• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Holice

Autor 9A5ANB, 02. Kolovoz 2006, 21:38:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5ANB

Radio klub Brdovec organizira put u Holice autobusom. Polazak se predviđa 24.08.06 u četvratak na večer, a povratak u nedjelju.
Za informacije i predbilježbe, obratite se Milanu 9A3AMQ na mail: 9a3amq@hamradio.hr
Mic, 9a5anb

9A3AMQ

Za info
Odlazak u Holice organiziran autobusom sa 20 mjesta. Za sad je prijavljeno 12 radioamatera. Cilj nam je da nas bude što više kako bi cijena po osobi bila što manja.
Ove godine je sajam Petak i Subota pa kako je Petak "udarni" dan organizirano je tako da smo tamo u Petak u jutro na otvaranju, a povratak u Zagreb je u Subotu večer nakon zatvaranja sajma tako da smo u Zagrebu u Nedjelju jutro.
Više za info na mail ili 098-796-904 Milan 9A3AMQ

9A3AMQ

Z A I N T E R E S I R A N I  ????????

9A3AMQ

POZIV ZA PRIJAVU JOŠ VRIJEDI: !!!!
Za sada imaj još 6 slobodnih mjesta.
Cilj je da se autobus što više popuni kako bi cijena po osobi bila što manja.
73 de BOXI  9A3AMQ

9A3AMQ

JOŠ 4 SLOBODNA MJESTA.
Cijena povratne karte cca 420 - 450 KN zavisno od popunjenosti autobusa.
73 de BOXI 9A3AMQ

9A3WP

Milane, mislio sam da je cijela stvar stala u razdoblju od predprošle srijede (9. kolovoza). Nažalost, moram Ti reći da je moja ekipa Samoboraca 9A5ASZ, 9A7PLH, 9A3WP, 9A5AA u međuvremenu dogovorila da idemo mojim osobnim automobilom. Žao mi je ako smo poremetili cijelu priču, ali bio sam uvjeren da ne bude ništa od autobusa.

Nadam se da se vidimo 25. u Holicama !
Sretan put želim.

73 Goran, 9A3WP.
<<<
OP: Goran QTH: Zabok
@9A3WP @DK3WP

9A3AMQ

Je Gorane cijelu stvar si zaribao....pogotovo za to jer sam ja zakapario autobus sa 2000 Kn . Tvoja rezervacija je bila za 4 člana na koje smo i računali.....ostala su 2 slobodna mjesta a koja nisu niti bila uvjet da se popune jer bi u tom slučaju karta poskupila za cca 50 Kn po osobi...što nije niti bitno....svaka ti čast što si odustao 5 dana prije polaska , a o tom me obavještavaš putem e-maila (zaboravili smo da postoji i telefon).
Da li ćemo se viditi u Holicama...možda...ali ne vjerujem......već mi je dosta tog "radioamaterizma" od ovog pokvarenog telefona; do puštanja da sve drugi organiziraju; pa do "Stiskanja" na kontestima i sveg ostalog sra.. koja se događaju....najlakše je doći na gotovo i tko te j.... ; . Možda su neki od kolega u pravu kad kažu :; Zaj.... sve ovo kod nas radi samo strane konteste i ne druži se sa "radioamaterima" i onda ćeš dobro proći u životu jer neznaš kad ti ovi ini budu okrenuli leđa jer "oni su tu samo kad im paše i kad imaju neku korist....zbogom prijateljstvo i zbogom radioamaterstvo....73?!?!!!???!!"    73 de BOXI

9A5ADH

Pozdrav Milane,

je, bogme te je (nas je) za..bal'.
Vratio se ja iz Amerike :) . Šala mala, s mora HI.
Čujemo se danas na 17-om ili na 600 Ohm-a.

9A3WP

Milane, malo si pretjerao. Meni je izgledalo kao da ništa od svega skupa ne bude bilo.  Da si zakapario BUS pojma nisam imao. Znam samo što je bilo one srijede kada smo se vidjeli. U svakom slučaju nas je još uvijek barem trojica, jedino 9A7PLH ne može zbog QRL-a. Nadam se da se sve ono što si napisao o radioamaterizmu ne odnosi na mene. A što sam ja svašta doživio u radioamaterizmu da se počnem prisjećati mogao bih knjigu napisati. Mislim da radioamaterizam nije posebno različit od samih svakodnevnih nam životnih radosti i tuge.

Ali da ne duljim, kao što Ti kažeš nazvati ću Te !

...es cuagn !
<<<
@9A3WP @DK3WP

9A3WP

Budući da smo se pred koju minutu čuli telefonom i da je Davor, 9A5ADH preuzeo brigu oko formiranja ekipe za BUS, nazvao sam ga - ali za sada se ne javlja na mobitel. Davore ukratko, ako smo nas trojica presudni na vagi za najam BUS-a - ići ćemo BUS-om. U Holice ćemo u svakom slučaju nas trojica (9A5ASZ, 9A9AA, 9A3WP) ići.

Sad me zanima još samo konkretno koliko osoba ide i koliki je to konačni trošak po osobi ?

73 es cuagn de Goran, 9A3WP.
@9A3WP @DK3WP

9A5ADH

Pozdrav,

obzirom na broj prijavljenih kolega, rezerviran je minibus za 15 osoba.

Još su raspoloživa dva mjesta za koja se možete prijaviti Milanu 9A3AMQ, ili na moj broj 091/5320-139.

Okupljanje je predviđeno u četvrtak, 24.08.06. u 23:30 sati u prostorijama Radio kluba Brdovec, Ilije Gregorića 26, Brdovec.
Polazak je u 24:00 sati.
Povratak je u subotu nakon završetka sajma.

Poradi nedovoljnog broja prijavljenih, momentalna cijena putovanja je oko 500 kn po osobi. Za popunjen autobus cijena bi pala za 50-ak kuna.