• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Pitanja

Autor 9A4VM, 26. Studeni 2006, 20:27:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4VM

Pozdrav za čitatelje.
Imam dva pitanja:
1.Dali je itko dobio odgovor da mu je zaprimljen log u natjecanju   Koprivničke jeseni 2006,naravno ako ga je poslao?
2.Dali itko može nešto službeno i konaćno reći što se dogodilo sa
natjecanjem "Pokuplje 2006"odnosno sa dnevnicima odnosno sa rezultatima.
73 se 9a4vm-Vlado
73 de 9a4vm-Vlado

9A2GA

1.
Ja sam poslao LOG ali odgovor da je zaprimljen nisam dobio.

2.
Sramota! Sramota! Sramota!
Ako već nema odgovara od organizatora da se bar oglasi netko iz HRS-a koji bi trebao voditi brigu o tome kome je HRS  povjerio organiziranje natjecanja. Ovako svi peru ruke i nitko nije kriv.

73 Vlado de Boris 9A2GA
www.hamradio.hr/9a2ga
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A2QF

Puno nas interesira kada će biti objavljeni rezultati davo održanih natjecanja.
  Za radio klub Velika Gorica 9 a 1 cfr odradio sam ravno 20 slovima dvadeset contesta,dobio sam potvrdu o primitku loga od 3 slovima tri
organizatora,a 4 slovima ćetiri organizatora uvrstila su 9a1cfr.
 Na Zagreb fm natjecanjima radio sam 4 slovima četiri perioda,ali je na rezultat objavljen samo jedan period.nakon objavljivanja privremenih rezultata drugog perioda,kada sam vidio da nema naših rezultata reagirao sam usmeno ali obečanu povratnu informaciju da eventualno ponovo pošaljem podatke nisam primio.
 Bojim se da mnogi poslani logovi neće biti uvršteni u obradi rezultata jer će si tako netko smanjiti preuzeti zadatak.
 Što se tiće pokuplja,kada smo mi još i ručno obračunavali rezultate,bili su objavljivani u roku po propozicijama,a isto tako održavani su i hamfesti sa podjelom nagrada.
 Ali što reći za neobjavljivanje rezultata natjecanja iz predhodnih godina,a da su istim organizatorima koji nisu izvršili preuzete obaveze,ponovo dane mogučnosti organizirati natjecanja ( možda iz razloga da ih se potakne da obrade rezultate iz predhodnih godina )

73 9a2qf Zdenko

9A2TK

1.Poslao Koprivničke jeseni, odgovor nisam dobio.

2.Sve je već rećeno :evil:

Tom
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A4QV

Pozdrav,

A ja i dalje trazim adresu gdje poslati rezultate MMC 2006

Hvala

9A5CW

Adam guarda qua:
A.R.I. Band Manager VHF UHF
            IV3SIX Claudio

www.iv3six.it
tel. 3931091961

MMC CONTEST  MANAGER at the following
email accounts:
iv3six na libero.it
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !