• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Koki javi se...

Autor 9A9EE, 24. Travanj 2023, 20:55:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9EE

Pozdrav!

Večeras otišao na 9A VHF-UHS-SHF portal te naišao na forumu post od 2JG.
Ono što sam pročitao me šokiralo! Skoro u istoj mjeri i iznenadilo.

Pitam se, zar je to moguće?
Pitam vas, što vi mislite o tome?

73,

. .

9A4QV

Ja mislim da nije kulturno zazivati nekoga, tražiti osvrt i mišljenje o nekome tko nema mogućnost odgovoriti na istom tom mjestu.
Bez obzira o kome se radi, koje su pobude i razlozi nije u redu "đonom" na nikoga pa tako ni na Kokija.

Sa Kokijem smo imali zanimljive i meni nadasve duhovite forumske dijaloge bez zle krvi uz dosta različitih pristupa istim temama.
Ako netko ima potrebu artikulirati i komentirati, mislim da to uvijek može napraviti na spomenutom VHF forumu gdje se Koki i javio nakon duuuugo vremena.

Lp,

9A9EE

Citat: 9A4QV  u 24. Travanj 2023, 21:21:33
Ja mislim da nije kulturno zazivati nekoga, tražiti osvrt i mišljenje o nekome tko nema mogućnost odgovoriti na istom tom mjestu.
Bez obzira o kome se radi, koje su pobude i razlozi nije u redu "đonom" na nikoga pa tako ni na Kokija.

Sa Kokijem smo imali zanimljive i meni nadasve duhovite forumske dijaloge bez zle krvi uz dosta različitih pristupa istim temama.
Ako netko ima potrebu artikulirati i komentirati, mislim da to uvijek može napraviti na spomenutom VHF forumu gdje se Koki i javio nakon duuuugo vremena.

Lp,
Ukoliko tako misliš, onda u skladu s vlastitim mišljenjem i postupaj, jer upravo si dao osvrt o nekome tko ti ovdje ne može odgovoriti  ;D

Ne vidim nikoga tko je prije ovoga "đonom" na bilo koga, uključivo Kokija.

Namjera nije bila tražiti osvrt na pisanje, komentiranje, ponekad laprdanje (uostalom, on sam nažalost uzima si za pravo ne samo komentirati one koji nisu na istom forumu, nego štoviše one koji su SK). Mnogima je poznato da on ovdje ne može pisati, jer se nije pridržavao pravila koja je prihvatio uključivanjem u ovaj forum... a koliko je nakon toga drugdje prenosio i iskrivljavao, na razne načine omalovažavao druge, ne samo da ne bi trebao biti rehabilitiran, nego odluka o nepristupanju ovamo treba biti višekratno izvršavana  :P

Svima je jako dobro poznato da sloboda govora, mišljenja, pisanja podrazumijeva i odgovornost.

Nego, namjera mi je bila čuti nešto više od njega o onemogućavanju pristupa onome što je bio spomenuo (pretpostavljao sam da jedva čeka to izreći, napisati...), ili nekoga od drugih koji ponešto o konkretnom slučaju znaju, ili pak općenito o stavu onih koji žele nešto napisati o takvom slučaju...

Npr. apstrahirajmo konkretan slučaj (općenito... da se to dogodi meni ili tebi...) bi li netko koristio neke druge resurse, prije svega mislim npr. neke radiofrekvencije gdje bi uživo komentirao pojedine slučajeve, stavove i sl., a drugi bi se mogli uključiti u vođenu raspravu...

73,

. .

9A2JK

.., gdje je problem?

Otvorio si temu. Odličan, 6!
Postavio si pitanja. Odličan, 6!

Na kraju si zaključao temu tako da drugi ne mogu komentirati.
Zašto?

73
Martin 9A2JK
moderator
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A9EE

Citat: 9A2JK  u 25. Travanj 2023, 14:19:38
.., gdje je problem?

Otvorio si temu. Odličan, 6!
Postavio si pitanja. Odličan, 6!

Na kraju si zaključao temu tako da drugi ne mogu komentirati.
Zašto?

73
Martin 9A2JK
moderator
Zato što sam nakon svojeg drugog posta zamoljen da više ne pišem (na ovu temu).
A ako bi tema ostala otvorena, možda bi netko tražio pojašnjenje, ili jednstavno trolao, a obećao sam da neću više o ovome.

Zato zaključavam.
A tko želi može nastavak ili neku sličnu temu slobodno otvoriti. U njoj ne namjeravam sudjelovati zbog dane riječi.

73, završavam, zaključavam.

. .