• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Elting RS405

Autor 9A3BZI, 07. Studeni 2006, 10:07:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3BZI

Poštovanje,
nedavno sam slučajno pronašao jedan uređaj Elting RS405, a nigdje ne mogu pronaći niti jednog podatka o tom uređaju, pa bih zamolio sve Vas, dobre ljude  :wink: da mi ustupite bilo kakav podatak o tom uređaju, zahvaljujem unaprijed.

73 de 9A3BZI iz JN95FQ
Svaki pravi elektronicar zna da sve komponente rade na tajanstveni bijeli dim; naime, nakon sto ga ispuste uredjaji prestaju funkcionirati :D

9A5TD

Citat: "9A3BZI"Poštovanje,
nedavno sam slučajno pronašao jedan uređaj Elting RS405, ...........
73 de 9A3BZI iz JN95FQ

Daj sliku ili malo vise podataka, ako je noviji Elting onda je to u stvari modificirana Iskra TR-40M, 12 kanlala, PLL, Eprom 2716 itd ??????

9A3BZI

Citat: "9A5TD"
Citat: "9A3BZI"Poštovanje,
nedavno sam slučajno pronašao jedan uređaj Elting RS405, ...........
73 de 9A3BZI iz JN95FQ

Daj sliku ili malo vise podataka, ako je noviji Elting onda je to u stvari modificirana Iskra TR-40M, 12 kanlala, PLL, Eprom 2716 itd ??????

Nemam pri sebi fotku, a ni mogućnost da je snimim, uređaj mi je trenutno kod brata cca 50km dalje, ima 6 kanala, robustno kućište od legure, malo manja od ct1600 (riječ je o ručnom uređaju), napamet baš ništa više ne mogu reć... čim je uhvatim u ruke, napravit ću par fotki pa ih ubacit.. hvala!
Svaki pravi elektronicar zna da sve komponente rade na tajanstveni bijeli dim; naime, nakon sto ga ispuste uredjaji prestaju funkcionirati :D