• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

radioamaterizam

Autor 9A6ARP, 15. Kolovoz 2009, 10:19:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6ARP

Nemojte me krivo shvatiti jer nemem protiv nikoga ništa ali mene su učili dok sam još bio počeo se baviti radioamaterizmom da se na radiovalovima u svijetu ne prića o seksu vjeri i politici,,  pa stoga nebi to trebalo ni isticati na našoj web stranici.. Nešto slično sam već piso o tome na forumu..
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A7JOM

Nemaš ti pojma što se sve priča na 3675, to valja poslušat, pa onda napiši ovako nešto.

9A7JOM

9a6c

Istina, ali vrijedi sve što je ARP napisao. Od lošeg uvijek ima i gore.

GG

9A6ARP

Odgovor za uvaženog radioamatera 9A7JOM:
Dražene znam ja za sve ,, ali ako nešto nije po pravilima ponašanja a tebe to smeta ili se makni otuda ili prijavi HRS-u o kršenju hamspirita sa navedenim razlogom ,, pošto volim pročitati vijesti na HRS stranici dao sam samo opasku koju je uvažio urednik web portala,,  hvala na razumjevanju.
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A3VV

Citat: 9A6ARP  u 15. Kolovoz 2009, 10:19:11
Nemojte me krivo shvatiti jer nemem protiv nikoga ništa ali mene su učili dok sam još bio počeo se baviti radioamaterizmom da se na radiovalovima u svijetu ne prića o seksu vjeri i politici,,  pa stoga nebi to trebalo ni isticati na našoj web stranici.. Nešto slično sam već piso o tome na forumu..
Nije ti valjda zasmetala obavijest o prazniku/blagdanu? :o I lijepe želje onima kojima taj blagdan nešto znači? ::) A ja pomislio kako smo mi radio-amateri civilizirano i tolerantno društvo... Negdje sam očigledno pogriješio :-[
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6XX

predlažem da se konačno stavi RSS feed sa javno.hr, neopravdano nas se cenzurira za svjetovne informacije koje su potrebne za rad na frekvencijama ala 3675.

73,
Hrle - 9A6XX

9A3VV

73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!