• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A CW Contest

Autor 9A4WW, 04. Prosinac 2006, 17:51:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7WA

Ništa od toga 5MT, nisu se još tiskari vratili sa skijanja ili čekaju da
   padne snijeg isto ko i ti časopis.  

73  de   9A7WA

T99D

POZDRAV  

Dodje i procita se novi broj HRS-a , ali o takmicenju niti slova.Netreba duse grijesit ali tek je pocela 2007god....
DALibor

9A2D

...a ako te to može utješiti, jučer sam (za klub) u pošti podigao diplomu iz SAC-a za 2003. godinu.

73 de 9a2d

T99D

POZDRAV

Ne kontam niko ništa.Kamo sreće da je stiglo toliko dnevnika.Još samo treba da bude eto nekom greškom nema dnevnika i potpun ugodjaj.
DALibor

T99D

I tako konacno objavise se rezultati, manje vise nije lose mada pantim i gori rezultat.Neke stvari odudaraju ali sta se moze.Cekam diplomu u nadi da ce stici prije pocetka iduceg 9ACW-a.
DALibor

9A5CW

Cestitke manageru na obradi rezultata, jel konacno proradio logchecking software??

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A1UN

Bolje ikad nego nikad. Jos da je bilo propagacija na 15/10m mislim da bi rekordi bili sruseni. U tako losim uvijetima mislim da su rezultati jako dobri....

do slusanja u WW
Davor 9A1UN

VE3ZIK

S obzirom da za WW vikende radim i mislim da necu moci to raditi, jedini kontest koji cu raditi ce biti 9A CW Contest. Cujemo se ako sve bude kako valja kao DD4B.
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ