• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A CW 2014 CTEST

Autor 9A4DC, 18. Studeni 2014, 13:29:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3TY

Ako se ne varam 9A CW je kratkovalno natjecanje.
Pretpostavljam da je na plaketi trebalo pisati 9A CW VHF.
E sad za ono multi op ne znam. Navikao sam da klupske postaje budu u single op ali evo u zadnje vrijeme sve češće vidim i osobne pozivne u multi op. Valjda konačno pojedinci imaju dovoljno dobre contest lokacije da su počeli raditi i gostujući operatori na njima.

Dečki nemojte se bez veze ljutiti. Tako se ništa neće promijeniti. Promjene se događaju na izborima, davanjem otkaza, građansko-radioamaterskim neposluhom i sl. A doći će i onaj gospodin i reći "Sve će biti u redu."

p.s. Upravo bacih pogled na http://www.hamradio.hr/vhfrobot/index.php?What=p&CID=2014-11-01
9A6C je u tablici u čijem zaglavlju piše : Single - Jedan operator (Single op)
Dakle, jedna plaketa dvije pogrješke. Not bad. Not bad at all.
Istina, piše u pravilima i to da će biti nagrađene tri prvoplasirane 9A postaje peharom i diplomom (a ne plaketom) ali nemojmo biti sitničavi  ;D

73 de Ivo, 9A3TY

9A6ARP

Došlo je do pogreške prilikom tiska, sa naše strane je sve korektno odrađeno te nema potrebe na ovakav naćin regirati. Na dnu svakog mog posta postoji email tako da prizemne stvari se mogu rješiti promntno. Grešaka je uvijek bilo i prije na koje se može utjecati da se svedu na neku prihvatljivu mjeru, stoga 9A6C dobićete novu otisnutu ispravnu ploćicu poštom te ju zamjenite a staru ostavite ili bacite u smeće. Ploćica je zaljepljena sa dvostruko ljepljivom trakom i jednostavno se skida.
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A1AA

Darko, greška je na plaketi. To ne može riješiti samo pločica.
Na plaketi (gore) treba stajati 9A CW VHF CONTEST a ne 9A CW CONTEST.
Kada sam iz ureda HRS-a dobio popis UKV natjecanja za koje će se dijeliti nagrade na ZRF-u tamo je također stajalo 9A CW CONTEST 2014  ::) Skužio sam da je to greška pa sam za informaciju na webu dodao VHF. Da sam znao da će to ovako završiti javio bih ti za ovaj propust....možda se moglo još popraviti prije Jaruna :(
73, Ivo 9A1AA

9A4OE

Citat: 9A6ARP  u 24. Lipanj 2015, 11:18:16
Došlo je do pogreške prilikom tiska,

Znači niste kontrolirali isporučenu robu.
Znači niste reklamirali grešku na isporučenom proizvodu.
Niste tražili da se ispravi roba sa greškom.
Platili ste ugovorenu cijenu za neispravan proizvod.
Da su u pitanju tvoji novci da plaćaš iz svog džepa dali bi sa toliko indiferencije (duševno stanje ravnodušnosti, nezainteresiranosti, neosjetljivosti, bez emocionalnih reakcija na događaje u okolini, bez suosjećanja za drugoga) izjavio da je greška u tiskari a da istodobno nebi reklamirao grešku u proizvodu i odbio platiti dok se greška ne ispravi?
Kako to da je na diplomi iz priloga sve ispravno napisano?
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A3TA

makar poznam skoro sve sudionike ove rasprave, reći ću samo da ne podržavam ovih 15 dana odmora, bez obzira na rukopis...

kad sam 2011. uzeo King of Spain contest i onda dugo nisam dobio zarađenu medalju, počeo sam uljuđenu prepisku sa URE i dobio puno puta fina obećanja...

onda sam im pisao da neću raditi iduće godine, pa opet iduće godine, i opet dobio puno puta fina obećanja...

a onda sam im napisao da ću ih staviti na sve RA forume na svijetu, da ću napisati da su kakvi jesu, da sam za moje vrijeme i pobjedu i novi rekord natjecanja dobio goli k...

onda je medalja došla začas  ;D

poanta: svaka sličnost sa ovom pričom je tužna i žalosna

a ja ovaj vikend opet radim King of Spain contest
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A2VX

Citat:a ja ovaj vikend opet radim King of Spain contest
Blago Tebi! Ja sam i ovaj puta "profulap" Kinga, a medalju nisam niti kontrolirao...
Evo, sada sam uzeo povećalo i medalju... I GLE ČUDA!
Lijepo piše 9A CW VHF Contest 2014.
9A2VX
145 MHz Jedan op.
3, mjesto

Hvala organizatoru...
Hej, čekaj malo... Meni je došlo "teklić" službom pa je zato OK!