• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

KV HRK 2025

Autor 9A3J, 24. Travanj 2025, 07:19:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A6KX

Citat: 9A6C  u 08. Svibanj 2025, 11:28:01BTW - hvala onima koji se brinu za moj plasman u CW kategoriji- jesam radio s obje vrste rada, ali i prijavio se samo za CW.

Onda je neki zajeb posrijedi ukoliko si prijavio samo CW...

9A6C

Jesam prijavio samo CW i u prvoj varijanti sam i bio u toj kategoriji, ali sad se nešto promijenilo. Prijavio sam direktoru pa će se nešto riješiti. Ionako nije do plasmana, ali je bitno da robot radi po PS-u.

9A6M

I kako se vidi  iz plasmana, snaga sama po sebi nije garancija za očekivani plasman, treba nešto i znati pa ti i ne treba pojačalo, kao u slučaju 9A6M. Tko zna -zna.

Pozdrav svima, čitam i ne vjerujem.Gogo šta je kriv 9a6m?

9A6C

Aj Frenki nemoj mantat naciju. Ko zna radit, zna i bez OM POWER.

OK?

Meni ni on ne pomaže ;D

9A4W

Opet se oteglo sa neslužbenim rezultatima i baš svaki put tako.73 Tomo 9a4w

9A6C

Možda je najbolje pogledati točku 9, Općih pravila domaćih natjecanja koja organizira HRS. Rok za objavu neslužbenih rezultata je 30 dana od dana natjecanja, a do tog dana ima još vremena.

GG

9A4W

Evo prođe i tih 30 dana.Što reći.Najbolje ništa.73 Tomo 9a4w

9A3TY

Domaća natjecanja i dalje ostaju nepresušni izvor materijala za divljenje, smijeh, tračanje a bome i za dubokoumno razmišljanje, kako usputnom promatraču tako (valjda) i organizatorima.

Evo, mene interesira kako to da pravila natjecanja klupske postaje "po sili zakona" svrstavaju u multiop bez obzira što na njoj radi jedan jedini operator ali se ipak dodjeljuje posebna nagrada za najbolje plasirane mlađe operatore bez obzira što rade s tih klupskih postaja s tim klupskim pozivnim znakom i još se čak niti ne navedu u listi operatora (zaključujem po izostanku sa liste "Timovi").

Također me zanima kako je moguće da se na listi "Kategorija klubova" u koloni klub nalazi natjecateljska oznaka kluba (oliti jednoslovčana) a ne ona "obična troslovčana" ako robot izričito navodi da se kod unosa klupske pripadnosti NE UNOSI natjecateljska. ? Možda da se tu stavi padajući izbornik sa popisom klupskih oznaka da se takve stvari ne bi mogle događati ?

Čestitke svim natjecateljima a posebno onima o čijim rezultatima možemo samo sanjati (jer nam održavate snove na životu).

73 de Ivo, 9A3TY

9A6C

Valjda se ni članovi ne mogu sjetiti koji je kakti osnovni znak od 9A1A :D
Meni je u glavi 9A1KOZ, ali ko će znat...

A što se pravila tiče, dok su na snazi treba ih poštovati, a do kraja godine ima fore da ih se i promijeni.

Nekako mi se čini da ona nisu nešto u fokusu onima koji rade i čini se najbitnije upalit aparate i pojavit se.

Kad pojedinac radi s klupske stanice pod svojim znakom onda je SO, kad radi pod klupskim je MO...

A opet u contestu od 4x30 minuta malo ima prostora za više operatora, osim ako nisu dostigli viši nivo s nekakvim inbandom ili filanjem band mape u ssb periodu. A onda dođe neki lumen koji kao SO uradi bolje neko najbolji MO...

Kako to sve izumotvoriti...

GG