• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

KUP JADRANA 2025 - Najave sudjelovanja

Autor 9A6KX, 18. Rujan 2025, 16:24:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6KX

Pošto je 9a6c zaključao temu a taman sam mislio prenesti novosti, slijedi kako naslov kaže:

9A6KX, postaja s kontinenta, 100W (ukoliko mi koja dobra duša ne da pojačalo na korištenje hi) uz Inv.V na 12m visine

Da čujemo ostale ? (bilo bi lijepo da slijede samo najave sudjelovanja uz opis opreme i kategorije)

p.s. - nije mi naglašeno da zadržim informacije za sebe pa mogu istaknuti da se sa Silbe 9A7RR ozbiljno priprema za sudjelovanje, antena horizontal delta loop, kategorija >100W

p.p.s - radio mileva © javlja da postoji nakana ekipe 9A1CIG portabl aktivacije iz sjevernih krajeva lijepe naše netom nakom ARG-a (oprema upakirana) ...

čujemo se u što većem broju
73 6kx

9A6C

Zločesti C...

Drago mi je da je kolega RR riješio problem transformatora 1:2 za delta loop, ja nisam mogao, ali ima tko zna ;) - a taj ga je mogao i ovdje negdje objaviti da znamo ako zatreba.

Eto, nije svako zlo za zlo pa će se Silba ove godine ipak oglasiti u KJ, što i svima želim.

POZZ

GG

9A3J

9A3MR

Mirko,
zašto dezinformiraš ovaj napaćeni radioamaterski narod?  ;)
9A1CIG će, ako se zvijezde poredaju kako treba, biti QRV iz KS a 9A1CBM LP u portablu tijekom povratka sa ARG natjecanja. Možda sa kontinenta a možda iz NG ili VD, ovisi o dosta faktora.

Pozdrav,
Rolando 9A3MR

9A2EY

Haj ekipa,
9A2EY će konzumirati vitamin B3 (Žabar, QRP). Manje-više što će biti QRP, ali antena je jedinstvena po neučinkovitosti, pa molim da RF i AF gain stavite na max. Malo off topic: subota dvije ARG utrke; nedjelja UKV Activity, a sudjelovanje u KJ upravo najavljujem.

73, Željko 9A2EY

9A9EE

Planiram se javiti iz portabla.
Dipol+IC-756PROII(ili IC-7400)+N1MM+agregat. Max 100W.

Također planiram izbiti negdje na Jadran (eventualno koji otok spojen mostom), ako budem u škripcu s vremenom onda sa kontinenta.

Znak i lokacija će biti otkriveni u natjecanju...

73,

. .