• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

ARG PH

Autor 9A6XX, 30. Prosinac 2005, 12:09:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6XX

da li se već zna datum ovogodišnjeg prvenstva hrvatske u ARG?

imam ovdje ponešto zainteresiranih a volio bi da to ubacimo u interni kalendar aktivnosti za 2006...

73,
Hrle - 9A6XX

9A4ZM

Zna se (ovaj put nema veze s politikom) !

PH je 27. i 28.05.2006 (a nezna se još gdje).

Dabogda me tamo gledao u leđa,

73 de Maki

9A6A

Natječaj za organizaciju PH ARG-a je u tijeku, a na WEB-u je kalendar svih ARG natjecanja u 2006. godini.

9a6a

9A2QU

Dozvolite malu primjedbu:
- u objavljenom kalendaru je PARGH 20/21.05.2006., kako je predložila ARG radna grupa;
- u raspisanom natječaju je PARGH 27/28.05.2006., kako je bilo zamišljeno prije sastanka radne grupe, ali je tamo datum pomaknut zbog ARG Ludbreg koje je tradicionalno zadnje nedjelje u svibnju (maju).

Bilo bi dobro da se datum u natječaju ispravi kako je dogovoreno.

73,
Željko

9A6NCM

Maki, nemoj brzat s željama i zahtjevima! Ovaj vikend su kompletirane visinske pripreme 9A7P-ARG skupine na obroncima Ćićarije. Cijela je momčad u vrhunskoj formi, temperaturno izolacijski sloj je podebljan, od sponzora je nabavljeno 2x25 kg nedozvoljenih kemijskih sredstava koji će pripomoći u zadovoljavanju krajnje zahtjevno postavljenih ciljeva za '06.
U planu su još i dodatna brušenja forme u Italiji, Španjolskoj i slično.
8)

Veliki pozdrav!!!
Trčimo se uskoro!  :wink:

Marko

9A6XX

ja se nadam da će Ludbreg ostat tradiocionalan a PH ARG vikend prije, razlog se zna - WPX CW...

u svakom slučaju nadam se da se vidimo...

Hrle - 9A6XX

9A2QF

Molimo organizatore ARG takmičenja da nam šalju pozive za takmičenja,jer smo kao radioklub Velika Gorica 9a1cfr ovu godinu odlučili uzeti učešča na takmičenjima.Osposobili smo 30 ( trideset učenika ) kroz tečaj i treninge za takmičenja.Propustili smo prvo takmičenje na 144 MHz,
ali smo učestvovali na takmičenju u Bjelovaru na 3,5 MHz i na otvorenom prvenstvu Zagreba na 144 MHz.Poziv za Ludbreg nismo dobili i u zadnji čas smo doznali propozicije i vrijeme takmičenja.
Naši takmičari ove godine nisu nikome konkurencija,ali molimo Vas da nam šaljete pozivnice za takmičenje,jer im je to pravi trening.
Sada kada smo toliko učenika osmogodišnjih škola, navukli i zagrijali za ARG takmičenja bio bi grijeh ne pružiti im mogučnost da učestvuju na takmičenjima i da se usavršavaju. Oni su nam kadar i za ostale sekcije i djelatnosti u radioklubu.
Svi koji radimo u radioklubovima znamo kako je teško povečati brojnost
članova.

Hvala na pozivima koja očekujemo za takmičenja ARG-a koja slijede.

73 9a2qf Zdenko

Moja E-mail adresa; 9a2qf@dolphinblue.net

9A2QF

Ovo objavljivanje poziva je bila brza reakcija na moju primjedbu da se ne šalju pozivi za takmičenja u arg-u. ipak je to malo prekasno objavljivanje poziva,jedan dan prije zadnjeg dana za prijam prijava,iako znam da bi nas primili i da zakasnimo sa prijavljivanje.

Trčimo u Ludbregu,želimo sretno trčanje i dobar provod !

73 Zdenko 9a2qf