• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Staff Online

Autor 9A7YY, 05. Veljača 2007, 22:06:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Neznam pa pitam.

Koji su članovi staff-a i koje su njihove funkcije?

Hvala.

N5CRO

Citat: "9a7yy"Neznam pa pitam.

Koji su članovi staff-a i koje su njihove funkcije?

Hvala.

Pozdrav Branko,
Dobro pitanje, cini se da to nitko ne zna od nas korisnika tj.obicnih clanova HRS-a.
Mozda netko tko zna sve clanove *EC moze dati tu informaciju.

*EC(executive committee )
73,Josip  N5CRO

Laissez Le Bon Temps Roulez

9A2KL

Za informaciju stuff su svi oni kojima je IO dao ovlastenje da uredjuju pojedne rubrike i informacije (jos nije svima ali se pojavljuju kao stuff), a i resorni ministri pojedinih grana aktivnosti da bi postavili najnovije informacije iz svog resora.
73's de Leon 9A9L

N5CRO

Let's try again  .... Better Question!!!
Dali bi itko iz IO saveza trebao imati pristup uredjivanju web stranice?Osobno mislim da ne bi,jer postoji puno razloga za to.Jedan bi bio taj da mi moramo citati ono sto nam je ponudjeno od administracije,drugi bi bio
da ti isti koji pisu novosti i dogadjnja imaju sav potreban alat da izbrisu ili preprave originalni post ili se logiraju pod laznim znakom.
Zato bi bilo OK,da 9a5bee kao novi admin. zatvori svima pristup uredjivanju stranice do daljnjeg.Sve dok se ne rijesi pitanje tko je moderator i web urednik ovo nece raditi kako treba. :oops:
73,Josip  N5CRO

Laissez Le Bon Temps Roulez

9A2KL

Mislim da tu nebi trebalo biti problema. Administrator moze dati dopustenje pojedincima samo za ulazak u njihove resore. Sa takvim ovlastima nije moguce nista mjenjati na WEB-u osim promjene u fajlovima koji su u njihovom directoriju, a to znaci samo pisanje. I to je po mom misljenju u redu jer je slican postupak na svim serverima. Glupo bi bilo da administrator mora prepisivati i pisati rezultate natjecanja ili izvjesca sa ARG.
73's de Leon 9A9L

9A7XX

Citat: "9a2kl"Mislim da tu nebi trebalo biti problema. Administrator moze dati dopustenje pojedincima samo za ulazak u njihove resore. Sa takvim ovlastima nije moguce nista mjenjati na WEB-u osim promjene u fajlovima koji su u njihovom directoriju, a to znaci samo pisanje. I to je po mom misljenju u redu jer je slican postupak na svim serverima. Glupo bi bilo da administrator mora prepisivati i pisati rezultate natjecanja ili izvjesca sa ARG.

Good point...
Samo sto to nije bas tako u ovom slucaju i realnosti.Administrator bi trebao znati tko ima pristup kojem resoru.Tko ima pravo i mogucnost zatvoriti bilo koji topic na forumu?To se ne zna i nece se znati sve dok se stvari ne dovedu u red.Ovo je smijesno Leone...
Problema ce biti sve dok se ne zna tko moze sto i kako raditi na stranici.Cisto sumnjam da je problem naci IP s56.. ili 9a11mm...ako to admin nemoze naci onda je vrijeme traziti nekog tko moze.
        Josip 9A7XX
     Zagreb,Croatia

9A2KL

Po onome koliko je meni poznato administrator ZNA tko ima pristup kojem resoru. A sto se tice topica i foruma jedino administrator i predsjednik i dopredsjednik imaju ovlasti i mogucnost da izbrisu ili zatvore topic. Cak mislim da nemogu izbrisati nego samo zatvoriti. To su mi objasnili jer sam imao konflikt sa bivsim webmasterom.
73's de Leon 9A9L