• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Servis za Icom271e

Autor 9A3UJ, 10. Veljača 2006, 09:37:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3UJ

:?: Pozdrav svima .Ima li ko kakve informacije gde bi mogli servisirati uređaje  ICOM . Pozdrav iz  9a1fab

9A2D

Firma ALMAR iz Funtane (nr Poreč) uvozi ICOM uređaje. Mislim da preko njih možeš i servisirati. Nazovi 052 445-005 pa provjeri.

73 de 9A2D

9A5CW

Isti ih servisira u italiji... bolje da nadjes nekog dobrog domaceg servisera...
73
p.s. probaj u S5
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A7IMR

Nazovi broj telefona 01/2409785 ili 091/2508660
Firma se zove Telespecial
Ovlašten servis Kenwooda u Zagrebu.
Traži
Mladena Krekovića.

Dogovori se sa njim.
Pozdrav Mario

9A5AZI

Ovlašteni servis i trgovina za Icom i drugo ti je Uscom u Ljubljani.Idi na njihov web i imaš sve info.Rade pedantno i kvalitetno.
3 from Frenki!!

9A5TD

Interesantno, vecina jos uviijek misli da su roba i usluge van RH bolje nego kod nas ?? Cinjenica je da sam vidio dosta radio-uredjaja nakon kopanja nasih "kvazi-ovlastenih" servisera po njima i napravili su vise stete nego koristi.

Na kraju se ispostavi da svi oni nesto znaju o zabavnoj elektronici a da o radiouredjajima nemaju blage veze.

Ah da... radni sat elektronicara vani se krece od 60 do 180 Eura pa treba biti malo oprezniji.

9A5AZI

Damire pozdrav.Ima i tu istine.Ja sam uređaj bio predao ponedeljak ujutro a u utorak u podne bio je gotov.Garancija na popravak i rezervne dijelove 6 mjeseci, specifikacija materijala koji je promijenjen, kontrola i podešavanje uređaja po tvorničkim podacima te kompjuterski ispis svih mjerenja itd a sat rada je bio 200 kn normalno dobiješ i račun sa ddv-om.Da mi nije bilo hitno donio bi ga tebi jer kod tebe sam bio jako zadovoljan.Sve ok. Sada mi reci di da nabavim štapove od pleksiglasa za quad i ako imaš koju shemu sa mjerama za peterobander sa dva el?
3 from Frenki!!

9A5CW

Stapove potrazi u donitu ako ih jos rade ili od DL spider-beam!
73 Pa3k
73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa:
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A5AZI

Danas sam nazvao Donit, štapova ima svih mjera i onih za quad a cijena je 3 eura po metru.Imaju i gotove cijevi te druge komponente za donitove quadove.Po mom proračunu za 2 el quad ide 32 metra.
3 from Frenki!!

9A5CW

Za 100EU ima multi band antenu, jos da napajas svaki band posebno jos bolje... Ima jos onih stapova u Umagu? Imas neke QSL u Pazinu...
73 Pa3k
73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa:

9A5AZI

Doktore štapova ima još a sutra ti mogu dati broj tel pa se dogovori.
3 from Frenki!!

9A4QV

CW pomalo sa tim stapovima,

koliko sam vidio na njihovim stranicama to bi bili karbonski, a ako je tako, malo vajde od njih  8O

Inace ta firma ih radi do 14m duzine, naravno karbonski, pa ti vidi sad??

9A5AZI

Nebi smjelo biti da su karbonski jer 60kn za 5 metara i 88 za 6 a ja sam ih imao u rukama i gledao a i prodavač je rekao da je stakloplastika a mogu i ič provjerit tako da bude 100% ok.
3 from Frenki!!