• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IARU HF 2025

Autor 9A6C, 18. Srpanj 2025, 12:25:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6C

Vrlo važno, ovo nam je najbolji plasman do sada, nema se zašto tugovati. Kad pogledaš ove ispred nas - prvi i drugi nisu u 28 zoni, a DA0HQ nema dovoljno vremena za upisat u log sve one silne DL koji im se jave, a naših ako je bilo 200...

Dobar znak za ovu godinu i novi fajt.

GG

9A3XV

Pozdrav svima,

sada kad su objavljeni i zvanični rezultati, kao selektor ekipe, želim se ovim putem zahvaliti svima koji su na bio kolji način doprinijeli ovom povijesnom uspjehu naše 9A0HQ ekipe. Naročito zahvaljujem onima koji su me savjetovali i pomogli u optimalnom rasporedu opsega po lokacijama. Posebno zahvaljujem onima koji su uzeli na sebe više obaveza i više se angažirati. Zahvaljujem i onima koji su zatomili svoj ego i unatoč određenom nezadovoljstvu dali svoj maksimum. Neću nikoga imenovati da nekog ne zaboravim, sami će se prepoznati.

Ekipa je skupila glave i napravila pravu stvar. Čestitam!

Želim se ispričati jer sam osobno trebao dati više, ali preuzeo sam ovu ulogu u jednom za mene teškom osobnom trenutku. Možda je dobro ispalo jer nije bilo previše menadžmenta..  :) 

Što se tiče analize i budućnosti, vidjet ćemo. Mišljenja sam da moramo biti realni i da su nas prilike tog vikenda pomazile. Mislim da su išle nama na ruku. Uzele su nešto gigantima, a nama su dale da naše prednosti isplivaju. Sigurno da zalihe u našim redovima ima još, i u korištenju resursa i u organizaciji, ali je pitanje da li će se ovakve okolnosti ponoviti.

Na HRS konferenciji će biti prostora za daljnju raspravu.

73
Sale, 9A3XV

73 Sale, 9A3XV