• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IARU HF 2018

Autor 9A9EE, 23. Rujan 2018, 20:45:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9EE

Prijavljeni rezultati davno vidljivi, neko vrijeme i preliminarni...
Osvrt na rad 9A0HQ stoji već dva mjeseca (taj dio ažurno odrađen)...

No mene zanima, jesam li u logu 12x kao što je u mojem 9A0HQ te kada će biti objavljena lista onih (10 + 5) koji su to učinili, ako (nas) ima toliko?
Počela jesen pa se možda ovaj put planiraju navijačke nagradne majice sa dugim rukavima?

73,

. .

9A2NO

Bok, na 160m CW jesi u logu

73, Dino

9A3AG

Pozdrav svima,

moj propust što ovo nije prije riješeno. Na žalost samo su dva operatora sa osobnim pozivnim oznakama odradila 9A0HQ 12x (svi opsezi CW i SSB) i to 9A1AA i 9A9EE. Uz njih od 9A postaja 12x u logu imamo i 9A1CCY. Osobno sam očekivao viša ali kaj je tu je. Možda da se sa reklamom krenulo ranije.....

Od stranih postaja osim HQ postaja, nema niti jedne osobne d anas je 12x odradila ali to je do reklame i tu smo prilično zakasnili.

Nadam se da ćemo iduće godine to sve uspjeti prije iskoordinirati i na vrijeme objaviti pa da bude i veća aktivnost 9A postaja.

za sada bi prosil 9A1AA i 9A9EE da mi na mejl 9a3ag'at'hamradio.hr pošalju veličine majica koje nose i adrese na koje žele da im ih dostavimo da im otisnemo pozivne iznake i pošaljemo.

uz ispriku na kašnjenju srdačan 73 svima

Saša, 9A3AG

9A9EE

Citat: 9A3AG  u 24. Rujan 2018, 14:02:34
Pozdrav svima,

moj propust što ovo nije prije riješeno. Na žalost samo su dva operatora sa osobnim pozivnim oznakama odradila 9A0HQ 12x (svi opsezi CW i SSB) i to 9A1AA i 9A9EE. Uz njih od 9A postaja 12x u logu imamo i 9A1CCY. Osobno sam očekivao viša ali kaj je tu je. Možda da se sa reklamom krenulo ranije.....

Od stranih postaja osim HQ postaja, nema niti jedne osobne d anas je 12x odradila ali to je do reklame i tu smo prilično zakasnili.

Nadam se da ćemo iduće godine to sve uspjeti prije iskoordinirati i na vrijeme objaviti pa da bude i veća aktivnost 9A postaja.

za sada bi prosil 9A1AA i 9A9EE da mi na mejl 9a3ag'at'hamradio.hr pošalju veličine majica koje nose i adrese na koje žele da im ih dostavimo da im otisnemo pozivne iznake i pošaljemo.

uz ispriku na kašnjenju srdačan 73 svima

Saša, 9A3AG
Ma nemaš frke, samo da znamo na čemu smo... adresu i opaske sam poslao u mailu.

TNX!

9A1AA

Poslao sam jučer e-mail na dvije e-mail adrese koje imam za 9A3AG.
Sa niti jedne nije stigao odgovor da je e-mail stigao na pravo mjesto !!?
Moja adresa na qrz.com je ispravna a ima me i u 9A callbooku.
Veličina majice je XXXL.

73, Ivo 9A1AA

9A1AA

73, Ivo 9A1AA