• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

WRTC 2006

Autor 9A6XX, 04. Studeni 2005, 12:05:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6XX

Prvo da odgovorim 9A1AA.. .pa mene ovo sa dobar/loš operator i ne dira previše, no, nekakva nagađanja i rekla kazala (ala ono sa QRQ) bez argumenata malo teže prolazi. By the way.. nisam ni pričao o tehničkim i inim uvjetima nego samo što se tiče rada u contestima...

Ja sam se polako i zasitio natjecanja pa sam počeo birati, prošla me početna euforija - sada uglavnom uživam sa 9A3Axx dečkima i ponekom YLkom za mikrofonom - to je vjerojatno i najveći uspjeh.

9A1P 1st league ipak ne odbijam, a sve me više vuču gostovanja izvan 9A i dobro druženje, a kad/ako jednom završim na WRTC mogu u penziju što se osobnih iskustava tiče... ili možda u ARG...

6NCM> nemoj otkrivati tajne...

2KL> QSLke sa 9A7P iz IOTA-e EU016 su poslane - full color via S5 bureau, kao i 9A7P u CQWW 160m 2004 full color via DL bureau, 2003. mislim da si radio 9A1P jer smo tada bili na Savudriji - dakle 9A7P sigurno nije. Ostale QSLke možeš kao što 9A5CW reče zatražiti via KU5B sa SASE+USD. Ne moraš čak ni slati svoju QSLku.

Eto, čujemo se u onim Jesenima kao dio 9A3AXX ekipe..

Hrle - 9A6XX

S55M

Šta je sada Hrle? Putuješ za PY ili ne? Ako nije tajna, koga si odabrao za partnera?? :lol:
Adi
Koper-Istra

9A6XX

prijavnice se šalju do 31.12.2005, a o tome da li upadam saznat će se negdje oko 15. siječnja 2006. kada bude donijeta konačna odluka, iako ćemo već pri zadnjem danu prijavnica vidjeti kako stvari stoje. dakle, 17 days and counting.

konkurencija za young team se zaoštrava i za sada sam drugi od četiri (uzimaju se tri team leadera). ja mislio da će to biti piece of cake ali dvojka iza mene ima samo 20ak bodova manje - puno njih je ovime ostalo šokirano pa će iduće prijavnice za young team morati imati više od 2500 bodova ako se želi proći, tj. svaka iduća prijavnica za young team će vjerojatno biti bolja od moje ili unutar tih 20 bodova koje imam prednosti pred trećim. ni ja ni drugi vjerojatno nisu očekivali ovako kvalitetne prijavnice - dosta njih je bilo spremno poslati svoje skorove od 1000-2000 bodova - na kraju ovo znači da mladi tamo ne idu u turistički posjet.

Ono što je još bitnije s aspekta mladih je to da mnogi drugi WWYC pucaju na Regionalne Teamove - mogao bi to biti pravi WWYC party u PY. Kada rezultati odlučuju a ne odabir na prijateljskoj bazi mladi izgleda dobijaju puno više mjesta.

situaciju možete pratiti na http://www.py2yp.ws/wrtcapp.htm

partner kako sada stvari stoje ako prođem biti će Fabian, DJ1YFK. nažalost kao što rekoh pravila ne dopuštaju partnera iz iste DXCC čime ostali imaju bitnu prednost radeći s osobom koju dobro poznaju.

U sličnoj situaciji je Mark, 9A8A koji ima dobar broj bodova ali moglo bi se dogoditi da neki EA/CT/G/S5 prijavi bolji rezultat - ispred njega su već SiCG Leader i Talijanski Leader - dakle već je u 3. team leader u regiji a iz regije ide samo 5 ekipa. Čini mi se dosta nemoguće da najbolji englez ima samo 2100 bodova, tu je još i LZ4AX (K3CR) o čijim bodovima ne znamo ništa, ali ima vrlo dobre SOAB scorove u USA.

Biti će ovo 17 zanimljivih dana i pitanje... 3, 2, 1 ili 0 9A na WRTC 2006...

Konkurencija za neke skupine je velika dok oceanija, japan, kina, afrika ispadaju mačji kašalj. no, što je tu je...

Hrle - 9A6XX

OE1EMS

hrle nadam se da ces proci....
isto tako nadam se da ce i mark 9a8a proci.....
ja sam za sada u EU-2 (mislim najlaksoj EU grupi) na 3 mjestu
i nadam se da cu tu i ostati......hi!
ali kako vec hrle rece 17 dana......
do sada nisam obracao paznju tacnije ko je kad bio na WRTC
ali mislim da ce barem po izboru operatora ovaj WRTC biti zestok.....
inace partnera (sponzora...hi!) trazim tek kad oficijelno prodjem!

73
ems

9A6XX

datum za prijave produžuje se na 20.01.2006. dakle, još strepnje za timove... no, čini mi se da su više manje svi jokeri ispucani...

veliki 9A odaziv... i 9A9A se pridružio sa svojom prijavnicom od 2610 bodova...

9A velika contest nacija, no to se nebi reklo prema 9A CW contestu...

Hrle - 9A6XX

9A6XX

eto, deadline je prošao...

jako jako jako gusto u EU Regiji 1, barem za 9A8A koji je trenutno 4 ali još nisu obrađeni s50a, s58a, gw4ble, g4piq....

ja sam trenutno 2. po DXCC za young team jer mi je IZ3EYZ upravo javio da će biti teammate IK2QEI ako prođe, pa to izgleda kao prolaz, ako se ne pojavi neko čudo...

treba sačekat još dan-dva...

ludilo....

Hrle - 9A6XX

9A6XX

u kratko, preliminarno, ali 99,99% sigurno,

9A8A je selektiran za Team Leadera u grupi Europa 1
9A6XX je selektiran za Team Leadera u grupi Young Team

Velike contest nacije poput Velike Britanije, HA, EA, pa čak i ON, PA nemaju svoje predstavnike uopće.

Time je 9A doslovno ušla na WRTC 2006 na velika vrata, nadajmo se da će tako i izaći.

Inače, za svog partnera, kako pravila nalažu koji mora biti izvan 9A, uzimam Fabiana, DJ1YFK - dečko je jedan od najboljih CWera koje svijet poznaje, poznamo se jako dugo, odličan je operator i tehničar, jedino još nikada contest skupa nismo radili.

Iako čini mi se HRS nudi support za WRTC ipak ću vjerojatno ići na soluciju YASME support, tako da HRS uštedi nešto novaca - barem se nadam da će tako biti. Zašto trošiti novac saveza kad se može i na druge načine osigurati isto. Ipak se nadam sitnoj podršci Saveza jer nazalost troskovi puta nisu jedini troskovi, a do sada ih moram pohvaliti jer su izašli u susret maksimalno.

73,
Hrle - 9A6XX

9A4M

Prije svega častitke svim hrvatskim predstavnicima koji su se kvalificirali za odlazak na WRTC 2006.

Citat: 9a6xx
Iako čini mi se HRS nudi support za WRTC ipak ću vjerojatno ići na soluciju YASME support, tako da HRS uštedi nešto novaca - barem se nadam da će tako biti. Zašto trošiti novac saveza kad se može i na druge načine osigurati isto. Ipak se nadam sitnoj podršci Saveza jer nazalost troskovi puta nisu jedini troskovi, a do sada ih moram pohvaliti jer su izašli u susret maksimalno.

IO HRS-a je na 16. sjednici od 11.11.2005. donio odluku o podmirenju troškova puta 9A natjecatelja koji se kvalificiraju na WRTC 2006.
Prema tome na to sigurno možeš računati.
Bolje je ako se možeš snaći preko YASME-a za "ostale" troškove.

GL in PY  :)

Mate, 9A4M

9a6c

Bravo momci!

Sad je nama da ih prepoznamo na bandu i napunimo im log, a ostalima "popravimo" UBN file, hi.

Drago mi je da imamo takve face.

GG

9A7YY

Mark, Hrle čestitam !
Sad uprite, uzbrdo je.
GL u PY.

9A3RE

Bravo naši !
73, Rudy 9a3re

9A2D

Koljegi iz Varaždina to možda neće trebati, ali ti Hrle pripremi trostruke nakurnjake.

CONGRATS! (da budemo u HAM tonu)

73 de 9A2D

(Mark, ovo je malo više zlobe - generacijo moja)

9A6XX

OK, Mate, onda ćemo tako.

Još par sitnica za obavit i onda se mogu posvetit planiranju.

Hvala svima za potporu,
Hrle - 9A6XX

9A1AA

Pridružujem se čestitkama i želim vam puno sreće na WRT-u i svemu oko njega :)

73, Ivo 9A1AA
73, Ivo 9A1AA

9A2KL

A hoce li biti qsl karata za te veze????

Just asking.....HI

Good luck
73's de Leon 9A9L