• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Bez komentara

Autor 9A3TY, 26. Ožujak 2018, 09:39:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3TY

Web site cro-cc.net

Zadnja vijest "Objavljeno: 13 Veljača 2018 "

Zadnji post u forumu "1 mjesec 6 dana ago"
Ukupno postova u zadnjih godinu dana 94

Na glavnom izborniku nema foruma. (link je https://www.cro-cc.net/index.php/forum)

CQ WPX SSB je iza nas. Nije bilo najavne vijesti, nije bilo niti jednog posta na forumu.
Contest Club ?

73 de Ivo, 9A3TY

9A1AA

Evo sam i ja tek nakon imenjakovog posta provjerio što je (jedan od) razloga mrtvila na CRO CC webu pa saznadoh da je CRO CC ostao (ponovo) bez voditelja.
9A6TT je vrlo brzo odstupio sa te "funkcije".   
Koliko to sve skupa zanima IO i KV managera da se vidjeti iz onoga što je 3TY rekao. 
Ako je 9A6TT odstupio red bi bio da KV manager objavi da je mjesto upražnjeno i da traži nekoga tko će imati volje i vremena da to ponovo povede.
73, Ivo 9A1AA

9A8A

Pozdrav !

Evo, kao clan IO HRS-a i kao dopredsjednik, sluzbeno izjavljujem da mi je ovo prvi glas da je 9A6TT odstupio?
Isao sam na CRO-CC ali nisam tu informaciju nigdje pronasao..?

73
Mark

9A1AA

Informaciju sam dobio jutros od Ivana 9A6TT osobno.
Kaže da je to učinio prije mjesec i pol.....
73, Ivo 9A1AA

9A2EU

Meni je kao KV menadžeru ovo prvi glas...

9A2EU

Nikakvu pismenu ili usmenu ostavku nisam dobio....

9A6XX

Srećom bilo je puno postova na Facebooku, ali i puno 9A spotova po DXclusteru. Nadam se da ste u 9A3W zadovoljni sa rezultatom, koji je barem po broju spotova solidan.

Žao mi je da se Ivan odlučio (ako se odlučio) na taj potez, jer mi se čini da je dobro pratio i ažurirao vijesti.
Forum ni prije, ni sada, nije nešto bogat. Uvijek ista nekolicina ljudi. 100 postova čak i nije loše. Imao sam osjećaj da je manje. KVaši očito nisu na istoj/sličnoj razini kao UKVaši u smislu komuniciranja forumom, više su to male tajne velikih majstora kuhinje kad se sretnemo negdje u 4 oka.

73,
Hrle - 9A6XX

9A2VX

9A6TT je konačno prestao biti ROOKIE, ( Ne znam od kuda mu dva slova u pozivnom znaku Trebale su proći bar trri godine sa 3 slova, a tada bi prestao biti ROOKIE !, a prošle godine je "drmao" kao 9A6TT ROOKIE)., pa su mu i obveze prestale...
Year: 2017 SSB

Score: 45,064 points

Category: Rookie Low Power 40 Meters

Year: 2017 CW

Score: 324,362 points

Category: Rookie Low Power 40 Meters

E da ima negdje Category Penzić ???

Hi!

9A3TY

Grafički prikaz aktivnosti na hamradio.hr forumu po godinama - jer slika govori više od tisuću riječi
73 de Ivo, 9A3TY

9A2JK

Lijepo se vidi kako je forum u početku bio zanimljiv, posebno mnogima koji nisu bili prije na
niti jednom internetskom forumu. Onda su ljudi vidjeli da to nije radioamaterizam i da se DX-evi
rade drugdje. Ništa neobično.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A4QV

Martine, ti bi definitivno ostvario sebe kroz ex.časopis Feral tribune i to u onim srednjim stranicama i na duplerici (The greatest shits, za neupucene).

Ivo, zaboravio si dodati najbitniji graf.
Ukomponiraj sada graf koji prikazuje godišnja sredstva utrosena za odrzavanje stranica, web masera, urednika, utjerivača straha i inih funkcija koje su bile u službi web-a

Vjerovatno će taj trošak biti obrnuto proporcijalan grafovima koji si prikazao.

9A6AA

Citat: 9A2JK  u 06. Travanj 2018, 15:48:59
Lijepo se vidi kako je forum u početku bio zanimljiv, posebno mnogima koji nisu bili prije na
niti jednom internetskom forumu.

Čudno razmišljanje.
Razlog padajućeg dijagrama je sasvim drugačiji.
Tražih taj graf u izvješću ali ga ne nađoh...  :D
"DX never sleeps..."