• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Gdje je časopis????

Autor 9A3IV, 13. Listopad 2006, 21:10:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Znao sam da je rješenje u biti jako jednostavno, samo ga mi nismo uočili.

I zato valja pohvaliti inicijativu by 9A4OP, jer to je zaista pravi put na koji se stvari rješavaju. I pravi način da se animiraju suradnici.

Oto - ti si 59!

GG

9A2QP

:D Ej mladici a da vi svi kaj komentirate i nabacujete se s tim rimskim i turskim uzrecicama nesto napisete za taj casopis korisnoga pa bi urednik i Pero imali dovoljno materijala za odstampati par brojeva unaprijed.
Gogo mi koji imamao taj slauf oko struka pa to su ti misici koje smo tu gore oko ramena nekad imali i od rada su se spustili dolje hi hi.
Joe 9A2QP
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9a6c

E moj Joža, znam ja to za mišiće, jedino me strah da se ne spuste još niže i zaklone pogled...

Ma sredit će se to s časopisom, samo treba malo zapeti...

GG

9A2KL

Gosn Joza dajte najte. Samo u tim rimsko turskim uzrecicama ima dosta materjala ...(ako se uzmu dosta veliki fontovi i razmaci). Uostalom cini mi se da je uredjivacko-izdavacka politika takva da Pero vidi casopis kad mu dodje u postanski sanducic i da je sretan ko i Gogo i uzbudjen dok ga cita. A slucajno znam da ima priloga koji su odavno poslani ali nisu nasli svoje mjesto u casopisu. Cudno, dok je bio stari urednik redovito se objavljaivalo sve od tog kolege. Prema (K) tome prica da nema priloga ne pije vodu. A i prilozi od "ministara" sa blagim opisom njihovog rada i rada njihovih radnih uspjeha uveliko bi popunila sve brojeve do kraja godine. I reci gosn. Joža da nisam u pravu.
73's de Leon 9A9L

9A6ARP

Dao sam još prošle godine poprilično dug čalnak za časopis koji se može staviti u nastavke za cjelu ovu i iduću godinu ,, ali neznam iz kojeg razloga nije još objavljen,, do tada neću pisati nove,, ako se čalnak izgubio ,, imam kopiju..
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A2KL

Tek toliko da se vidi da sam u pravu. Hvala ARP sto si potvrdio moju tezu.....A nisi ti jedini cije clanke ne objavljuju. A isprika je da casopis kasni jer nema clanaka od vanjskih suradnika. Ajmo gospodo iz IO i urednistva casopisa lazite jos malo...sve vam vjerujemo.
73's de Leon 9A9L

9A2QP

:D Je ok da kritike treba ,treba ali pak na sve kaj se napravi ma putevi gospodnji sa tim materijalima kaj pisete a nisu objavljeni su valjda komplicirani a ima i onoga ak ja nemam nis pametnog zakaj bi drugi pametni objavili to svoje znanje.Vjerojatno je i tu nekaj mutnoga.....
Pozdrav mladici i najte se prevec zivcirati skodi zdravlju hi hi
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe