• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Sveti Nikola

Autor 9A7YY, 06. Prosinac 2006, 21:33:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Čestitke svim Nikolama.
Danas sam spalio svoj stari brod kao žrtvu, po starom Komiškom običaju u čast svetog Mikule.
Sveti Mikula je zaštitnik ribara, pomoraca, putnika i male djece, a kako i mi aktivatori naših otoka spadamo u jednu od navedenih kategorija (neka svak sam sebe svrsta), tako ga ja smatram i svecem nadležnim za IOCU ili ACIU.

No ne boj te se, biti će još aktivacija, sačuvao sam dok ne kupim drugi brod još jednog veterana u rezervi. Vjerujte mi pouzdan je.

9A2FW

Hvala Branko!
Izgleda da ćeš ostati jedini koji je čestita imendan svim Nikolama na ovome forumu. Brod ti je odličan, moreš lipo i tendu razapet.

73 i sve najbolje!

Nikola,9a2fw

9a6c

Jedino su mu malo niske mrtve bande...

GG

9A7SVB

Za stolno vino sam čuo. Da čuo... Pio!

Ali za vanstolni motor još nisam! Gradim drvene brodice cijeli (dobro, skoro cijeli život) ali, ovako nešto još nisam odradio. Morat ću proširiti ponudu...
:lol:  :lol:  :lol:

srdačno, Bobo, 9a7svb.

Murphy je bio optimist!

9A7YY

Osvanuo je Sveti Nikola, dan će biti lijep,sunčan a žrtveni brod je već ispred komiške župne crkve.

Svim Nikolama i onima kojima je ime izvedenica imena Nikola čestitam imendan.
Jednako tako i našim aktivatorima zagovaram zaštitu njihovog nebeskog zaštitnika da nas i u nadolazećoj IOCA sezoni obraduju po kojom CI referencom. Novom ili starom svejednom jer navigare necesse est, vivere non est necesse ili ti ga u prijevodu aktivirati se mora, živjeti baš i ne. 
Jel' tako Tome?  ;)

9A6R

10.08 je Sv.Lovre kad je i meni imendan.Nemojte mi zaboravit čestitat ;)Datum je lako zapamtit jer tada pada meteorska kiša Perzeida tkz.suze Sv.Lovre kad RA rade veze priko njih.

Svima koji su vezani za Sv.Nikolu sretan imendan.

Zdravi i veseli bili

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9a6c

Nisan baš od Sv. Nikole i ostalih svetaca, ali jutros san malo poljuljan u uvjerenju... Upalin OUTLOOK i dobijem mail od Sv Nikole da su mi gotovi splitteri za 2m i 70 cm antene...

GL GG

9A3VV

73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!