• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

MailWasher Pro

Autor 9A3FO, 10. Rujan 2006, 09:21:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3FO

Upravo sam instalirao brisač neželjenih Emailova (MailWasher Pro) i mogu slobodno reći da je to fantastična stvar .
Ako se aktivira taj MailWasher on radi izravno sa korisnikovim serverom i prikazuje sve pristigle E poruke prije nego one uopće i udju u pc tako da
ih ne treba otvarati već kad se vide (tko što šalje) jednostavno se odaberu one za brisanje i izbrišu ih prije njihovih ulkaska u pc .
Isto tako neželjene poruke se mogu automatski iz servera, a ne pc, vratiti pošiljatelju trekstom da ova E adresa ne postoji ........ Naravno, time je garantirano da u pc ne može ući niti jedan spam i td.
Nabavka i instalacija MailWashera Pro je vrlo jednostavna i sigurno isplativa .
Za detaljne info tko želi može mi se javiti na     ctc@hamradio.hr
Mladen - 9A3FO

9A2QP

:D Pozdrav Mladene!
Ja koristim X-TERMINATOR Hrvatska verzija isto je jako dobar i ima i filtere tako ak ti neke poruke zagorcavaju mail zivot hi hi ih blokiras i sve je ok nakon tog aih vise ne dobivas. Nego htio sam te pitati za CW/klub member ja sam inace zaljubljenik u CW i 80% veza u dnevniku od 25000 veza je CW i bez toga ja nemogu i dan danas smatram da (bez uvrede ostalima) nije RADIOAMATER onaj ko se ne potrudi nauciti i pogotovo NEZNATI Morzea i telegrafiju NIJE  i bey obzira sta sve i svagdje radio ili nista ne radio ali to je moje misljenje.Nemoraju svi biti QRQ takmicari ali da bi vozio automobil moras znati da ako se hoces voziti moras i tankirati.
Kako da ja postanem clan CW/lkuba a cini mi se da sam negdje citao da si ti organizator odn tajnik ili kako se vec to naziva.RADIOAMATER sam od 1968 g. u Koprivnici prvo na UKV-u pa od 1996 i na KV-u.
Oprostite mi ostali citaci koji se mozda nadju uvrijedjeni zbog moga stava o telegrafiji ali neka vjestina (a to je RADIOAMATERSTVO) mora imati i neku tezinu(nazovimo je tako) a ne svesti to na telefonski razgovor.
9A2QP Joe
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe