• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Specijalni znakovi

Autor 9A2KL, 06. Siječanj 2006, 15:21:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2KL

UA, European Russia - U povodu Pravoslavnog Božića, članovi RK Vologda će 06. i 07. Januara aktivirati specijalne pozivne znakove R1RDM (Djed Mraz) i R1SNG (Snjeguljica). QSL via UA1RJ.

Kako sam vidio nove karte ruskih amatera mislim da bi ove trebale biti "bajkovite"
73's de Leon 9A9L

9A2D

Da li su to privatni znakovi Djeda Mraza i Snjeguljice, ili iza toga stoji nekakva jaka radioamaterska organizacija?

73 de 9A2D

9A6R

Snjeguljica i sedam patuljaka....Leone gledao sam jedan film na tu temu..ako te zanima ispricati cu ti ga ali ne ovdje,hi.
73 i 88 za Snjeguljicu
9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2D

Evo šaram cijeli dan po bandovima ne bi li odradio tu Snjeguljicu, ali ništa. Renny, pomagaj - u kom sexy shop-u si posudio taj film?

GL in Snjeguljica show

73 de 9A2D

9A2D

Djed Mraz je "pao" malo prije na 160m (nešto mu je istinabog bila čudna modulacija, valjda od one votke Gorbačove) a Snjeguljica će mi valjda naići noćas.

73 de 9A2D

9A2KL

Kao sto si i napisao Kefa, djed mraz je bio na 160 m, a snjeguljica je bila na 14.175 jutros....neznam kako je sada...
73's de Leon 9A9L

9A2D

Bogme, i Snjeguljica mi je nešto muškobanjastu modulaciju imala - vrag bi ga znao što je ona to sa Djedom Mrazom radila...

73 de 9A2d