• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

9A 650 C

Autor 9A7K, 06. Siječanj 2006, 17:26:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7K

Poštovane kolege i klegice, dragi prijatelji
prije svega primite lijepe pozdrave iz slavljeničke Koprivnice.

Ovo je 2006.godina, godina  u kojoj grad Koprivnica proslavlja svoju 650.godišnjicu. Naime tamo daleke 1356.godine Koprivnica je od kralja Ludovika I dobila status slobodnog grada.

Članovi radio kluba ''Koprivnica'' pridružili su se obilježavanju ove obljetnice ali na svoj, radioamaterski način, održavanjem veza s prigodnom pozivnom oznakom '' 9A 650 C''.
Ova prigodna pozivna oznaka biti će u upotrebi od 01. siječnja pa do 31.prosinca 2006.godine.
Sve veze sa ovom prigodnom pozivnom oznakom važeće su za prekrasnu diplomu ''Koprivnica City Award''.
Sve vezano o ovoj prigodnoj pozivnoj oznaci kao i prekrasnoj diplomi možete dodatno prčitati na web stranici: www.9a7k.com

Prigodna oznaka je u upotrebi i do sada je urađeno 1050 radi veza.

Krešimir 9A7K

9A2D

Krešo, odradio sam vas, no, iako me diplome ne zanimaju, onda na svojoj stranici ipak dodaj i taj znak.

Valjda se i slijedećih godina čujemo pod kakvim zanimljivim znakom (čekaj samo kad se ja uskoro pojavim kao 9A48KEFA pa sve ove Snjeguljice padnu ničice).

73 de 9A2D

9A7K

Bok Vlado.
Hvala na upozorenju glede znaka na web stranici.

Upravo sam sada sve posložio i stavio na web stranicu pravila
za diplomu kako na našem jeziku tako i na engleskom, njemačkom i francuskom.

Drago mi je da si odradio s nama vezu na 14 MHz.
Kad 9A650C qsl karte budu gotove ISTA će ti stići putem biroa.

Pozdrav
Krešimir 9A7K
www.9a7k.com
www.twlhf.com

T94MO

A jest lipo vidit koprivnicke svjetionike pa obala samo nigdje na www nema pjetla ni vegete