• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

No.1 Honor Roll

Autor 9A6AA, 25. Prosinac 2006, 23:20:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2KL

A jel sve te zemlje moraju biti i potvrdjene qsl kartom??
73's de Leon 9A9L

9A2KL

Pitam iz osnovnog razloga jer na ovoj listi koju si dao Emire, ima nekolicina kojij su ocito dobili sve te karte ali koliko vidim kod sebe u logu nisu bas poslali karte. Sta se moze.
73's de Leon 9A9L

9A2JG

Leone, prijatelju, shvati. Ovdje ih već nekoliko napisa da ga samo ja imam sa QSL kartama. Nemoj mi krast faturetu (tezgu, dodatan posao)!
U turizmu je teško prezimit.
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2KL

Ma Koki, skuzaj, upravo sam dobio kuvertu sa 11 karata od W3HNK pa me cisto podsjetilo na manjak domacih potvrda. Ispada da je lakse odraditi, potvrditi i dobiti DXCC diplomu nego neku od nasih domacih za koje isto trebaju potvrde.
73's de Leon 9A9L

9A2JG

Sad bi ti tija da ja javno napišem kojima sam sa onoga spiska sla direkte!Iz Hrvatske u Hrvatsku! Da osvojim diplomu Worked 9A prefixes! E neću. Da se ostali smiju i naslađuju. Ostavimo nešto i za osobni susret.Predmetne ću QSLke donijeti sa sobom.

Ali, pošto će se prepoznat u ovim retcima, možda se i sami jave. Vrijeme je ispovidi, skrušenosti i pokajanja. Nije bez veze jutros udarna vijest na Radio Zagrebu da je molitvena zajednica iz Tezea došla u Zagreb.

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9a2klA jel sve te zemlje moraju biti i potvrdjene qsl kartom??
To se podrazumijeva.

... i nemojte mi razvodniti temu! Ovo nije bevanda!

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Leone, Leone, vražićku mali, i morao si spomenut diplome. I pustit duha iz boce. A ja se taman sprema pisat poslije Tezea i Sniježne kraljice. U miru. Na www.zars.hr. Da , kad već imaju na stranici link "Kako osvojiti diplomu Nacionalni parkovi Hrvatske" stave još jedan : Kako doći do diplome Nacionalni parkovi Hrvatske? (Koju si uredno osvojio, aplicirao, platio, čekao...). I onda kažu da nije natpis za časopis Quo vadis ... Sinkijevič bi puno bolje romane napisa ovdje.
73, Koki 9A2JG

9A6R

Nešto je trulo u državi hgmmm...
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JK

A da se lista objavi i na web stranicama?

HNY

Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A2JG

Ne boj se, neće. Isto ka ni lista važećih dozvola za rad ARS. Znam , neko će reć to je posao Agencije za telekomunikacije. A da li je samo njihov?
73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9a2jgNe boj se, neće...
Na što misliš, Koki?

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Na stanice koje su na honor rolu, a ne šalju karte. Ili im moraš slat direkte! Iz Hrvatske u Hrvatsku. Uvijek sam imao 5 iz engleskog . Prijevod riječi honor je nedvojben. Samo toliko.
73, Koki 9A2JG

9A2JG

Prije 5 min. mi poštar uruči dvije koverte in return od EA7FTR. U njima 6 QSL-ki i to za veze sa : A71BX, A61Q, A71EM, LT0H i BA1RB, na više opsega i modova. Nema ljepše čestitke nekome za Novu godinu! Koliko čovjeku malo treba za sreću.
Čujemo se 2. siječnja u pile-upu na 1A4A!
73 & HNY , Koki 9A2JG

9A6AA

Da li to znači da je ova tema ad acta?

9A6AA
"DX never sleeps..."