• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9a0xst, SuperVozelj SPLIT

Autor 9A3PX, 27. Ožujak 2004, 11:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

9a6c

Vjerojatno se nikad nećemo usaglasiti oko toga tko mlati praznu slamu, a tko samo mlatara, ali ako je i od tzv predsjednika HRS-a, malo je previše.

Najprije 8.1 u 11.49 kaže Splićanima da se jave drugim Splićanima (dečkima) umjesto da itd, a onda na kraju kaže da nema smisla objavljivati listu ljudima kojima se treba javiti (pa i Splićanima), e da se ne bi mlatila prazna slama. Već se treba javiti Branku 9A3PM, što je također u redu.

Samo je pomalo arogantno i bahato, da ne kažem da nije baš predsjednički, a moglo se ovo posljednje reći odmah na početku i priča završena, samo bi valjda izostao pobjednički osmjeh na licu mlatioca...

Šta mogu, ne slažem se i ne preostaje mi ništa drugo nego da jednog dana konačno postanem kalif umjesto kalifa...

Ponizni Iznogud

9A2KL

Nesto mi tu mirise na pocetak kampanje..... samo molim bez mlacenja prazne slame Iznogude..... predji na komusu.... ili kupi vrsilicu....
automatika prevladava....
73's de Leon 9A9L

S55M

Adi
Koper-Istra

9A2KL

UPS.... zar i ti sine ADI.....HI
73's de Leon 9A9L

9a6c

Adi, nikad još na ovom forumu nisam vidio dvije slike koje s ebolje slažu, moja i tvoja, he he he...

Ajde sad pronađi i zlosretnog Haruna Al Prashida, da se mlađahna pokoljenja malo nadahnu pravim stvarima...

Yours sincerely,

Iznogud
Bgadhad City

S55M

Može kombinacija sa sugeriranjem?

Adi
Koper-Istra

9a6c

9A7PLV

Pozdrav......
9A0XST je jucer pregledan i posjecen i koliko sam vidio sve radi u redu,no jedino sto mi nije bas jasno,zasto je tih,u smislu kad ide u predaju modulacija paketa kojega salje je dosta tiha i mislim da je tu jedini problem pa zato nekad ne radi,barem koliko ja imam iskustva u tome,jer recimo kad ja saljem paket to se cuje fino jasno i glasno,al kod Splita-a(9a0xst) bas i ne,eto to je jedina moja zamjerka,pa sad bih zamolio nekoga sysopa ili nekoga tko se razumije bolje u te Supervozelje dal je to normano i dal je to tako svugdje ili sto?Hvala
73 Bruno