• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IOTA contest 2006

Autor 9a6c, 27. Srpanj 2006, 12:31:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9a6c

A šta je, a?

Niko ništa, a?

9A7B u malo promijenjenjenom sastavu u odnosu na prošlogodišnji i ove godine nastupa s otoka Brača, EU016, JN83HG, Vidova Gora, kategorija M/S 24 h MIX HP.

Za sada su u ekipi zicher 9A4W, 9A3AGS i 9A3MR, dok se to za vječno problematičnog 9A6C ne može reći...

Antene su sve na mjestu, a stotinjak kg uređaja, pojačala, kabela i ostaih sitnica danas je stiglo na Brač island.

Ajmo na brzinu infor ko ide kuda itd...

Priča se da će i prošlogodišnji pobjednik navaliti svom snagom, bilo je nekih problemčića s antenom, ali je i to riješeno uz malu pomoć konkurencije.

I?

GG

OE1EMS

gogo mozda dobijes goste....OE8SKQ+OE1EMS

73
de ems

9a6c

Samo vi dođite...

Moj mobitel je 095 9048231.

CU GG

VE3ZIK

Jes ti to promijenio broj :)

Vidimo se u 9. mjesecu, #1... :)
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9a6c

Nisam ništa promijenio, nego samo obogatio ponudu...

Braco i Stefan su inače na putu, vrijedi kao direktno upozorenje konkurenciji da s nama ove godine definitivno nema šale i što se mene tiče mogu već s pripremama za janjca i ladno bilo, crno, pivo, šta bilo...

Antene su ovh trenutaka već na mjestu, Tomina Slavica i dalje se ubija sada s već pojačanim količinama prehrambenih softvera i hardvera i kako stvari stoje opbzirom da su neki članovi ekipe već danas preplašeno zvali na temu "šta se gore jede i pije", neće joj biti lako... eksplicite su naručene veće količine poma i paprika, red bull i još kojekakve sitnarije...

Posebna pogodnost lokacije na vrhu Brača je što se nalazi tik uz restoran koji po narudžbi sprema netom na suncu priklane janjce odgovarajuće veličine. Čudo jedno, sad ga vidiš kako bleji, a za pola sata već se vrti na KR500...

Još jednom izražavamo žaljenje što nam se i ove godine nisu priključili članovi naše WRTC ekipe pa se nadamo da će ti neuhranjeni momci iduće godine ipak naći vremena da nam dođu na kuru popunjavanja oko struka. Posebno ako i tada s nama budu ovogodišnji zabrinuti za menu...

Ne znam zašto, sjetio sam se Veljka Buljaića, Neretve, tifusara i one antologijske "Preko vode do slobode!!!".

Možda je vrijeme da se u IOTA contest rules uvrsti potkategorija ekspedicija u disciplini "iće, piće i krvoproliće"?

Možda i ja svratim...

GG

9A3MR

Šta je Gogo, opet te puklo..aa
Nadam se da ćeš tako ozaren bit i post contest.

9A3MR

Eto..prođe još jedan contest...
Ovog puta na stranu šala, logistika u 9A7B je bila na zavidnoj visini.
Janje, koje je u par postova prije bilo spomenuto, zavrtilo se uistinu i bilo pojedeno u pile up stilu.
Operatori su moljakali da dođu na red, barem na multiplier stanici.
Zabilježen je slučaj S59W koji je došao iz Ljubljane da bi napravio 1 (jedan) QSO. Također je primjećen 9A6C u postcontest  sevdah mood nakon n čaša ladnog bilog.
QSO's nešto preko 2100, points nešto ispod 4M.
9A1V su nas šili dobar dio contesta dok im crna mačka nije zamjaukala te im ljetna oluja srušila stup...sri guys.
Momcima iz 9A7B hvala na gostoprimstvu, zovite, dolazim i dogodine...

pozdrav
Rolando, 9A3MR

9A2KL

Nesto su vam sitni bodovi glede broja veza. Izugleda da su se multiplaYeri radili u nekoj konobi.!!??!!
73's de Leon 9A9L

9A3MR

Leone, nemaš pojma koliko si blizu....skoro pa u sridu..
Dio krivice je i na meni, napravio sam setup sa N1MM logerom koji je za IOTU potpuna truba..ne vidi se je li stanica multiplier ili nije..pa se uglavnom radilo na running stanici..biće bolje drugi put.

9A2KL

dobri stari CT za DOS 9.27 po mogucnosti i dobar "povez" na running stanicu i milina za multice. Steta. Broj vez a je odlican. Samo nedostaje "secernih kockica" pa da je barem preko 5.5 M bodova. Steta.
73's de Leon 9A9L

9a6c

Koje ladno bilo? Ničega se ne sićam...

Sevdah mode je bio OK, kriv je Bratzo koji mi je u krivi čas dok smo se vozili prema luci pustio cd Himze Polovine i šta sam mogao?

CT je OK, ali spomenuta verzija 0.27 ne podržava IOTA test.

Kako bilo, naredne godine se ide s WRITELOG networkom i brdom novih ideja, pouzdanijim pojačalima i mnogo više operatora.

Organizacija bi trebala biti malo čvršća, da nam se dogodi da dvojica odu na kupanje sat prije contesta, hi...

Plan se kuje, a moglo bi biti dobro. Ove godine smo uočili dosta toga što treba mijenjati.

Osim janjca, taj je bio OK i ne treba ga ništa mjenjati. Ni KH8SI nije imao taklav pile up.

G

9A5CW

Svake godine ista štorija, a i rezultat je ča je !
Bitno je da se družimo i da smo mladi!
Čestitke i aplauzi, 73 de Pa3k
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A3MR

Citat:Kako bilo, naredne godine se ide s WRITELOG networkom i brdom novih ideja, pouzdanijim pojačalima i mnogo više operatora.

Gogo..

Izgleda da ono ladno bilo izaziva amneziju...jedina potpuno nepouzdana sprava je bio tvoj TS930.
Dogodine vam želim puno sreće sa pouzdanijim pojačalima...:twisted:

9A1UN

Bratzo da nije opet neki kljuc 10tka pao u ispravljac??  8)

73

OE1EMS

ma ovaj put nije 10-tka kljuc imao u sta pasti......hi!
salim se malo 3MR svaki put kad skine i stvai poklopac na amp
sve vijke zaserafi....tako da i nisam uspio sabotirati amp.....

druzenje na bracu je bilo lijepo i zelim se zahvaliti tomi gogi & Co na super gostoprimstvu.....
contest sa moje strane nije bio planiran ali ipak su me natjerali u pile up
u prva dva sata oko 370 QSO´s!
vrijeme je malo pokvarilo boravak ali smo mi ipak vise imali srece nego
9a1v ekipa koja je ove godine pravo naje...... sto se tice antena
guys sorry!

inace u ponedeljak u 00:15 GMT stefan oe8skq i moja malenkost smo stigli na 4O3T.....i naravno odradili svoju duznost....u nesto vise sa
24 sata smo odradili oko   4K QSO´s i sad smo u stby modu......
malo se zabavljamo i razgovaramo sa prisutnima

na 4o3t site su danas stigli OH2TA i OH2RF......koji ce nas zamjeniti
ali kako vidim slabo ce odrzati rate.......

bilo kako bilo mi sutra krecemo za T9 i zadrzacemo se na jos par mjesta
za sada sigurno u BL i PD....za ostalo se jos nezna!

73 es best dx
de YU6/OE1EMS
Braco