• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Polaganje Američke radioamaterske klase

Autor 9A3VV, 15. Siječanj 2006, 23:30:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3VV

Citat: 9a2klNema na cemu prijatelju. Nebih volio da si umro u neznanju.....Pogotovo sada kad uzivas u Umagu. Nadji znoru pa si uzmi talijanski znak i mozes setati po dvorcima i raditi....Uzivaj u zivotu
Jok brate, ja u Italiju idem rijetko i to samo do Muggie, a veoma, veoma rijetko do Trsta. Odem po neke prehrambene potrebštine koje su znatno jeftinije no u nas a dobre su kvalitete, drugo me tamo ne interesira. Bila je nekada u Trstu neka trgovina za radio-amatere ali je više ne nađem. Ili sam zaboravio gdje je bila ili su se uselili mali žuti (ima ih k'o žutih mrava)? Ne možeš se brate s Talijanima sporazumjeti, ja talijanski ne znam niti sam ikada u ovih 16 godina od kako sam doselio u Umag osjetio želju da ga naučim, oni pak ne znaju ništa osim talijanskog. Uz granicu još kako-tako, znaju nešto slovenskog i hrvatskog, dalje - mrak. Vjerovao ili ne ali još nisam bio u Pordenonu iako mi nije daleko, a vjerojatno će tako i ostati.

Dobro, Hrle, samo ti skupljaj znakove ako ti to pričinja zadovoljstvo. Ja se malo zekim :wink: Drago mi je da ste u Pazinu tako aktivni, nekada sam i ja visio u klubu (ex YU4BMN sada T9?BMN) pa me prošla volja. Svijet tako i tako ostaje vama i na vama mladima pa si ga uređujte po svome.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A3VV

Citat: 9a2kl....Uzivaj u zivotu
Ovo sam previdio. Al' ja sam ti Leone novopečeni umirovljenik, a znaš kako se prolazi zadnjih par godina sa mirovinom :cry:
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6XX

Potvrđeno je da će 10.8.2006. u Novom Sadu biti će polaganja za američke licence.

Evo prilike za one koji skupljaju znakove, žele "lakše" doći do A klase, ili iz nekog drugog razloga žele imati američku licencu.

Polaganje će se organizirati u sklopu trećeg međunarodnog susreta mladih radioamatera (3rd WWYC Meeting) koji će se odvijati od 9. do 14. kolovoza u Novom Sadu. http://wwyc2006.atspace.com

Komisija će biti u sastavu: KM1Y, NY6W i AL1O, a ukoliko želite pristupiti ispitima najbolje je da se prvo savjetovate sa nekim iz komisije.

Vidimo se!

73,
Hrle - 9A6XX