• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ZRF 2012

Autor 9A3MN, 27. Kolovoz 2012, 13:25:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7PJT

Bilo je odlicno  ove godine ,. . . od  samog puta gori/doli,vrimena(skoro ka u nas na pravome moru :P !) pa do tog vec cuvenog pecenog odojka koji je stvarno bia  za prste polizat ;) - hvala Zlatku i ekipi jos jedan put!

Ponuda  O.K. a prodaja je bila cini mi se odlicna  , . . .  evo, nista nije ostalo  ;) !

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A2SB

Posebno zadovoljstvo je bilo ponovo sresti stare prijatelje i osobno upoznati nove,pa smo donijeli narezanog "člana" za počastiti Vas.
Pille-up na "9a0dojak frekvenciji "je bio takav da smo mogli unajmiti i QSL managera.
Vidimo se neki drugi puta!
U ime 9A1CAW-Zlatko/sb

9A4QV

U potpunosti se slažem sa Zlatkom, izuzetno zadovoljstvo je bilo vidjeti "ekipu sa banda" i naravno po prvi put upoznati i sve ostale kolege. Šteta da nema ovakvih druženja i više.
Narezani kolega je bio hladan - odličan i ako sam dobro razumio za to je odgovoran 9A2UZ? Kako god Hvala cijeloj ekipi "za očevid" iz Čepina.

Nadam se da je Milenijska fotografija uspjela i da nas Mike neće ucjenjivati da moramo okretati antene put juga :-)

Od ostalih zanimljivosti, ostao sam ugodno iznenađen kvalitetom 9A5ANN ručica za elektronski taster, nešto najbolje što sam do sada imao priliku probati (kuckati), svaka čast, odličan proizvod. Česi su "poklanjali" zidne karte, Tiplon nije omanuo, a iznenadili su i Ing. sa jeftinim satelitskim internetom, pristupačno za svakoga...

Pozdrav svima uz nadu da će se uspijeti organizirati i jedno polugodisnje druzenje...

QV

9A6AA

Citat: 9a4qv  u 09. Rujan 2012, 19:12:55
...

Pozdrav svima uz nadu da će se uspijeti organizirati i jedno polugodisnje druzenje...

QV

Zašto da ne? Moja ekipa predlaže Gorski kotar.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9a6c

Citat: 9A6AA  u 10. Rujan 2012, 12:28:43
Citat: 9a4qv  u 09. Rujan 2012, 19:12:55
...

QV

Zašto da ne? Moja ekipa predlaže Gorski kotar.

9A6AA

Dobar je prijedlog, još samo treba naći sponzore i realizatore...Ima krasnih lokacija u GK

GG