• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Gdje je časopis????

Autor 9A3IV, 13. Listopad 2006, 21:10:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3IV

Gdje je časopis koji izlazi u rujnu??? Već je polovica listopada. Prošle godine platio sam članarinu i pretplatu za časopis jer nisam bio na sastanku kojemu je tema bila časopis. Ove godine neću više biti naivan. Platit ću samo članarinu. Što se mene tiče, ako se nemogu osigurati rokovi izlaženja onda nam časopis i netreba. Toliko sam razočaran da ću se pomisliti kako nema love za časopis jer je potrošena nenamjenski
Damir
SVE ILI NIŠTA

9A6A

S obzirom da je preko ljeta bilo jako teško utjerati sve suradnike da na vrijeme pošalju svoje članke, časopis će izaći tek sljedeći tjedan. Već sljedeći broj će stići sa dva do tri tjedan zakašnjenja.
Ispričavamo se svima zbog kašnjenja, ali samo se radi o problemu suradnika koji nisu na vrijeme poslali materijale. Financiranje časopisa je predviđeno financijskim planom koji nije niti u jednoj stavci prekoračen. Financiranje svih projektata HRS-a je u skladu sa planom usvojenim na Skupštini i sredstva se  troše strogo namjenski, U posljenjde tri godine HRS posluje strogo prema planu i programu usvojenom na Skupštini HRS-a.  Sve informacije dostavljamo na vrijeme preko WEB-a a časopis kao trajan dokaz naše aktivnosti i rada redovito će izlaziti, ako svi suradnici konačno pošalju svoje materijale na vrijeme. Uredništvo se izuzetno trudi da dobije obećane materijale. Nisam siguran da će odustajanje od pretplate pomoći u povećanju kvalitete časopisa.

9a6a

9A2KL

HHHHHMMMMM. Sram ih bilo i suradnike. !!!???  Neka visi Pedro.!?!?!?
Lijepo je sto si Ti Petre odgovorio. Demagoski ili bilo kako. ALi opet Predsjednik gura svoju glavu tamo gdje drugi nece ni guzicu. Zar to nije bilo pitanje na koje je trebao odgovoriti glavni urednik??? Sada ces ti odgovoriti da on nema pristupa internetu, da ne cita sta se pise na forumu HRS i slicno. A onda ce opet Tebi netko odgovoriti i tako ce opet sve otici u nedogled. Eto ja slucajno znam da jos od proslog broja postoje clanci koji nisu objavljeni. Cak nisu ni ni vezani nekim datumom da bi bilo prekasno da su objavljeni u ovom broju. Ali Ti najvjerojatnije nisi upoznat sa tom cinjenicom. Ma tko bi od "ministara" Tebe upoznavao sa stanjem u njegovom resoru....???
73's de Leon 9A9L

9a6c

Ceterum censeo, Carthaginem esse delendam... Tim bi riječima Katon stariji završio svaku svoju tiradu u rimskom senatu.

Pa bi tako i ja opet pripomenuo da se problem časopisa u svakom pogledu neće jednostavno riješiti promjenom urednika, već radikalnijim zaokretom u politici nastajanja časopisa.

Nogometnim riječnikom rečeno, umjesto bunkera trebalo bi zaigrati napadački nogomet.

Naš časopis je kao i svaki drugi, pri čemu treba poštovati i neke standarde koji su conditio sine qua non izlaženja svakog lista.

Ovako, uz nova opravdanja imamo uvijek i nove nezadovolje ni ogorčene čitaoce koji to možda više neće biti.

Siguran sam da bi dobar, prije svega redovit časopis, povratio svoje stare pretplatnike i zadobio nove.

Spadam u one koji pretplatu više ne plaćaju, ali časdopis čitaju i željno ga očekuju, pri čemu su ponekad sretni, a ponekad ne.

Za kvalitet pa tako i autore koji ga održavaju treba se i izboriti, što znači aktivnije nastupati na tržištu autorskih tekstova.

Možda sam preapstraktan kao i obično, ali uz odgovarajuće povećalo između redaka se može pronaći skriveni smisao ovog posta, a to nije da postanem kalif umjesto kalifa kao Rashid al Prashid...

Ili sultan ili ništa, hi!

G

9A2KL

E vidi sad.....najprije Gogu za Predsjednika, sad Gogu za urednika casopisa.

Za koji dan Gogu u rimski Senat a na kraju i za Sultana.

Alea jacta est sto bi rekli po ttrnju do zvjezda....hi
73's de Leon 9A9L

9A4DB

Citat: 9a2kl

Alea jacta est sto bi rekli po ttrnju do zvjezda....hi

Ad aspera ad astra = po trnju do zvijezda
Alea ajecta est = kocka je bacena (Caesar)

A casopis cekamo zajedno sa planski potrosenim sredstvima
za Packet.....

9A2KL

In vino veritas sto bi rekli zemlja je zvjezda
73's de Leon 9A9L

9A4DB

Citat: 9a2klIn vino veritas sto bi rekli zemlja je zvjezda

A da dodjes kod mene na gemist?
Kazu da nije los obzirom da je grozdje sa obronaka Medvednice.

E ima i hvarskog i brackog a kvasina se trosila uz onu slanu
sardelu obisenu za rep u krugu tezaka na potezu
Hvar-Brusje-Grablje-Selca....

9A2KL

Gemist ne pijem ali sto se tice dobre bevande jos bi se moglo. Ali neznam jel ono Hvarsko vino i Bracka kvasina.....stalno se bunim.

Ipak hvala na pozivu.

PER aspera ad astra sto bi rekli Hanibal pred vratima.
73's de Leon 9A9L

9a6c

Ajme...

Šta san opet falija?

Opet spiza i gemišti... a jedva san skinija 21 kilo... A vi tako...
Romildo spašavaj...

Ili je krivo povećalo?

Cum grano salis...

...

9A2KL

Nisi falio.

Spiza je za tebe zabranjena zona. Ti si dalmos....nisi lican. Tribas biti vitak i tanak i isiban burom i inim vjetrovima. Ovu spizu ostavi za nas Krsne Licane.

Lupus in fabula sto ce reci ne dirajte moje krugove
73's de Leon 9A9L

9A3IV

Hvala Petre na lijepom i brzom objašnjenju. Buni me samo jedna stvar. Ako ja platim članarinu na vrijeme, sve u redu. Ako ne platim, kažnjen sam, moram platiti više.
Kako nema kazne za one koji kasne mislim da se nikad neće riješiti problem. Ja više neću plaćati pretplatu za časopis. Pa ako me netko želi uvjeriti da sam u krivu neka se potrudi snubiti me. Redovnim izlaženjem, aktuelnim informacijama i kvalitetom članaka.
Damir
SVE ILI NIŠTA

9a6c

Je, je, znamo mi te kršne Ličane, najkršniji su oko struka, he he he...

Na nesreću, i ja spadam u neku od kršnih kategorija, u vječnj nadi da će me konačno zapaziti na nekoj od audicija za manekene, ali nikako. Kvari me lubenica ispod majice i još koješta gore i dole...

Sad još ostaje da snubimo 9A3IV i da mu se umilimo...

GG

9A4OP

Pozdrav svima...

Imam prijedlog za uredništvo časopisa..
Kako svi smatraju da je HRS netko drugi a ne oni sami, a ionako nemamo dovoljno dobrih priloga, predlažem da ove bisere iz foruma kopiramo u časopis...em su javni, em će se generacije napajati humorom i zanjem koje izviru iz njih....da se ne zaboravi.
Umjesto da tu pišete kojekakve žalopojke, sve to skupite i pošaljite na uredništvo pa ćemo imati materijala da sljedeći broj časopisa izađe i tjedan dana prije...

Oto

9A4DB

Citat: 9a4op
Kako svi smatraju da je HRS netko drugi a ne oni sami,

Ne Oto, mislim da svi koji ovdje nesto pisu misle da su
sastavni dio HRS-a, e sada kako ovo nase "pametovanje"
tko vidi to je drugo pitanje......
Kako kod okrenes poneka provokacija sa ovih stranica napravi
ponesto i dobro. Vidi pls temu SRVKS-a napr.
73
Djani