• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Radioklubovi u Hrvatskoj

Autor 9A7BBD, 16. Travanj 2008, 15:30:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7BBD

Pozdrav svima

Eto još jednom ovaj puta novo rukovodstvo HRS-a i nove web meštre kao i tajništvo MOLIM da se na ovim stranicama na linku Rad HRS-a, podlink Radioklubovi  ažurira popis radioklubova članova HRS-a.

Hvala.

9A8MM

Stručna služba ažurirala danas.

Marko, 9A8MM

9A6KGT

Pohvalno je, da se je konačno objavio ažurirani popis klubova u RH.

Citat:Pozdrav svima

Eto još jednom ovaj puta novo rukovodstvo HRS-a i nove web meštre kao i tajništvo MOLIM da se na ovim stranicama na linku Rad HRS-a, podlink Radioklubovi  ažurira popis radioklubova članova HRS-a.

Hvala.

Ja molim novo rukovodstvo HRS-a i nove web meštre kao i tajništvo, da (ako je ikako moguće) napravi statistiku, koliko tečaja se održi na godinu u pojedinom klubu, koliki je postotak porasta novih članova u pojedinom klubu, te koliko je stvarno aktivnih članova s klubskom posajom i s klubskim znakom, a ne privatnim znakom iz kluba....te da se na osnovu toga dodijeli i kvota u % subvencije za pojedini slučaj tj. klub, a ne "paušalno", pa da na kraju ne ispadne, da "stari magarci" pokupe vrhnje (a kako je to i praksa vjarovatno i hoće), nego da se čak u potpunosti subvencionira neki klub koji to zaslužuje (pri tome sam indiferentan i ne prejudiciram tko bi to mogao biti) i da se to javno objavi....Mislim, da bi bio na ovaj način, ostvaren veći efekt i u smislu nagrađivanja zaslužnih u pojedinim klubovima, kao i pobuđivanje "natjecateljskog duha" i nadahnuća za rad sa mladima među ostalim klubovima, za nadolazeće godine i generacije...

73 de Toni / 9A6KGT

p.s.
znam da ni u kojem slučaju neće biti svi zadovoljni
p.p.s.
u svakom slučaju, hvale vrijedna akcija, samo tako naprjed.....

CW iliti A1A nije za mlakonje!!!!
A1A iliti CW nije za mlakonje!!!!
UPSsss, to sam već rekao...., al' nema veze, bez antene,hehehee
p.s.
spoznao već od SINCE iliti od DAVNE 1987, a rođen tek 1974

9a6c

Malo prekompliciran zadatak, šta ti se čini?

Bude li se čekalo na te podatke...

GG

9A6KGT

Citat:Malo prekompliciran zadatak, šta ti se čini?

Bude li se čekalo na te podatke...

GG
???
Što se tiče podataka, to bi trebao "sponzor"zahtjevati. Nedaju se pare bilo kome....
A što se tiče prekompliciranog zadatka, možda je za 2007 godinu prekasno, ali za 2008 godinu, u godini 2009, recimo za 01.04.2009, HI, možda i nije toliko komplicirano za 91 klub. Pa ima firmi, koje imaju zaposlenih i "par" tisuća ljudi i nije "problem" izračunati koliko je koja osoba bila na bolovanju, ili koliku treba tko dobiti božičnicu....

73 de Toni/9A6KGT
CW iliti A1A nije za mlakonje!!!!
A1A iliti CW nije za mlakonje!!!!
UPSsss, to sam već rekao...., al' nema veze, bez antene,hehehee
p.s.
spoznao već od SINCE iliti od DAVNE 1987, a rođen tek 1974