• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Izborna je godina

Autor 9a6c, 15. Siječanj 2007, 11:42:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Budući da se nalazimo u izbornoj godini, predlažem Izvršnom odboru i HRS- u cijelosti da ne donosi odluke čija bi realizacija opteretila novi saziv rukovodstva HRS-a.

Možda je u tom pogledu praktično da prva naredna Skupština HRS bude i izborna te da se dilema razriješi, budući da nije izvjesno kako će trenutni predsjednik dobiti i drugi mandat.

Sve najbolje novom rukovodstvu.

GG

9A2Y

I ja podržavam ovakav stav ,i pridružujem se dobrim željama!
   9A2Y

9a6c

Za one koji čitaju samo forum:

Izborni materijali 
HRS novosti 
Petak, 27 Ožujak 2009 22:36 
Pristigle materijale za kandidature možete pronaći na http://www.hamradio.hr/izbori2009

Za sada su postavljeni životopisi kandidata pristigli u elektroničkom obliku, a idućih dana i ostali materijali.

NHF

GG

9A2JG

Budući da se nalazimo u izbornoj godini, predlažem Izvršnom odboru i HRS- u cijelosti da ne donosi odluke čija bi realizacija opteretila novi saziv rukovodstva HRS-a.

Reče GG, i ostane živ. Jer, upravo se to sada i dogodilo sa ovim imenovanjima.

Osim toga, ko god da je stavljao životopise, stavio je POLA moga, jer jedan list uopće nije stavio, gdje je kretanje i aktivnost u NTH, od 1961. do danas. Ne tvrdim da je namjerno, ali da je nekorektno, neodgovorno, i meni kao kandidatu štetno, jest. Samo toliko.

Puno sreće u WPX-u,
73, Koki 9A2JG

P.S. Naš je Milan stariji čovik, biće da nije ni vidija kada je to GG pisao.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9a6c

Kolega, dobro jutro...

Nadam se da ne mislite da moje postavljanje za urednika HRS weba doživotno opterećuje HRS ili bilo koga drugoga?

Ne dao bog.

Misli se, jasno, na odluke s dalekosežnim financijskim učincima ili na odluke koje se ne mogu ispraviti.

Ako se slažete, ovo ipak ne spada u tu kategoriju.

Pogledat ćemo što se dogodilo s narodno-tehničkim dijelom životopisa, ali ne vjerujem da će prije ponedjeljka biti pomaka. Ipak je danas i sutra CQ WPX SSB, ljudi i tu raduckaju...

STAY COOL...

NHF

GG

9A2Y

Dobro jutro kolege
   Dobro sam ja vidio ,kad je 9A6C pisao ovaj post,i puno toga,isto kao i ti i ekipa dragi Koki.Zato se i vraćamo više od dvije godine unazad.
  Imate 9A6A u WPX-u n 3764.2.Cipa,do sad najviše veza.To je radioamater.
    9A2Y

9A2JG

Ja i jesam cool, ali moraš priznati da sam ovakvim načinom prezentiranja hendikepiran.
Ipak ne dolazim iz Udruge za skupljanje salveta.
Kako si u zadnje dane dobro informiran, znadeš da se svi moraju adekvatno i korektno informirati. Bar ovdje.
Nadam se da će u časopisu biti cjelovita i točna informacija o kandidatima.

GL in WPX,
73, Koki 9A2JG

P.S. Dobro je da je Milan naša očale. Meni je drago, ne znan za druge. BTW, ja zoven VK9LA na 7003, sluša 2 up.

9a6c

Ako se ne varam, prema pozivu koji je objavljen i na ovom webu radi se o objaljivanju skraćenih programa itd kandidata za predsjednika?

Kako rekoh, vidjet ćemo gdje je zapelo s ostatkom podataka da bude sve na broju.

Ne znam koliko si hendikepiran, meni se čini da si neke stvari mogao i pametnije napisat, ali tvoj izbor. neka ostane na ovome, ne bih širio temu, a ti znaš na što mislim.

Sve najbolje u utrci.

Ne vjerujem da će ovaj kratkotrajni izostanak podataka bitno utjecati na ishod izborne utrke.

NHF

GG

9A2JG

Varaš se, vrlo često. Nisam kandidat za predsjednika, a da si pročita tri obavijesti prije na istoj stranici, sve lijepo piše.
Nisam ni mislio da će se objavljivati životopis kandidata za IO, ali kad već jest, onda je trebao biti u integralnom (cjelovitom) i izvornom obliku, kakav i stoji u ladici Stručne službe od studenoga 2007.
Doći će i taj ponedjeljak, bude zrihtano, nadamo se.

73, Koki 9A2JG

9a6c

Sve sam ja dobro pročitao.

Zrihtat će se, zašto ne bi...

A ond a uboj , u boj ;)

NHF

GG