• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

YO DX Contest

Autor 9A1AA, 22. Kolovoz 2005, 19:47:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Nadolazećeg nam vikenda održat će se YO DX Contest na HF bandovima. Malo sam gledao službenu stranicu www.hamradio.ro na kojoj su pravila za natjecanje kao i rezultati iz 2004. godine.
Od 9A postaja izvanredan rezultat - 1. mjesto World u kategoriji SO/7MHz ostvario je 9A5KV. Čestitam kolega!!
2000. godine sam i ja napravio isto u istoj kategoriji ali do sada nisam dobio baš ništa od rumunjskog radio-amaterskog saveza, odnosno od organizatora natjecanja. Plaketu sam prežalio, ali sam diplomu sigurno trebao dobiti.

Pitanje glasi: da li je itko od vas u zadnjih 5-6 godina dobio ikakvu nagradu od organizatora YO DX natjecanja ?

Ne radim natjecanja samo zbog nagrada (iako ih se ni ne odričem), ali ne želim dati 24 sata svoga vikenda i promovirati neko natjecanje i organizatora koji ne ispunjava svoje obveze.

73, Ivo 9A1AA
73, Ivo 9A1AA

T95A

Nazalost i ja nikada nisam dobio nikakvu niti pisanu obavijest niti diplome / plakete od organizatora.
73 Darko T95A

9A5TO

Nagradu nisam dobio, niti sam ikada radio u tom testu... možda ovaj vikend budem
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A1AA

Iako nisam mogao raditi svih 24 sata zbog razno raznih obveza uspio sam ipak raditi u contestu, bez obzira na diplomu, hi.

Za 10 sati rada napravio sam 115.168 bodova (261 qso i 118 mpl) što, s obzirom na sve okolnosti i nije tako loše.

Vidjeh na "3830 reflektoru" report od Goge, 9A6C, s prijavljenim odličnim rezultatom na 7 MHz. Čestitam "starom lafu" i nadam se da će se opet javiti barem na ovom dijelu foruma o natjecanjima..

Bježim odmarat, jer ovo pišem u pauzi All Asian contesta.

73, Ivo 9A1AA
73, Ivo 9A1AA

9A1AA

Na ovoj adresi možete naći rezultate YO HF DX Contesta za 2005. godinu (a i ranije)

http://www.radioamator.ro/contest/us/yodxhf2005/

PS. Gogo čestitam na 1. mjestu na 7 MHz.

73, Ivo 9A1AA
73, Ivo 9A1AA