• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

festa u Istri

Autor 9A3XZ, 21. Siječanj 2006, 12:18:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3XZ

naravno svi ste dobrodosli ,al ovo pisem poradi nase domace gospode koja eventualno nisu bili prislusni na nasem R4 RPT .....naime danas sa pocetkom u 19,30 se odrzava susret radio-amatera Istre te Rijeke i okolice i svih drugih koji zele doci.

Susret sa prigodnom vecerom pocinje u 19,30 sati u mjestu Gologoricki Dol mjesto u blizini Pazina poznato po agroturizmu itd itd....!!!

73 de 9a3xz/Mladen/Pula

Za sve vas koji se eventualno izgubite , zatrazite pomoc hi! na S20 !!!
Mladen

9A6XX

čudno kako smo mi u Pazinu sasvim slučajno u čet navečer saznali za to...  valjda organizator toga nema internet ili ne zna za RK Pazin...nismo aktivni na R4 ali ak se već organizira susret radioamatera Istre i Rijeke i okolice hmm a mozda je to samo susret radioamatera s R4?

no ajde, bitno je da se ljudi druze, nadam se barem da ćemo pročitati o tome u nekom HRSu...

73.
Hrle - 9A6XX

S55M

Dobro je, ali malo kasno obaveštenje za ostale radioamatere iz Istre.
(možda namjerno?)
Danas smo imali isto susret radioamatera iz Istre.
Ja i Davor (9A1UN) smo se sreli u Bujama u 15:30. Da smo znali za susret možda bi i došli :)
Adi
Koper-Istra

9A4QV

Adi, pozdrav

Evo ja sada krecem 18:50,
nis nije namjerno, kod je sve slucajno (nesto kao Esporadic)

Mozda iduci put

Adam

9A5AZI

Opet ja izvisim kad treba feštat.Večeras mi je javio 9a6sue u 18.15h.
Malo kasno a drugi put če biti valjjjjjda ranije.
3 from Frenki!!

9A5TD

Citat: 9a5aziOpet ja izvisim kad treba feštat.Večeras mi je javio 9a6sue u 18.15h.
Malo kasno a drugi put če biti valjjjjjda ranije.

O festi se pricalo cca 20-tak dana samo se nije znao datum odrzavanja. Posto je poziv za festu bio CQ..CQ..CQ i to na R4 znaci da su culi svi koji su htjeli cuti, nije moje da sudim o opravdanim i neopravdanim razlozima izostanka samo se nadam da ce nas biti vise drugi puta. Bilo nas je 22-komada i jedan u rezervi :-)) a to ipak nije malo !!!

73...

9A9R

:P

Mozda je trebalo napraviti listu za prijavu,izabrati i   ovlastiti republickog koordinatora da koordinira sa tartufima i medicom, a na kraju tko je QSL menager za taj ivent?

A vrijem je bilo sigurno UFB.

Vjerujem da ce recepti delicija biti dostupni na SLO TV teletextu na stranici 7373

Uzdravlje
Vlatko 9a9r 8)

9A4QV

Cak 22!
Pa to je vise nego sta sam danas napravio qso u 9A activity contest na 2m, da nije bilo mog susjeda bio to 9A contest bez odradjene nijedne 9A stanice.
:roll:

Adam

9A5CW

Nisan ni ja zna do zadnjeg momenta za festu ! Ali san dobija poziv pa san i ja prisustvovao tom dogadjaju... festa je bila ok...
Na kraju su ostali oni najjaci koji su imali degustaciju vina iz semprepienne!
Vidimo se drugi put negdje drugdje :)
73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A6NSE

Za kontraindikacije i nuspojave obratite se svom liječniku ili ljekarniku!!! :lol:  :lol:  :lol: