• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

KH8/N9YU

Autor 9A2JG, 29. Siječanj 2007, 07:56:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Jutros ne mogu vjerovati, po S-metru 59, mislio sam da je pirat, kad ono Dr. Hrane w/team. Ako ovako bude sa Swainsa, puna šaka brade.
100W i DX3B! Isto kao svojedobno sa Baker&Howland pito svako malo YU? , 9A?. Prije mene su ga skinule dvije postaje iz 9A. Mnogo sreće!
73, Koki 9A2JG
P.S. 14200 , 5-10 up!
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Skine ga i Emir u 0700 GMT. Isprve!
73, Koki 9A2JG

9A2KL

Ode Hrane nesto pojesti pa ce na CW. Poslije KH8 ide na 5W. Valjda ce biti isto tako jak.
73's de Leon 9A9L

9A2JG

Poslije je išo na 14020, simplex. Između SSB i CW sam čuo da se dogovara s nekom postajom u Crnoj gori za sked sutra i preksutra oko 0800. Vremenska razlika je 12 sati. Dobar lov!

73, Koki 9A2JG
P.S. Reko je da imaju licencu za još jednu pozivnu oznaku.

9A2JG

Jutros ga je radio Ivo 2GF na 14200 simplex kroz EU ZOO oko 0800 lokal. Poslije ga je radio i 9A2KL. Ne pohvali se ti Leone, a ...? Čestitke obojici!

73, Koki 9A2JG

9A2KL

A sta da se hvalim... Od muke sam otisao spavati koliki je ZOO bio. Ali cast svaka Hranetu kakva uha ima, a i obraca paznju na stanice iz 9A. A koliko znam sastav ekipe za SWAN mislim da cemo ga odraditi bez problema za razliku od prosle expedoicije. I mislim da je expedicija odredjena za 3. mjesec. Brusite antene i tastere i mikrofone.
73's de Leon 9A9L

9A7YY

Šmrc!
Čuo sam 2GF gdje ga radi.
Hrane je u mom selu dolazio svega 3/3 3/2.
En ti lokaciju  :oops:

9A2KL

A da stavis neku antenu....?
73's de Leon 9A9L

9A2KL

Preporucam 5 el Moxon za 20 m. I garant prolazis dalje od Splita.....hi.
6 stapova za pecanje, 6 m aluminijske cijevi i 70 m obicne licnaste zice 1.5 i netreba ti ni linear. A ni bura ti nemoze nista.
73's de Leon 9A9L

9A7YY

E moj Lave!
Kad neće TH3, nema mi druge nego k dr. Androniku Moxoniusu.

9A2KL

A TH3 bi trebala biti neka antena. Pa bolje je to koristiti za susenje prsuta i pancete. Ucinak bi bio daleko veci i ukusniji....HI

Kad jednom probas Moxona reci ces MOXON FOREWER.
73's de Leon 9A9L

YU1QT

:D Zdravo Branko,
nece Leon da ti kaze,za mene nema lepseg mesta od Komize iz '68.
Andra YU1QT

9A7YY

Citat: "YU1QT":D
nece Leon da ti kaze,za mene nema lepseg mesta od Komize iz '68.

Pozdrav Andra!

Eh, 68, lijepe li godine. Od tada nije se baš mnogo promijenilo.
Ipak je Komiža tamo negdje daleko u Ilirskim provincijama.  :lol:

Leone što se tiče sušenja, nažalost ništa od kolesterola, samo neke Omega 3 i blitva. "Tekuća" problematika u razmatranju.

9A6C

Branko, ne bi me čudilo da fullsize vertikalka ubije TH3 kaf je KH8 u pitanju, vidi slučaj kod Kokija iz Bola...

Iskoristi more, probaj nešto na brzaka postaviti.

CU GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti