• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ukv rezultati

Autor 9A4VM, 08. Studeni 2006, 22:08:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4VM

Pozdrav.
Radio HRS je tu ali niti traga bilo kakvim rezultatima UKV natjecanja u organizaciji HRS-a isto kao i na WEB-u??
73,9a4vm Vlado.
73 de 9a4vm-Vlado

9A4FW

Pozdrav Vlado,

ovaj broj časopisa je zaključen krajem kolovoza, kada još nije bilo gotovih rezultata za natjecanja koja smo radili ovog ljeta. Zbog tehničkih problema časopis je tek sada izašao ali se ništa nije moglo dodati u njega. Slijedeći broj (izlazi u prosincu) donosi rezultate svih ovogodišnjih UKV natjecanja koja do sada nisu objavljena. Jedino nisam siguran za AA VHF i UHF 2006  jer za te rezutate moramo pričekati kolege iz S5 koji su ove godine organizatori tih natjecanja.
      Što se tiče WEB-a, nakon odlaska dosadašnjeg urednika taj dio posla je prebačen na mene pa sam započeo od novog izgleda tablica i ponovnog upisivanja svih dosadašnjih rezultata. Posao na žalost uopće nije jednostavan pa će kompletno popunjavanje tablica potrajati do kraja godine.

73 de Željko, 9a4fw

9A4VM

Pozdrav Željko.
Zahvaljujem na brzoj reakciji.
Vjerujem da ćemo uskoro vidjeti rezultate.
73,9a4vm-Vlado
73 de 9a4vm-Vlado

9A4FW

Na mailu su ti trebali biti neslužbeni rezultati za IARU R1 50 MHz i HLJK 2006. Ako nisi dobio, javi...
Isti će biti na WEBu za 7 dana.

Pozdrav

9A2HM

A kad ce biti rezultati "9A V/U/SHF contesta"  :?: ? :?: ?
73 de Kreso

9A2EY

Pozdrav Željko!
Može li se nekako doći do rezultata natjecanja 9A VHF/UHF/SHF iz svibnja 2005? Do sada ih nisam uspio pronaći na webu ili neslužbeno.
Pozdrav & 73
Željko 9A2EY

9A4FW

Pozdrav Željko i Krešo,

trenutno sam na poslu pa nisam u mogućnosti poslati rezultate, ali ću većeras 2005. godinu staviti na WEB a 2006. poslati svima kao neslužbene.

73 de Željko, 9a4fw

9A2TK

Čekam, čekam i ništa. Niti neslužbenih a neki dobivaju emailom, kaj su oni favorozirani ili kaj morti drugo?

73!
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A2QF

Neznalica sam pa imam pitanje za 9a4fw !

Objavljeni su rezultati svih UKV natjecanja u 2006 godini osim natjecanja Pokuplje.a u 9A Activity nisu uvršteni rezultati za 6 perioda tog natjecanja. Interesira me zašto,da li ti klubovi nisu dostavili rezultate menadžeru,a ako i nisu interesira me da li i zašto ne postoji mogučnost objavljene rezultate uvrstiti u 9A Activity periode.

Vjerujem da je svaki natjecatelj,računao da u istom terminu odradi dva natjecanja kada mu propozicije to dozvoljavaju.

Ovo nije oštra kritika nego pitanje iz neznanja ili logičnog razmišljanja da se to moglo tako izvesti i rezultati obračunati prepisom ostvarenih bodova.

Bez obzira na sve nadam se da će rezultati Pokuplja i 9A Activity natjecanja uskoro osvanuti na praznim mjestima na  njihovim mjestima.

73, 9a2qf  Zdenko

9A4FW

Pozdrav Zdenko,

na žalost ni ove godine nisam dobio rezultate pomenutog natjecanja ( i još nekoliko ) pa ću rezultate 9A AC natjecanja morati objaviti bez njega jer više se ne može čekati.
      Prije nekoliko dana sam se dogovorio s 9A2HM (Krešom) za ulazak u UKV komisiju i preuzimanje koordinacije za 9A AC natjecanje. Krešo je vrlo aktivan na UKV-u i mislim da bi on taj posao oko 9A AC-a odlično odradio.
      Tkođer ću do kraja tjedna pokrenuti inicijativu za pokretanje novog portala za VHF & UP bandove po uzoru na www.vushf.dk www.slovhf.net www.vhfdx.de itd.
      Na tom portalu bi pod okriljem HRS-a trebao od ožujka ove godine proraditi i prvi 9A CC Robot za UKV natjecanja.

Pozdrav,

Željko, 9a4fw