• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

S79RC, S79NAN & S79RRC

Autor 9A6AA, 28. Prosinac 2005, 13:26:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Nakon ovotjedne diskusije glede slanja ili ne slanja QSL-kartica, čini mi se suvišna informacija da su mi pristigle QSL-ke za mnoge 9A operatore sa zadnjih expedicija koje su organizirali RZ3EC (S79EC) & RA3NAN (S79NAN) na AF-033, AF-025, AF-026 & AF-035, kao i R0K (AS-174 & AS-038)... :cry:  Zaboravih: tu je i UA0QHZ/p (AS-152)

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6XX

mozda ih 3JB, 2JG, 2KL i 6R odradiše...   :)

9A6AA

Citat: "9a6xx"mozda ih 3JB, 2JG, 2KL i 6R odradiše...   :)
... riječ je o 300 karata koje mi je Eugene poslao poštom...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3JB

Naravno Hrle da smo ih odradili  i kao što vidiš tamo neki ruski bezveznjak ih je čak i poslao !

Emire , hvala za info !

Marinko

9A6AA

Bok Marinko,
ako imaš vremena, svrati sutra do mene. Čekaju Te:

UA2EDA/1; RDA KL-18
RV3MAO/0; AS-174
RZ3EC/0; AS-038
S79EC/A; AF-025
S79RRC/A; AF-025
S79RRC/C; AF-026
S79RRC/F; AF-035

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

Ponukan telefonskim upitima evo nekoliko objašnjenja glede primanja gornjih kartica.

- želite li saznati da li se i Vaša kartica nalazi na mome stolu, pošaljite e-mailom kratki upit (isključivo) na 9a6aa@hamradio.hr

- po primitku odgovora, možete izraziti svoju želju, da li da Vam karticu pošaljem izravno ili preko biroa.

- u slučaju prvoga izbora, pošaljite frankiranu kovertu na moju adresu.

- kartice za koje se ne iskaže zanimanje biti će koncem siječnja poslane preko biro, a onda je sve u Marinkovim rukama.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2MF

Uh Emire.......  podsjeti me da sam te karte imao u svojim rukama
ali za mene je nije bilo ! Moram pogledati podatke o vezi pa ću ti javiti!
 Tamo sam počeo pisati , pa odustao....uh ,  svašta se pročitati dalo!
Neka ih , ja kažem ,  KOJI GUŠT POSLATI I PRIMITI KARTU pa reći::
    Ok , i ova  veza   je  gotova !
          73

9A6AA

OK, i ova veza za Tebe je gotova:

Stiglo Ti je: R0K, IOTA AS-174, 15.08.2005.

Šaljem Ti sutra (danas).

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

Samo da obavijestim operatore iz Zagreba i Varaždina, da je Mato, 9A3SM, preuzeo većinu njihovih gornjih karata.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

Ako nema zainteresiranih za izravno slanje gornjih karata, šaljem ih preko biroa.
73
9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

Danas su QSL-ke otišle izravno za Osijek, Daruvar, Savudriju, Ludbreg, Split, Zadar...

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2D

Emire, hvala ti na trudu. Čini mi se da onaj dalmatinski pršut iz vaših susreta ( povezujem tvoju priču) dobro radi i evo pokazuje odlične rezultate.

Nadam se samo da karte za klub i članove RK "DARUVAR" (po LOG-u ima ih nekoliko) nisu opet pošle nekom stranputicom, tj. u krivi šor. Ako jesu, molim te, nemoj nam ih više tako slati. Hvala.

73 de 9A2D

9A6AA

... nikada ne treba za sobom zatvoriti vrata prijateljstva (ova sam ja izmislio...hi).

Dean, 9A5CY, će Ti se javiti sutra-prekosutra,,kada dobije karte. Ima karat još kod mene, ali da budem iskren, ne znam tko kojem klubu pripada, pa ću tu obvezu za koji dan prebaciti na Marinka.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2D

Dobili, hvala. Ti si u prošlom životu garant bio golub (pismonoša).

Bilo bi možda dobro (ako imaš) objaviti e-mail tih mladića kako bi im se zahvalili (a možda poslati i koji pršutić na račun Saveza - HI).

73 de 9A2D

9A2KL

Kefica.....na kartici ti pise....
rz3ec@rekom.ru

HI
73's de Leon 9A9L