• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Help

Autor 9A6AA, 23. Svibanj 2004, 20:17:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Prenosim vam e-mail dobiven od Šime, KS2AM. Možda mu netko može pomoći:

Hello Emir,
I see from your website that you are the manager of the IOCA and I have a question that perhaps you will be able to help me with! (I would write this in Croatian but my English spelling is much less painful).
My parents have retired back to their birthplace in Croatia - Nevidane, Otok Pasman . They have a house there and I will be visiting whenever I can. I would like to be able to operate from there while visiting but I don't think that I will have much time to put up antennas during my visits.
Do you know of anyone in the Zadar or Biograd area that may be interested in installing a tower/beam and perhaps some dipole antennas for me?
Mnogo Hvala
KS2AM, Sam (Šime) Tudorov

Dakle, Šimini roditelji su umirovljenici u Neviđanima na otoku Pašmanu. On bi tijekom srpnja došao u Hrvatsku i želja mu je da mu netko pomogne oko postavljanja 20 - 30 metarskog stupa za beam za 20 - 10 m, kao i dipole za 160 do 40 metara. Šimin e-mail je KS2AM@arrl.net
9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6C

A oti Šime misli da kod nas stupovi od 20-30 m idu ka kod njega u Jamerike, bogati?

Ajde ti njemu objasni da je kod nas Inverted V majka svih antena, a posebno s Pašman islanda.

Tu smo maheri...

9A6C
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6AA

Biti će mi drago ako ću uskoro moći reći: Vratija se Šime!

9A6AA
"DX never sleeps..."

KS2AM

di je bija ?

Šime

KS2AM

9A6AA

Citat: "KS2AM"di je bija ?
Hello Šime,
drago mi je da si došao i na naš Forum!

73

9A6AA