad

9A7YY

Vlado poslati ću ti izvod iz mog loga, pa ti vidi.
Neke veze su na moj stari znak 9A6BND.

9A4RV

Citat: "9a7yy"9A1CDH         18

Evo me.
Ja sam Romildo, 9A4RV koji vodi QSL kartice od radio kluba ECRA Vela Luka, osnovnom pozivnom oznakom 9A1CDH a korištenom, i nešto poznatijom - 9A1V.

Dakle, kako uvjerljivo naš znak prednjači na ovoj listi, s nevjerojatnih, čak 18 komada QSL kartica za postaju 9A7YY, izjavljujem da se pozivna oznaka 9A1CDH ne koristi od 2000. godine.

Predsjednik ECRA Vela Luka, Romildo Vučetić

9A6AA

Evo i mene.

Prosvjedujem što nisam na Tvojoj crnoj listi!

Naime, sve naljepnice za moju prošlogodišnju IOCA expediciju po Kornatima ispisane su. Čekam QSL-ke iz DL.
Da sam se našao na listi povjerovao bih da su Ti moje karte potrebne. Ovako, dvojim da li uopće da ih šaljem :wink:

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7YY

Citat: "9a4rv"
Dakle, kako uvjerljivo naš znak prednjači na ovoj listi, s nevjerojatnih, čak 18 komada QSL kartica za postaju 9A7YY, izjavljujem da se pozivna oznaka 9A1CDH ne koristi od 2000. godine.

Predsjednik ECRA Vela Luka, Romildo Vučetić

Virujen ja tebi Romildo, ali virujen i sebi  :wink:

Nisam ja kriv što se tih 18 veza nalazi u mom logu. Zacijelo su sve te veze sa mojih IOCA  - ACIA aktivacija. Kad mi se postaja javi ja sam dužan odgovoriti na njen poziv, izmijeniti raport i upisati je u log.
Kako sam uredan qsler i šaljem svima svoje kartice tako je 1CDH dospio na listu. Znam kako je do toga i došlo. Nestrpljivi lovcii koji bi htjeli da mi aktivatori, aktiviramo najmanje 10-15 otoka, dnevno, javljaju se pod svojim klupskim oznakama, da bi napunili log i da bi aktivator mogao "skupit tunjicu" i poć dalje.

Reka bi Fredi "no hard feelings"

9A7YY

Citat: "9A6AA"Evo i mene.

Prosvjedujem što nisam na Tvojoj crnoj listi!

Možeš ti prosvjedovati koliko hočeš, u ovom slučaju kod mene su i sukno i škare.  :P
Na listi te nema, (dugova ima), jer su kao što sam ranije napisao na listi samo one postaje od kojih nisam dobio niti jednu jedinu karticu.

Citat: "9A6AA"Da sam se našao na listi povjerovao bih da su Ti moje karte potrebne. Ovako, dvojim da li uopće da ih šaljem Wink

Nemoj, nemoj pa ćeš i ti ubrzo na listu :wink:
Emire karte na sunce.

9A6AA

:lol:
U Savezu su (ako ih Marinko nije već pokupio...) od prošloga tjedna... (Stari tip - nove naljepnice. Izgleda da junoša DL9CHR još slavi vjenčanje...)

9a6aa
"DX never sleeps..."

9A4RV

Citat: "9a7yy"
Znam kako je do toga i došlo. Nestrpljivi lovcii koji bi htjeli da mi aktivatori, aktiviramo najmanje 10-15 otoka, dnevno, javljaju se pod svojim klupskim oznakama, da bi napunili log i da bi aktivator mogao "skupit tunjicu" i poć dalje.

Reka bi Fredi "no hard feelings"

I ja sam promislio da to rade oni koji se ne bi makli sa katride za bilo koga i gledaju samo svoj interes, nego mene smeta di su ti papci (papak ?), ko su da su, našli ...

Ono sam napisao na upozorenje svima - na znanje i ravnanje.
Dakle, aktivatori - ako čujete da vas zove 9A1CDH - zapamtite modulaciju i usporedite s ostalima, pa mi javite.

Ulovit ćemo ga, bez brige, a onda ...

Romildo, 9A4RV

9A4MF

Lijepi pozdrav svima!
OK Branko, lista ti je dobra, poklapaju nam se neki znakovi, no bilo bi lijepo kada svi objavili svoje liste, pa bi tek onda vidio kolika je crna lista kod pojedinaca koji rade KV i UKV, pogotovo na UKV je puno aktivnih godinama a nikada nisu štampali QSL karte a kamoli poslali!!! Ima i takovih koji su jučer dobili dvoslovni znak a danas se bune zašto ih nema u QRZ-com???????? Bože zaita nas ima!
Vy 73 de Miro! :roll: