• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

icom ic 7400

Autor 9A9C, 31. Listopad 2006, 21:34:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9C

pozdrav
dali netko ima uređaj ic7400 da radi na 2 metra s njime
takodje kako se ponasa u contestu
hvala . . 9a9c

9A8DU

moj čestiti pošteni prepošteni gjuro najbolje kupiti i probati,Uređaj je zaista odličan boljeg nisam još imao baš štose tiče UKW-a,Ai ostalo je vrlo dobro,činimi se da nećeš pogriješiti ako ga kupiš 73 9a8du
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6C

Mislim da ga je T96C prijavio u rujanskom contestu kad je uradio preko 400 veza pa možda on zna?

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A3TN

Đuro!

IC-7400 tj. IC-746Pro (verzija za USA) ima tvoj susjed preko brda, Miro 9a4mf iz Lipika.

73
Boris

9A5ADH

Pozdrav,

koristim uređaj neko vrijeme. Zadovoljan sam, DSP radi kako piše u prospektima, nema pumpanja AGC-a (splatere snagatora naravno ne možemo izbjeći), redukcija šuma radi odlično (slabi signal moguće je izvući iz šuma bez problema), bezbroj kombinacija banpass filtera i IF shift-a.
Radeći iz JN75VU okružen sa nekoliko snagatora iz 9A i S5 nisam primjetio velike poteškoće u prijemu slabašnih signala (susjedi na Žumberku imali su čist signal, moram ih pohvaliti).
Sve u svemu, vrlo OK uređaj za te novce :)

9A3AMQ

Za 2 metra ipak perferiram IC-910. uređaj je vrhunski i napravljen je za 2 metra.
Svaka čast za IC-7400 ali to je ipak multi band uređaj i koji kao takav ima "širok" ulaz.
Ne možeš imati " i ovce i novce".
zato za 2 metra kupiš IC-910H , a za KV i 50 IC-756PRO III, a to je kombinacija od koje "boli glava".
Pozdrav iz kišovite BISTRE
73 de BOXI   9A3AMQ

S55M

Citiram DF9IC "The IC821H and IC910H have a very poor LO design. They are well suited for FM repeater operation connected to an indoor HB9CV antenna. Other use should be prohibited. FT817, FT847, FT857, IC7000, IC746 and TS2000 are only slightly better."

A ostalo si pročitajte ovdje:
http://www.df9ic.de/tech/trxtest/trxtest.html
Adi
Koper-Istra