• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HRS diplome

Autor 9A2KL, 02. Siječanj 2006, 11:20:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2KL

Citam rules za diplome i nikako nemogu shvatiti kako nesto tako moze biti uvjetovano iliti uslovljeno za osvajanje HRS diploma.
Naime explicite stoji da za Basic diplomu cijena iznosi 30,00 Kn. Ok, slazem se nije previse. Nadalje stoji da je za svaku daljnju kategoriju potrebito izdvojiti slijedecih 20.00 Kn i to za NALJEPNICU. Sta je previse stvarno je previse. I sada postavljam pitanje. Ako zelim ZLATNU diplomu dali to znaci da trebam izdvojiti iz "carape" 30 kn za OSNOVNU pa onda jos 20 za neku naljepnicu za SREBRENU pa onda jos 20 kn za opet neku naljepnicu za ZLATNU. Kako vec jako puno vremena skupljam diplome iz svih krajeva svijeta (DIG member) dosta mi je tih "rulesa" proslo pred ocima i vjerujte nigdje nisam vidio da naljepnica kosta vise od 1 US$ (6.35 kn) ili posalji SASE i evala...stize naljepka.
Eto ja recimo ne zelim i BASIC i SILVER i GOLD jer su sve iste. Ja zelim samo GOLD diplomu. Uvjete imam za tu "zlacanu" i ona me zadovoljava. Ali ne zelim da mi netko uvjetuje da dajem 70 kn za diplomu. Ova cijena od 30 kn mi je ok, 70 kn jok. Zato pitam Diplom managera (ministra za diplome) dali ja mogu osvojiti (kupiti) samo ZLATNU diplomu ili sam prisiljen da uzimam i ono sto mi netreba. Da su razlicite to bi bilo ok. Ali nisu.... I jako me zanima dali ima netko tko je spreman odvojiti toliko novaca za istu diplomu sa razlicitim bojama naljepnica. MENI TREBA SAMO OSNOVNA I TO ZLATNA. Ako mogu dobiti to sto me zadovoljava onda saljem zahtjeve za SVE diplome iz HRS programa. Ako ne .... saljem za RDA jer su ipak sve razlicite.
73's de Leon 9A9L

9A9R

:roll:

Sretna ti Nova Godina Lave.
Pravila za diplome stoje podosta na WEB-u a nakon mog plakanja  učestalog i velikog, smilovali su se i HRS diplome staviti da se vide na prvoj stranici. Još da se okrene koji baner ja bih bio manje čelav i sjed.
Moram se naućiti toj vještini pa da sam to lansiram.

Dragi prijatelju, svatko kupuje što mu je milo i drago i što želi staviti na zid.Naše diplome nije lako osvojiti zbog toga što u south UTAH nema baš aktivnosti a i south Dakota je slabo naseljena......

Ja pijem Ožujsko pivo, Graševino posebice od Frante i Turića iz DA, Žlahtinu sa Krka ..... Ne kupujem vina iz Australije, niti kečap iz HA
a drag mi je i Sumamed kad sam u komi.

Neznam gdje si sada ali zima je i treba imati lance.

Pozdrav
Ministar 9A9R   8)

OE1EMS

aloha moreplovac

jesi stigao doma?

73
ems

9A9R

:lol:

MAI TAI

YES

9A9R

Puerto Rico. US Virgin Is.
Azores, Rotterdam.

PS: trebamo ici na VP2 i uzeti im mjeru.
Bio sam i na Martiniku ali sam slab na jeziku iako ide  i EA i G jezik...

9A3CY

A na koju se adresu uopće šalje zahtjev za neku od diploma, jer taj podatak baš i nije vidljiv u propozicijama? Ili treba nekom platiti pivo ili gemišt od graševine?

I ja hoću only Gold...

I oštro prosvjedujem glede tvog odgovora Leonu!
73 de Vlado 9A3CY